«عقلانیت»
بازنشر، با اندکی اصلاحات و توضیحات بیشتر، بدلیل اهمیت موضوع
🇮🇷 شاخص ...
🔔 قابل توجه دوستان انقلابی ➕ اختلاف بر سر راه کارهاست ...
💚 رهبر حکیم انقلاب که در ابتدای هر سال، خطوط کلی را تبیین میکنند، در سخنان راهبردی خود در حرم رضوی، صریحا مهمترین اولویت کشور را حل مشکلات اقتصادی دانسته و حتی در پایان بیانات ارزشمندشان که برخی عیوب عمومی جامعه و مردم را متذکر شدند، هیچ اشارهای به مسئله حجاب که برخی دوستان انقلابی بر آن تمرکز کرده و دولت و مسئولان کشور را به دلیل بیتوجهی به آن تخطئه میکنند، نکردند؛ بلکه عموم ملت، خصوصا انقلابیون و ولایتمداران را به توجه و بصیرت بیشتر فرا خواندند.
💠 به این جملات معظم له توجه کنید:
🔹 بعضی هستند، دلسوز نظام و علاقمند به انقلاب، (ولی) گاهی برای اینکه یک حرکت مثبتی را انجام دهند، بیدقتی میکنند و به نقاط قوت ضربه میزنند.
🔹 مردم ایران مردم مؤمنی هستند، حتی آن افرادی که ممکن است پایبندی ظاهری شان به برخی مسائل ضعیف باشد، لکن ایمان قلبی شان به قرآن، خدا و ائمه اطهار (علیهم السلام) بالاست. این باعث شده ملت ایران دچار استحکام درونی باشد.
🔹 چرا باید در جامعه اختلاف و دوقطبی ایجاد شود؟
📌 آیا میتوان تصور کرد؛ رهبری که حکمت، هوشیاری و آیندهنگری او زبانزد دوست و دشمن است، نسبت به موضوع مهمی که بسیاری به درستی، تابستان امسال را دربارهٔ آن مسئله، تابستان داغ میدانند، بیتوجه است؟ درخصوص اسراف و تجملگرایی تذکر میدهند، اما نسبت به موضوع حجاب هیچ اشارهای نمیکنند؟!. آیا این سکوت، یک پیام مهم نیست؟
📌 البته شاید برخی بگویند: «ایشان از واقعیات جامعه خبر ندارند» غافل از اینکه این حرف قطعا خروج از دایره ولایتمداری و ظلم مضاعف به رهبریست.
🔰🔰🔰 نتیجه:
🌀 آیا منظور اینستکه نسبت به فرمان الهی «حجاب» بیتفاوت باشیم؟!!
✅ هرگز؛ همه ما باید به تاسی از راه و روش شهید سلیمانی عزیز، در نهایت محبت و ادب، امر به معروف و نهی از منکر کنیم. به فرموده رهبری؛ « بگو و برو »
🚨 در عین حال، با درک "محدودیتهای نظام" مراقب باشیم که پازل دشمن را تکمیل نکنیم.
🇮🇷 در نظام اسلامی، شاخص حق و باطل، فقط و فقط، نائب امام زمان (عج) و ولی فقیه است، نه چهرههای مذهبی و انقلابی موجه، یا سایتها و کانالهای بظاهر انقلابی
وَالْعاقِبَةُ لَلْمُتَّقینْ
«عقلانیت»
🌿 انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه ( ٢۵ )
📣 اشکالاتی بر سر راه اعتقاد به موعود
🔹 اشکال اول: اگر جامعهٔ مهدوی قابل تحقق است، آیا با پایبندی به اصولی که پیامبر (ص) و جانشینان او به آنها مقید بودند تحقق پیدا خواهد کرد؟ اصولی که استفاده از زور را به حداقل و انعطافپذیری را به حداکثر میرساند؛ اصولی که لازمهٔ رعایت کرامت انسان است و در اثر رعایت همین اصول، فرصت سوءاستفاده منافقان و مؤثر شدن عناد کافران فراهم میشود؟
🔹 اگر قرار است جامعهٔ موعود با پایبندی به آن اصول تحقق یابد، آیا حق، دوباره دچار مظلومیت نخواهد شد؟ آیا دست به شمشیر بردن حضرت برای قلع و قمع مخالفان دین، برخلاف آن اصول نیست؟
🔹 در تبیین دقیق تر اشکال فوق باید گفت؛ رعایت کرامت انسان که یکی از اصول مهم اسلام است تا آنجا پیش میرود که در جامعهٔ دینی کسانی میتوانند منافق باشند. (یعنی کفر خود را پنهان کنند) این احترام به انسانهاست که خدای مهربان فرصت فهمیدن و تحلیل کردن را به انسانها میدهد. اگرچه در این راه اولیای خدا مظلومیت های فراوانی را تحمل کنند.
