7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ افراطی های دیروز ، تفریطی های امروز ... !
👆 ببینید
📚 امیرالمومنین(ع): «لاتَرَی الْجاهِلْ اِلّا مُفْرِطاً أَوْ مُفَرَّطاً» جاهل را نمیبینی مگر آنکه یا زیادهروی(افراط) میکند و یا کوتاهی(تفریط) میکند. ( نهجالبلاغه، حکمت ٧٠)
@Aqlaniyyat
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت تعلل مجمع تشخیص مصلحت نظام در خشکاندن ریشه فساد چیست؟
#فیلمنوشت
@TasnimNews
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
🔻 نامگذاری کتابهای دینی مدارس به «هدیههای آسمانی» تحریف در دین است
🌀 "دین" آسمانی است یا زمینی ؟
✅ کانال رسمی استاد پناهیان/ عضو شوید
http://eitaa.com/joinchat/653459456C219897ad4f
@Panahian_ir
@Aqlaniyyat
✅ درآمد مالیاتی ۶ ماهه ۲ برابر درآمد نفتی شد
🔵 رئیس کل سازمان مالیاتی: « در ۶ ماه اول سال جاری، درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است. دستاورد بزرگ دولت در راستای کاهش وابستگی به نفت و تامین مالی پایدار و غیرتورمی با تمرکز بر مالیاتستانی از دانه درشتها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است»
👈 این دستاورد مهم در شرایطی بدست آمده که برای اولین بار پس از انقلاب، در این دولت، میزان دریافت مالیات از ٢۵% به ١٨% کاهش یافته است.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ سبک زندگی شهدا
🌹🇮🇷🌹 پیام خون شهدا اینستکه دست از امام و خط ولایت فقیه که همان خط اسلام و کلام خداوند و راه رسولان و ائمهٔ ماست برندارید و بدانید که جز این راهی نیست و دیگر آنچه که هست تباهی، سیه روزی و خسرالدنیا و الاخره است.
🌹🇮🇷🌹 فرازی از وصیتنامهٔ شهید حسین صباغ زاده از کاشان. محل شهادت: شلمچه
🪴 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین فاتحه و صلوات
🌴هفتهٔ دفاع مقدس گرامیباد
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💚 "الگوی سوم" با دیپلماسی موفق زنانه
🔹 دکتر جمیلهٔ علمالهد، همسر دکتر سید ابراهیم رئیسی، برخلاف همسران اکثر رؤسای جمهور گذشته که در مجامع بینالمللی صرفا بصورت تشریفاتی و رعایت عرف دیپلماتیک، در ضیافت شام حاضر میشدند، یا همچون بسیاری از سیاستمداران زن ایرانی، مرعوب فرهنگ منحط غربی شده و از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی خود فاصله گرفتهاند! در دوسال اخیر با حضور مؤثر در مجامع بینالمللی و داخلی، تلاش موفقی در جهت معرفی چهرهٔ "زن ایرانی" داشته اند.
👈 گنگرهٔ بینالمللی "بانوان تاثیرگذار" که با حضور ٣٠٠ زنِ مؤثر اجتماعی از ٩٠ کشور جهان در تهران برگزار شد، نمونهای از خدمات این استاد فرهیخته دانشگاه در حوزهٔ تعلیم و تربیت و نهاد خانواده است.
🔹 برخی از سخنان ایشان در گفتگو با رسانههای داخلی و خارجی، انعکاس زیادی در رسانهها داشت؛
🍃 «سن درختان دانشگاههای ما بیشتر از سن آمریکاست»
🍃 «مردان در ایران ترجیح میدهند از همسر خود نخواهند کار کند یا پولی به خانه بیاورد. زنان در ایران بعنوان افرادی در نظر گرفته میشوند که در مقام مادر، همسر یا دختر، با مردان، عشق را به اشتراک میگذارند»
🍃 «زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکردهاند، زیرا از حقوق خود برخوردارند و آنهم بدلیل حفظ حرمت آنها در جامعه توسط مردان است»
🔺 این اظهارات نشان داد که وی در عین نخبگی فرهنگی، تسلط کاملی بر رسانه دارد. همین شایستگی ها بود که موجب عصبانیت جریان غربگرا و مرعوب غرب شد.
