«عقلانیت»
👆 بالاترین پیشبینی مشارکت در انتخابات ١١ اسفند مربوط به نشریهٔ انگلیسی گاردین است که میزان مشارکت را ٢٧% اعلام کرده بود.
🌿 اما ملت تاریخ ساز ایران علیرغم بینظیرترین فشار رسانهای دشمن و همراهی برخی از جریانات سیاسی در داخل برای تحریم انتخابات، حوادث پائیز ١۴٠١، شرایط سخت اقتصادی و افزایش قیمتها، توانستند با مشارکت بالای ۴٠درصدی استقلال رای، عزت و سربلندی خود را به دنیا نشان دهند.
💚 تشکر از رهبرحکیم انقلاب که از ابتدای سال بر مشارکت بالا، رقابت و حضور همه سلایق سیاسی تاکید کردند و آن را شرط لازم برای امنیت و مقابله با دیکتاتوری و هرج و مرج دانستند.
💚 تشکر از آحاد مردم که علیرغم فشارها، دست رد بر سینهٔ اجنبی و خودفرختگان داخلی و تحریم کنندگان انتخابات زدند.
💚 تشکر از دولت و نیروهای امنیتی که علیرغم پروژههای جدی دشمن برای ناامن سازی کشور، انتخابات را در سلامت و امنیت کامل برگزار کردند.
🇮🇷 اَلْحَمْدوللّه بِه عَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکْ
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 به کی رای دادی ؟
✅ احسنت، چه پاسخ های جالبی
👆 ببینید
🔘 فانوس
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 پیروزی در جنگ شناختیِ نابرابر
🔸 اصولا "انتخابات" عرصهٔ شناخت، سنجش، تجزیه و تحلیل و نهایتا تصمیم گیری است. عرصهٔ ترجیح دادن یک تفکر، نگاه، فرد یا جریان سیاسی بر دیگری است.
🔸 اتفاقا میدان اصلی جنگ شناختی هم میدان انتخاب و انتخابات است. زیرا هدف جنگ شناختی تغییر باورهاست تا جامعهٔ هدف، تصمیمی بگیرد که خواستهٔ دشمن است.
🌀 آیا جنگ شناختی دشمن با ملت ایران، جنگی برابر بود ؟ نکتهٔ مهمتر اینکه؛ پیروز میدان، کدام جبهه است ؟
🔻 تمرکز غولهای رسانهای نظام سلطه جهانی و صدها کانال صوتی تصویری و هزاران صفحهٔ فضای مجازی بر بزرگنمایی ضعفها و مشکلات موجود ( غیر از دروغهای فراوانی که منتشر میکنند) و ندیدن پیشرفتها و نقاط قوت، که در یکسال گذشته به اوج رسیده و با همراهی و همکاری جریان غربگرا در داخل تقویت شده است، قابل کتمان نیست.
🔻 در مقابل این حجم سنگین و بیسابقهٔ تهاجم شناختی به یک ملت که با پشتیبانی گستردهٔ کارشناسان جنگ روانی و فنآوریهای جدید انجام شده و نفوذ عمیقی در فکر و اندیشه جامعهٔ ایرانی دارد، تنها یک رسانهٔ ملی با همهٔ ضعفها و اشکالات تخصصی و ابزاری قرار دارد که اتفاقا توسط همان رسانههای دشمن محکوم است به اینکه مخاطبی ندارد!
✅ بنابراین در نابرابری جنگ تردید نیست. اما برای مشخص شدن پیروز میدان؛ باید مقایسهای شود میان میزان مشارکت در ایران با کشورهای مدعی دموکراسی که نه در تحریم اقتصادی هستند و نه هیچ رسانهای در جهان برخلاف اصول دموکراسی، مردم آن کشورها را به نیامدن و عدم مشارکت تشویق میکند. ضمن اینکه در بسیاری از این کشورها، عدم مشارکت جرم شناخته شده و جریمههای سنگینی برای آن وضع شده است.
🎯 بلاشک پیروز میدان، ملت بزرگ ایران است.