🔹 وقتی اولیاء خدا منافقان را معرفی نکرده و حداکثر به افشاگریهای کلی بدون ذکر مصادیق اکتفا میکنند (بعنوان نمونه؛ عدم افشای عوامل ترور پیامبر در بازگشت از جنگ تبوک که بعدها در جامعهٔ اسلامی اعتباری پیدا کردند و ظلمهای زیادی به حق کرده و باعث انحراف در امت شدند) آیا منافقین، فرصت جولان پیدا نخواهند کرد تا تدابیر اولیاء خدا را بیاثر کنند؟
🔹 اگر کسی بخواهد تا این حد کرامت انسان را پاس بدارد، آیا حکومتش ماندنی است؟ اگر قرار است امام زمان (عج) هم به شیوه پیامبر(ص) عمل کند، آیا حکومتش دوام خواهد داشت؟ این درحالیستکه قرارست ایشان، بساط نفاق را برچینند.
🔹 به این ابهامات میتوان اضافه کرد که وقتی بنا به توصیه دین، مؤمنان باید خطای دیگران را بپوشانند، بدنبال پست و مقام نباشند، برای خدا و با اخلاص کار کنند و بدنبال ثبت کار خوبشان بنام خودشان نباشند، طبیعی است که در چنین جامعهٔ ارزشی، نفاق پدید بیاید، گمراهی مؤمنان توسط منافقین به سهولت انجام شود و مدیریت ها در اختیار افراد حریص و فرصت طلب قرار بگیرد.
🔹 پاسخ به این سوالات که در قسمت بعد خواهد آمد، نه تنها شدنی بودن جامعهٔ مهدوی، بلکه یکی از رازهای مظلومیت اولیاء خدا را رمز گشایی خواهد کرد.
👈 ادامه دارد ...
🔘 متبع: کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه" اثر استاد پناهیان
«عقلانیت»
🌿 انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه ( ٢۶ )
📣 دلائل رسوایی نفاق در حکومت مهدوی
🔹 پاسخ سوالات و اشکالات مهمی که در قسمت قبل مطرح شد اینستکه: «التزام به رعایت کرامت انساتی» یکی از ویژگیهای ائمه معصومین (ع) بوده و خواهد بود. اما رسوایی و ذلت نفاق به دلایل دیگری اتفاق میافتد.
🔹 بصیرت مردم، در کنار فراوانی خواص خوب، به اضافهٔ سختگیری حضرت نسبت به خواص که در اطراف او و از کارگزاران او هستند، موجب ذلت و رسوایی منافقین میشود.
🔹 وقتی نسبت به کارگزاران سختگیری شود، کسی به طمع رسیدن به مقام، نفاق نخواهد ورزید. وقتی تعداد خواصِ خوب فراوان باشد، خواص بد نمیتوانند مقام ولایت را تحت فشار قرار دهند و به مطامع خود برسند. هنگامی هم که مردم بصیرت داشته باشند، کوچکترین رفتار منافقانه ای در هر کسی دیده شود، رسوا خواهد شد و دیگر برای شناسایی نفاق، نیازی به نام بردن توسط امام نیست.
🔹 در آن هنگام ترحم بر منافقان روا نخواهد بود؛ چون هم منافقان فرصت داشتهاند که راه صحیح را انتخاب کنند و هم مردمی که بصیرت دارند و منافقان را شناختهاند، حق خواهند داشت با معدوم ساختن منافقین، در صلح و آسایش به سر ببرند.
🔹 هم کرامت منافقین حفظ شده. چرا که فرصت داشتهاند، اما خودشان خود را رسوا کردهاند و هم کرامت مردم لحاظ شده، چرا که با بصیرت خودشان، منافقان را رسوا کردهاند.