🇮🇷 ایشان مصداق کاملی از "الگوی سوم" است که امام خامنهای(حفظه الله) در سال ٩١ در برابر الگوی زن شرقی و غربی معرفی کردند.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است.
🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
✍ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
یادداشت اصلی را در جهان نیوز بخوانید👇👇
https://www.jahannews.com/report/851203
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 آهنگ زیبای "مردآفرین"
👆 ببینید
@Aqlaniyyat
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 شغل زن یا نقش زن
🔻 در ابتدای انقلاب اسلامی چند سوال در حوزه زنان از شهید محمدحسین بهشتی پرسیده میشود که ایشان پاسخ آن پرسشها را میدهند.
🌀 آیا کارکردن را برای زن یک موقعیت دون انسانی تلقی می کنید ؟
🌀 آیا زنان میتوانند رئیس جمهور شوند ؟
✅ حجتالاسلام محسن قنبریان از کتاب مبانی قانون اساسی، پاسخ شهید بهشتی را بازخوانی میکنند.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت در سنگر خانواده»
🌀 چرا خدا گاهی ما را در بنبست قرار میدهد ؟
✅ استاد پناهیان :
💚 یکی از مصادیق مهم حال بد «یأس» است. ناامیدی، حالِ آدم را بد میکند؛ از آن بیماریهایی است که علامتی ندارد و انسان را دچار مرگ خاموش میکند.
💚 یأس، آدم را دلسرد میکند و انگیزه و انرژیاش را میگیرد، چهبسا آدم از نظر جسمی هم ضعیف بشود. اما امید به انسان قدرت میدهد. کسی که خسته است و میگوید «خوابم میآید» اگر یک امید خوب به او بدهید، خوابش میپرد و دو برابر دیگران کار میکند.
💚 گاهی خدا ما را در بنبست قرار میدهد تا ببیند امیدمان را از دست میدهیم یا نه؟ اگر ببیند تو لبخند میزنی، آرام هستی و به خدا امید داری و میگویی «حتماً یک راهی هست» خوشش میآید.
💚 در روایت هست که خدا میفرماید: من نزد حُسنظنّ بندۀ خودم هستم. «أَنَا عِنْدَ حُسْنِ ظَنِّ عَبْدِي بِي» خدا وقتی ببیند بندهاش در شرایط سخت هم به او امید دارد، اوضاع را برایش تغییر میدهد.
💚 این امید است که آدم را وادار به دعا و استغفار میکند. دیدهاید بعضیها میگویند «حالم بد است، حال دعا ندارم» یک عامل این حال بد، یأس است، امید ندارد به اینکه از خدا چیزی بگیرد، اگر امید داشت کرور کرور اشک میریخت.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 رئیسی داره چکار میکنه ؟
✅ افزایش " قدرت خرید"
یکی از مؤلفههای تشخیص کاهش یا افزایش رفاه عمومی، بررسی شاخص "قدرت خرید" است. با توجه به اینکه قیمت برخی کالاهای اساسی از جمله گوشت گوسفندی، مرغ، تخم مرغ و برنج بیشترین افزایش قیمت را داشته است، میخواهیم این شاخص را در خصوص اقلام مذکور بر مبنای میزان یارانههای نقدی که قریب به اتفاق مردم آنرا دریافت میکنند، بررسی نمائیم.
✔️ در سال آخر دولتِ آخوند انگلیسی (١۴٠٠) ، با کل یارانهٔ یک خانوادهٔ چهار نفره (١٨٠/٠٠٠ تومن) توان خرید
🐓 ۶ کیلو مرغ (کیلویی ٣٠/٠٠٠ تومن)
🐑 یا ١/٣٠٠ کیلو گرم گوشت کوسفندی (کیلویی ١٣٨/۵٠٠ تومن)
🌾 یا ۴/۵ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی (کیلویی ٣٨/٧٠٠ تومن)
🍳 یا چهار شانه تخم مرغ ٣٠ عددی (۴۵/٠٠٠ تومن) وجود داشت.