📌 بنظر نگارنده تمرکز بر مباحثی که بخشی از میدان جنگ شناختی دشمن است، مانند؛ مشارکت یا مقایسهٔ تهران با دیگر نقاط کشور که عمدتا بدون توجه به شرایط موجود و عدم تبیین قوت ها انجام میشود، ندیدن همهٔ واقعیت است که قطعا خطایی بزرگ و راهبردی است.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سیلی مردم به صورت وطن فروشان
@Aqlaniyyat
هدایت شده از محسن قنبریان
🔰 بی تفاوت نباشیم ❗️
1⃣ امیرالمومنین(ع) در ماجرای غارت انبار توسط سفیان بن عوف غامدی:
"به من خبر رسيده مهاجمى از آنان بر زن مسلمان و زن در پناه اسلام تاخته و خلخال و دستنبد و گردن بند و گوشواره او را به يغما برده، و آن بينوا در برابر آن غارتگر جز كلمه استرجاع و طلب دلسوزى راهى نداشته، آن گاه اين غارتگران با غنيمت بسيار باز گشته، در حالى كه يك نفر از آنها زخمى نشده. و احدى از آنان به قتل نرسيده. اگر بعد از اين حادثه مسلمانى از غصه بميرد جاى ملامت نيست، بلكه مرگ او در نظر من شايسته است." (خ۲۷)
2⃣ در سال ۵۳ه که #ربیع_بن_زیاد_حارثی فرماندار خراسان بود خبر کشتن حجر بن عدی توسط معاویه را شنید؛ بسیاری از مورخین علت مرگ او را تاثیر کشته شدن حجر بن عدی ذکر کردند.
وی از کشته شدن حجر بسیار خشمگین بود تا آنجا که میگفت: پس از حجر همواره عربان را خواهند کشت و اعدام خواهند کرد، اگر هنگام کشته شدن او اعراب جنبیده بودند، حتی یک مرد از آن گروه اعدام نمیشد، اما تسلیم این کار و خوار و زبون شدند.
پس از این سخن، یک هفته گذشت تا روز جمعه فرا رسید. وی خطاب به مردم گفت: ای مردم من از زندگی ملول شدم، دعایی میکنم آمین بگویید، پس از نماز، دست برافراشت و گفت: پروردگارا اگر مرا در پیشگاه تو خیری هست هر چه زودتر مرا پیش خویش ببر، و مردم آمین گفتند و چون از آن جا خارج شد، هنوز جامههایش از دیدهها پنهان نشده بود که به زمین افتاد، او را به خانهاش بردند پسر خویش را به قائم مقامی خود گماشت و همان روز درگذشت. (طبری ج۵ص۲۹۱/ ترجمه الغارات ص۴۰۸)
3⃣ #آرون_بوشنل نظامی جوانی، مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن خودسوزی کرد و بر اثر جراحات وارده جان باخت!
او در ابتدای ویدئویی که در آن روند خودسوزی را ضبط میکند، میگوید: "من یکی از اعضای نیروی هوایی آمریکا هستم. نمیتوانم به همدستی در نسلکشی ادامه دهم. خودسوزی من نسبت به نسل کشی که در غزه می شود هیچ نیست."
این جوان وقتی خود را به آتش می کشد، فریاد آزادی فلسطین را سر می دهد.
4⃣ آیت الله العظمی بهجت: "چه قدر رحمت خداوند شامل کسانی است که بیتفاوت نباشند و برای رفع این همه ابتلائات و بلاهایی که برای مسلمانان و بر اهل ایمان وارد میشود، گریه و تضرع و ابتهال کنند! خداوند می فرماید: «فَلَوْ لا إِذْ جاءَهُمْ بَأْسُنا تَضَرَّعُوا؛ ای کاش آن هنگام که گرفتاریی از جانب ما به سوی آنان میآمد تضرع و زاری میکردند»
اگر مسلمانی در چین مبتلا بشود، ابتلای او ابتلای ما است و ما باید خود را مثل او گرفتار بدانیم! (در محضر بهجت، ج۱ص۱۸۷ نکته۲۷۸)
#غزه
#نسل_کشی
#بی_تفاوتی
📝 محسن قنبریان ۱۳اسفند۱۴۰۲
☑️ @m_ghanbarian
«عقلانیت»
✔️ خباثت رسانهای ...!!
⭕️ پس از اعلام نتایج انتخابات، عناصر ضدانقلاب، بخشهایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب مربوط به سالهای گذشته را در فضای مجازی منتشر کردند که در آن ایشان پیرامون مشارکت ۴٠ درصدی در کشورهای غربی و اینکه این حد از مشارکت لکهٔ ننگی برای آنهاست سخن گفتهاند. درواقع خواستند با استناد به این سخنان، میزان مشارکت در انتخابات اخیر را لکهٔ ننگی برای نظام معرفی کنند. !!
✅ پاسخ اینستکه؛
🔻 کشورهای مدعی دموکراسی درحالی مشارکت ۴٠درصدی و کمتر از آن را تجریه میکنند که حتی یک روز هم گرفتار تحریم اقتصادی، تحریم های فلجکننده و فشار اقتصادی، آنهم طی بیش از ۴۵ سال متوالی نبودند!