🔹 پس اگر دیدیم که حضرت، در ظاهر برخلاف سیرهٔ اجداد طاهرین خود عمل کردند، نه به این دلیل است که آن اصول کنار گذاشته شده، بلکه به این دلیل است که موقعیت اجرای اصولی دیگر نیز پدید آمده است؛ و یکی از مهمترینِ آن اصول دیگر، اجرای حکم خدا در بارهٔ منافقین است که فرمود: «ای پیامبر! با کافران و منافقین جهاد کن و بر آنها سخت بگیر!» (توبه، آیه ٧٣)
🔹 اگر در صدر اسلام، جهاد با منافقین و غلظت در مقابل آنها کمتر دیده میشود، به دلیل کمبود بصیرت مردم و کمی خواص با معرفت بوده است. (اعلام الوری، ص١٢٣ و ارشاد مفید، ج٢، ص٣٨۴ و بهار الانوار، ج۵٢، ص٣٨۶). همین دو دلیل را باید بخشی از رازها و عوامل مظلومیت اولیاء الهی دانست.
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه" اثر استاد پناهیان
«عقلانیت در سنگر خانواده»
🌀♦️ میدونید توی جنگ بین "رکود والدین" و "روحیۀ فعال بچهها" کی پیروز میشه ؟
✅ استاد محسن عباسی ولدی
💚 توی تقابل رکود والدین و روحیۀ فعال بچهها، هر دو طرف شکست میخورن. زیرا والدینِ راکد، بچهها رو به سمت سرگرمیهایِ راکد میبرن. به همین دلیل بعضیا فکر میکنن والدین، پیروزِ این میدون هستن، غافل از این که خیلی از لجاجتها و ناسازگاریهای بچهها ریشه توی رکودی داره که والدین به اونا تحمیل کردن.
💚 بچهها هم به صورت ناخودآگاه با لجاجت، بهانه گیری، گوش ندادن به حرف پدر و مادر و... انتقام خودشون رو از والدینِ راکد میگیرن.
💚 کودکان با دور شدن از روحیهای که خدا در نوع آفرینش اونا گذاشته و والدین هم با محروم شدن از آرامشی که باید در کنار بچهها داشته باشن، شکست میخورن.
💚 کودک اگه دوران زیر هفت سال خودش رو با بازی طی نکنه، توی دوران نوجوونی، به شدّت دچار مشکلات تربیتی میشه.
💚 اگه والدین میخوان هم خودشون و هم بچهها برندۀ میدون تربیت باشن، باید رکود رو از زندگی دور کنن. به بهونههای مختلف باید تحرک رو وارد زندگی کنیم تا روحیهمون راکد نشه.
📚 کتاب: "منِ دیگر ما" جلد چهارم (بازی، بازوی تربیت)
«عقلانیت»
🌿 انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه ( ٢٧ )
📣 چگونه در حکومت مهدوی، اکثر انسانها طرفدار حق میشوند؟
🔹 اشکال دوم بر سر راه اعتقاد به موعود: تجربهٔ تاریخی حیات بشر نشان داده که اکثر انسانها از پذیرش دستورات خدا سر باز میزنند، پس چگونه پس از ظهور حضرت، مردم بصورت فراگیر و پایدار از حق تبعیت میکنند؟ آیا در ذائقهٔ انسانها تغییر غریزی خاصی رخ میدهد، یا ترس از حاکمیت دینی، جرأت معصیت را از آنها میگیرد؟
🔹 پاسخ اینستکه؛ در حاکمیت مطلقهٔ الهی، فریب و زورگویی ها تمام میشود. انسانها از انواع اسارتهای طواغیت آزاد میشوند. در چنین وضعیتی، اکثر انسانها عقلاً و قلباً پذیرای حق شده و خودبخود موضع صحیحی نسبت به دین خواهند داشت. اکثر انحرافات بشر درحال حاضر بدلیل حاکمیت طاغوت است.
📣 آزادی کامل در سایهٔ حاکمیت ولایت
🔹 وقتی در اثر حاکمیت ولایت، انسانها به آزادی کامل برسند و غل و زنجیرها از دست و پای اندیشهٔ آنها برداشته شود (اعراف، ١۵٧) درست میاندیشند و سخن میگویند. در اینصورت نور حقیقت همه جا را فرا خواهد گرفت.