🔵 درحالی که اکنون با کل یارانهٔ یک خانوادهٔ چهار نفره (١/٢٠٠/٠٠٠ تومن) میتوان؛
🐓 ١۵ کیلو مرغ (کیلویی ٨٠/٠٠٠ تومن)
🐑 یا ٢/۶٠٠ کیلو گرم گوشت کوسفندی (کیلویی ۴۵٠/٠٠٠ تومن)
🌾 یا ١٣ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی (کیلویی ٩٠/٠٠٠ تومن)
🍳 یا ١٢ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی (١٠٠/٠٠٠ تومن) خرید.
🔵 البته اگر این خانوادهٔ چهارنفره یارانهٔ ۴٠٠/٠٠٠ تومنی دریافت کند (١/۶٠٠/٠٠٠ تومن) میتواند؛
🐓 ٢٠ کیلو مرغ
🐑 یا ٣/۵ کیلو گوشت کوسفندی
🌾 یا ١٧ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی
🍳 یا ١۶ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی خرید نماید.
🔵 علاوه بر این، با استفاده از طرح کالابرگ، دریافتی این خانواده به ازای هر نفر ۵٢٠/٠٠٠ تومن خواهد شد. (٢/٠٨٠/٠٠٠ تومن) که در آنصورت قدرت خریدشان به؛
🐓 ٢۵ کیلو مرغ
🐑 یا ۴/۵ کیلو گوشت کوسفندی
🌾 یا ٢٢ کیلو برنج ایرانی درجهٔ یک
🍳 یا ٢٠ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی افزایش پیدا میکند.
✅ بنابراین؛ برخلاف جوّ رسانهای سنگینی که وجود دارد و علیرغم افزایش قیمتها، بدلیل جلوگیری از خلق پول و کنترل تورم در کنار افزایش حقوق و یارانههای نقدی توسط دولت، قدرت خرید مردم نسبت به دو سال گذشته افزایش یافته است.
@Aqlaniyyat
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 به جز دیوانسالاری چه راهی داریم ؟
🌀 چگونه میتوان تشکیلاتی بدون دیوانسالاری داشت ؟
✅ حجت الاسلام قنبریان:
🔹 پیامبر در مرحله نظام سیاسی، یک تشکیلات اداری ساخت؛ کسانی را به عنوان دبیران و نویسندگان، کارشناس تخمین، عامل گرفتن صدقات و مالیات و امثال این ها قرار داد. اما دیوان سالاری نداشت.
🔹 دیوانسالاری یک پدیده مدرن است؛ وقتی است که ما به این نظام دیوانی اصالت میدهیم. دوم اینکه تمرکز گرایی میکنیم.
🔹شهید بهشتی میگفت در عین حالی که به نظم نیاز داریم، تمرکز گرایی نباید باشد. در دیوانسالاری ما به نظام اداری اصالت میدهیم، بدون اینکه خروجی واقعی را بخواهیم. اما "تشکیلات" ساختاری است چابک که خروجی نهایی را محقق کند.
🔹 مدیریت جهادی که میگوییم یعنی همین؛ حتما به نتیجه برسد. تشکیلات پیامبر بدون تمرکز بر نظام دیوانی به خروجی میانجامید. ما قطعا یکی از مشکلاتمان که باید بُعدِ نهضت آن را چابک کند همین دیوان سالاری است.
🔹 این آرزو نیست، جز خاطرات ماست! ما اوایل انقلاب جهاد سازندگی را درست کردیم که اولاً شورایی اداره میشد، ثانیاً از پایین به بالا بود. تمرکز گرا نبود؛ از بالا به شکل کارتابل همه چیز ابلاغ بشود نبود!
🔹 امپراطور ژاپن به آقای رفسنجانی گفته بود برای ما حیرت انگیز است یک سازمانی (جهاد سازندگی) توانسته باشد اینقدر توسعه درست بکند!
🇮🇷 باید برگردیم تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و آن دوره را بخوانیم و بازسازی بکنیم.
📺 برنامهٔ "علامت" شبکهٔ دو سیما
@alamat_tv2
@Aqlaniyyat