🔹 تنها خفاشان شب پرستی باقی میمانند که بدلیل بیماری دل، تسلیم نور حقیقت نمیشوند، آنها هم وقتی در میان مردمِ روشنبین جایی نداشته باشند، مُهر سکوت بر لب زده و دیگر مجالی برای مجادله های بیهوده در جامعه برای آنان نخواهد بود.
🔹 عافیت طلبانِ اهل فرهنگ و ادب، باید توجه کنند که؛ نمیتوان بدون تلاش برای برقراری حکومت حق، به هدایت خلق امیدوار بود. زیرا دامنهٔ هرگونه تلاش برای هدایت مردم در زمان حکومت طاغوت، بسیار محدود است.
🔹 امام خامنهای در مورد میزان اهمیت اولویت برقراری حکومت اسلامی نسبت به کار تعلیم و تربیت میفرمایند: «وضع کنونی، یعنی وضعیتی که یک قدرت اسلامی حاکم باشد، شاید هزار مرتبه از بهترین حالاتی که در حکومت طاغوت ممکن است یک فرد برای ترویج، پیگیری و تحقق آرمانهای الهی داشته باشد، بهتر باشد. پس بایستی این را قدر دانست» (دیدار با مسئولان، ١٣٧٩/٩/١٢)
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه" اثر استاد پناهیان
«عقلانیت»
✅ عملکرد دولت دکتر رئیسی در عرصه فرهنگ و حجاب
✔️ یکی از شاخصههای جوان ایرانی، ابراز غیرت نسبت به ناموس، وطن و پرچم کشور است؛ اما در آشوبهای اخیر شاهد اتفاقات عجیبب در زمینه حیازدایی از جامعه و خانوادهها بودیم که نمونه آن، کوتاه کردن موهای یک دختر نیمه عریان توسط برادر بی غیرتش در خیابان بود! عجیب تر اینکه؛ جمع حاضر با فریاد "باغیرت، باغیرت" از اقدام این خواهر و برادر بی حیا حمایت میکردند!!
✔️ آتش زدن پرچم کشور! بغلِ رایگان! و ... از دیگر صحنههای سیاهی بود که در ایام اغتشاشات، همه شاهد آن بودیم!
🌀🔔 اما چگونه به اینجا رسیدیم؟
👈 حمایت تمام قد دولت روحانی از حضور و فراگیری اینستاگرام، تلگرام و دیگر شبکههای خارجی! که رهبری، آنرا قتلگاه جوانان خواندند
👈 خط قرمز دانستن مدیریت فضای مجازی، به بهانه مقابله با فیلترینگ! و بیتوجهی به اجرای طرح زیربنایی اینترنت ملی که از جمله خیانتهای دولت روحانی است!
👈 تعطیلی دوسالهٔ مدارس و مراکز دانشگاهی و سپردن فکر و ذهن جوانان و نوجوانان کشور به فضای رها شده مجازی، به بهانهٔ کرونا؛ کاری بود که هیچ کشوری در دنیا انجام نداد، ولی روحانی آن را با جدیت تمام اجرا کرد.
👈 و ...
🔻 اما اگر بخواهیم وضع موجود فرهنگی و انتظار عمومی از دولت فعلی را در قالب یک مثال بیان کنیم، باید بگوئیم: برخی انتظار دارند شکلات مسموم و کشندهای را که جریان غربگرا طی دهههای گذشته، خصوصا در دهه ٩٠ (دولت روحانی) کام جوانان کشور را به آن عادت داده، دولت رئیسی در مدتی محدود پس بگیرد!!
🌀🔺 آیا این انتظار معقولی است؟
🇮🇷 دولت رئیسی در کمتر از یکسال و نیم اخیر توانست؛
🔹 طرح اینترنت ملی را که طی ده سال تنها ٣٠% پیشرفت داشت، به ۶٠% برساند.
🔹 ضمن حمایت جدی از پیامرسانهای داخلی که با استقبال عمومی مردم نیز مواجه شد، نسبت به مسدودسازی تلگرام و اینستاگرام که قوانین کشور را نمیپذیرفتند، اقدام کرد.
🔹 با واکسیناسیون گسترده عمومی که دولت روحانی آنرا منوط به پذیرفتن FATF و پذیرش خواستههای غرب میدانست، ضمن کنترل و مهار کرونا به تعطیلی مراکز آموزشی و حضور جوانان در فضای مجازی به بهانهٔ تحصیل، خاتمه داد.
✅ مسائل فرهنگی، امری زمانبر است و موضوع حجاب، بالقوه ظرفیت تبدیل شدن به خطرناکترین گُسل اجتماعی را دارد. و لذا ورود به آن نیازمند رعایت ظرافتها و دقت نظرهای فراوان و حساب شده ای است.
✅ دولت رئیسی با اقدامات اساسی خود که تاکنون در حوزهٔ فرهنگ و اصلاح زیرساختهای سختافزاری و سیاستهای غلط گذشته داشته، درحال تدبیر و تلاش برای حل معضلات فرهنگی، از جمله بیحجابی است. همه باید مراقبت کنیم تا دشمن نتواند این خطرناکترین گُسل اجتماعی را فعال کند.
🇮🇷 آیندهای درخشان در انتظار ماست.
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
🇮🇷جمهوری اسلامی برقرار🇮🇷
۱- شاه که از ایران می رفت می گفت برمی گردم یعنی انقلاب سقوط می کنه . شاه زیر خاک است و جمهوری اسلامی برقرار
۲- بختیار می گفت من نخست وزیرم و در پاریس کابینه تشکیل داد. الان بختیار زیر خاکه و جمهوری اسلامی برقرار
۳- بنی صدر می گفت رئیس جمهور من هستم و در فرانسه قالب تهی کرد و جمهوری اسلامی برقرار
۴- قطب زاده کودتا طراحی کرد تا حتی خانه امام را هم منفجر کنه ، او اعدام شد و زیر خاک رفت و جمهوری اسلامی برقرار
۵- کودتاچیان نوژه طرح سرنگونی نظام را تا آستانه اجرا پیش بردند و حالا همه در سینه قبرستان هستند و جمهوری اسلامی برقرار
۶- صدام که سال ۵۹ آمده بود تا یک هفته ای تهران را فتح کند ، سرانجام اعدام شد و جمهوری اسلامی برقرار
۷- سرکرده منافقین در سال ۶۷ (عملیات مرصاد) اعلام کرد که سه روز دیگر تهران خواهیم بود و حالا بعد از سی و پنج سال مسعود رجوی ناپدید شده و جمهوری اسلامی برقرار
۸- از کارتر و ریگان و بوش پدر و بوش پسر گرفته تا اوباما و ترامپ همگی چهل و چهار سال است که گزینه های روی میز و زیر میز را بکار بردند تا نظام اسلامی را سرنگون کنند اما همه سرنگون شدند و جمهوری اسلامی برقرار
....و این داستان ادامه دارد...
و الحمد لله رب العالمین
لینک عضویت در کانال
@kootahgooya
«عقلانیت»
🌿 انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه ( ٢٨ )
📣 پُرجاذبه تربن بخش اعتقادی دین
🔹 اعتقاد به موعود، اسلام را همیشه بعنوان یک دین در انتظار، که هنوز همهٔ زیباییهایش آشکار نشده و حرفهای نگفتهٔ فراوانی دارد، معرفی میکند و این پرجاذبه ترین بخش اعتقادی دین است. همچنانکه تضعیف کننده انرژی کفر و نفاق و منکوب کننده دشمنان اسلام نیز هست.
🔹 اعتقاد، امید میآفریند و اگر امید، مسبوق به اعتقاد عارفانه باشد، بسیار قدرت بخش و قاطع خواهد بود. وقتی اعتقاد و امید در دل یک انسان مبارز موج بزند، او در اوج سختیها و ناکامیها، خود را پیروز و غالب خواهد دید و هرگز دچار یاس که از مکائد دائمی ابلیس است، نمیشود.
🔹 همچنانکه اگر کسی مرگ و موقف حساب را واقعهٔ مهم و قطعی بداند، همواره آنرا نزدیک میبیند ( نهج البلاغه، حکمت١۶٨) اعتقاد راسخ به موعود و تحقق وضع مطلوب نیز منجر به نزدیک دانستن ظهور که یکی از ویژگیهای منتظران است، میشود. امام صادق(ع) در دعای عهد میفرماید: «خدایا! ظهورش را تعجیل فرما که مخالفان فرج آنرا بعید میدانند و ما نزدیک میدانیم»
🔹 اگر فرج را نزدیک نبینیم، دچار قساوت قلب میشویم (کافی، ج١، ص٣۶٩ و غیبت نعمانی، ص٢٩۵) اگر چه در این زمان با آگاهی از حوادثی که در اطراف ما میگذرد، اعتقاد به نزدیک بودن ظهور، امر دشواری نیست، اما همانگونه که عجله و شتابزدگی در هر امری ناپسند است، در امر ظهور هم ممکن است موجب تضعیف ایمان عوام و رویگردانی خواص از معارف مهدوی شود. امام صادق(ع) فرمود: «محاضیر هلاک شدند» سوال کردند: محاضیر چیست؟ حضرت فرمود: «شتاب کنندگان. نزدیک دانان نجات یافتند» (غیبت نعمانی، ص١٩۶)
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه" اثر استاد پناهیان
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
ادعای ایجاد یک میلیون شغل درست است؟
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی:
🔹در ستاد وزارت کار و ادارات کل تعاون کار و رفاه اجتماعی سامانه رصد داریم که قادر است واحد به واحد، بخش به بخش و حتی روستا به روستا معدل استان را در زمینه ایجاد اشتغال ارائه کند.
🔹آمار مربوط به مشاغل به سه شیوه پیامکی، تلفنی و نظارت های میدانی قابل راستی آزمایی است.همچنین آخرین آمار مرکز آمار ایران نیز موید ایجاد یک میلیون فرصت شغلی است.
🔹از طریق بررسی آمار نهایی بیمه شدگان هم می توان ادعای ایجاد شغل و تعداد آن را صحت سنجی کرد که این روش نیز ادعای تحقق یک میلیون شغل را تایید می کند.
tn.ai/2874043
@TasnimNews
♦️ قطار انقلاب (رمان)
✍ محمدعلی رنجبر
کاروان ما قرار بود در ایام نوروز از تهران عازم شلمچه شود
بعد از شلمچه به سمت کربلا و از کربلا به مدینه و از مدینه به قدس
راه و مسیری طولانی باید پشت سر می گذاشتیم
رهبر و لیدر کاروان همه را جمع کرد
از تجربیات و احساسات و عواطف گذشتگانی که به این سفر رفته بودند و از حس شیرینی که به انسان دست می دهد گفت
وقتی این شیرینی ها بیان می شد برخی ها اشک شوق در چشمانشان جمع شده بود
گویی خودشان را در شلمچه و کربلا و مدینه و قدس می دیدند
رهبر کاروان بعد از دقایقی بسیار حکیمانه از سختی و دشواری و موانع مسیر هم گفت
و اینجا بود که عده ای دچار تردید شده و خیلی زود انصراف دادند
می گفتند طاقت سختی نداریم
اما بازماندگان کاروان را تکمیل کردند و همگی سوار قطار شدند
پیر و جوان
مرد و زن
کودک و نوجوان
سفید و سیاه
غنی و فقیر
با سواد و بی سواد
خلاصه از همه قشری سوار شده بودند
ما هم واگن 14 کوپه 5 بودیم
فرزندانم خوشحال بودند
میگفتند بابا ممنونیم سوار قطار شدیم
خیلی کیف میده
بالا و پایین میپریدند و خوشحال بودند
تقریبا یک ساعتی که گذشت دختر کوچیکه گفت بابا کِی میرسیم؟
گفتم بابا هنوز خیلی مونده و برای اینکه حوصله اش سر نره گفتم بیا برات قصه بگم
شروع کردم به قصه گفتن
قصه های قرآنی
از نوح و هود و صالح و شعیب و موسی و عیسی سلام الله علیهم اجمعین گفتم
اینکه چگونه صبر کردند تا به هدفشان رسیدند
بالاخره توانستم با ادبیات داستانی قانعش کنم
اما یک ساعتی گذشت و قطار در ایستگاه بین راه توقف کرد تا عده ای پیاده شوند و عده ای دیگر سوار
مجدد گفت بابا فکر کنم رسیدیم چون عده ای پیاده شدند
گفتم عزیزم اینها هدف و مقصدشان همینجاست
ما هنوز خیلی راه داریم
کمی به فکر فرو رفت و لحظاتی بعد در حین بازی با گوشی خوابش برد
از فرصت استفاده کردم و آمدم بیرون کوپه
از کوپه ها عبور کردم و وارد واگن بعدی شدم
جالب بود
هر کوپه و واگنی یک بحثی بود
یکی از مشکلات اقتصادی اش می گفت
یکی از گرانی
یکی از فساد
یکی از بی عدالتی
یکی از بی انضباطی
یکی از بی نظمی
یکی هم از بی حجابی
اما جالبتر اینکه قطار، امن و استوار به مسیرش ادامه می داد
کمی جلوتر رفتم و به واگنی رسیدم که عده ای می گویند امکانات قطار خوب نیست و ما می خواهیم پیاده شویم
عده ای دیگر می گفتند ما فکر نمی کردیم این مسیر اینقدر طولانی باشد و می خواهیم پیاده شویم
روحانی کاروان هم داشت برایشان توضیح میداد که برای پیاده نشدن قانع شان کند
عجیب بود
اینها هم مثل فرزند کوچکم بی تابی می کنند
به ناگاه یاد این کلام امیرالمومنین ع افتادم
که خطاب به یارانش می فرمود
حلوم الاطفال
شما عقلتان به مانند بچه هاست
یعنی انسانها گرچه بزرگ اند اما برخی ها عقلشان همان عقل بچگی است
بزرگ نشده اند
سعی کردم برایشان توضیح دهم
همان حرفهایی که برای فرزندم زدم به آنها نیز گفتم
برخی ها قانع شدند
اما برخی دیگر گفتند مگر ما بچه ایم
شما می خواهید ما را به ناکجاآباد ببرید
ما هم نمی خواهیم با شما بیاییم
قطار به ایستگاه رسید
برخی از اینها پیاده شدند و البته عده ای دیگر سوار شدند
خلاصه قطار پیش می رفت و عده ای هم غُر می زدند
ناگهان قطار به صورت عجیبی با سر و صدا و تکان بسیار متوقف شد
همه منتظر بودند که چه اتفاقی افتاده
به یکباره صدای اعتراض و سر و صدا از دو کوپه بلند شد
می گفتند ما پیشمان شده ایم
می گفتند شما دیوانه اید ما در اینستا و توییتر دیده و خوانده ایم این قطار، قطار مرگ است و همه ی شما را نابود می کند
می گفتند شما جلوی آزادی انتخاب ما را گرفتید و ما هم ترمز اضطراری را کشیده ایم
حال باید اینها را قانع می کردیم
برخی شون که پا را فراتر گذاشته و شعارهای هنجارشکنی هم می دادند
اصرار هم داشتند که همان وسط بیابان پیاده شوند
انسان تاسف می خورد از این مصدومین شبکه های اجتماعی که نمی دانستند چه بلایی در این بیابان سرشان می آید
خلاصه برخی را قانع کردیم و برخی هم پیاده شدند
قطار مجدد به حرکت افتاد
و چند ساعتی پیش رفتیم
تا اینکه باز هم قطار را متوقف کردند
مردی داد میزد یا جای من اینجاست یا جای این آدمها
و این قصه ادامه داشت و هر از چندی عده ای با یک بهانه ای ترمز قطار را می کشیدند و داد و بیداد راه می انداختند و عده ای هم از قطار پیاده می شدند
اما خب خودشان ضرر میکردند
چون ایستگاه بعدی نفرات جدیدی که شوق این سفر را داشتند سوار می شدند
خدایا چقدر سخت است
راهبری این قطار...
بله دوستان راهبری قطار انقلاب سخت است
دشوار است
چه می کشد رهبر این قطار
هر چه فریاد میزند اولویت ها را دریابیم
اما عده ای کار خودشان را می کنند و هر بار ترمز اضطراری را می کشند که یا جای ما اینجاست یا جای اینها
حواسمان باشد
ترمز را بی خود و بی جهت نکشیم
نیاز باشد رهبر انقلاب ترمز را می کشد و عده ای را پیاده می کند و مسیر را ادامه می دهیم