🔻 آنها هرگز با بمباران بیسابقه غولهای رسانهای دنیا و فضای مجازی در اختیار دشمن، علیه افکارعمومی خود مواجه نبودند!
🇮🇷 اما ایران اسلامی با وجود همهٔ این شرایط و آنهم بعد از بحران امنیتی تمام عیار سال گذشته و در وضعیت سخت معیشتی، درحالی مشارکت بیش از ۴٠ درصدی را تجربه کرد که در این انتخابات علیرغم حضور همهٔ سلایق و جناحها (به اعتراف روزنامهٔ اصلاح طلب اعتماد ملی، در ١۶۵ حوزه از ٢٠٧ حوزه امکان رقابت داشتند) حتی دوقطبی مهمی که موجب افزایش مشارکت شود، وجود نداشت و بخشی از افراد صرفا بخاطر فرمایش رهبری پای صندوق رای آمدند.
🔸 ضمن اینکه به دلیل اشتباه وزارت کشور، آمار ایرانیان خارج از کشور هم جزء واجدین شرایط اعلام شده بود؛ در حالیکه با توجه به عدم امکان شرکت آنها در انتخابات، بایستی جمعیت آنان از جمع کل آمار حذف میشد و در این صورت، میزان مشارکت حدود ۵٠ درصد میشد.
🟢 فلذا؛ این میزان مشارکت برای جمهوری اسلامی مقتدر و مظلوم با این همه سیاهنمایی و فشار روانی و اقتصادی بیسابقه، افتخاری بزرگ و برای کشورهای مدعی دموکراسی، لکهٔ ننگی غیرقابل قبول است.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 خلاصهٔ وضعیت کشور ما در همین دو جملهٔ است که در کمتر از یک دقیقه توضیح میده
لطفا چند بار گوش کنید تا دقیقا متوجه همهٔ مطلب بشید.
👆 ببینید
🔘 کانال محرمانه
@Aqlaniyyat
🎯 تحلیلی متفاوت از جهاد در دفاع مقدس، تا جهاد در انتخابات ۱۴۰۲
🔹️ ۲۵ میلیون نفر در انتخابات اخیر شرکت کردند. اگر جمعیت کل ایران را ۹۰ میلیون نفر بدانیم، در این صورت حدودا ۲۸ درصد جمعیت کل ایران در جهاد انتخابات شرکت کردهاند.
یعنی ۲۸ درصد از کل جمعیت ایران، امنیت را برای کشور تامین کردهاند.
🔸️ حال اگر این آمار را با آمار جمعیتی مقایسه کنیم که در دفاع مقدس، پای انقلاب ماندند، متوجه افزایش این درصد خواهیم شد.
🔹️ اگر جمعیت کل ایران در دفاع مقدس را ۴۰ میلیون نفر بدانیم و کل جمعیت افرادی که در جنگ شرکت کردند، حتی کسانی که یک بار به جنگ رفتند را ۴ میلیون نفر بدانیم، در این صورت ۱۰ درصد جمعیت کل ایران توانستند امنیت را برای کشور تامین کنند.
✅ با یک مقایسه ساده متوجه میشویم درصد کسانی که بعد از ۴۵ سال انقلاب، با همه سختیها و کمبودها، حاضرند پای انقلاب و کشور بمانند بیشتر شده است.
🔘 اندیشکده راهبردی حَصین
@hasin_ir
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🛎 شاید براتون تکراری باشه
🔺 اما تکرارشم آموزنده و لازمه، خصوصا برای جوانان
✅ پاسخی فوق العاده به یک شبهه
👆 ببینید
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 ایران قوی ...
🔔 قابل توجه کسانیکه اقدامات قوهٔ قضائیه علیه آمریکا در داخل را به تمسخر گرفته و بیفایده میدانند!
🔻 درپی شکایت بیماران پروانه ای علیه تحریمهای داروئی آمریکا به دادگاه حقوقی روابط بینالملل قوه قضائیه (شعبهٔ ۵۵)، این دادگاه دستور توقیف محمولهٔ نفتی ۵٠ میلیون دلاری کشتی آمریکایی در خلیج فارس را صادر کرد و کشتی توقیف شد.
متعاقبا دستور تخلیهٔ محمولهٔ کشتی صادر خواهد شد.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دروغی با اسم مشارکت بالا !! 🔻 به اسم کارشناس! تو رسانهٔ ملی! و با تحریف حقیقت! ، اروپا رو تو سر ایران میزنه !!
🔍 اما حقیقت چیست ؟
👆 ببینید
✅ این درحالی است که تو ایران، نه تنها با کسانیکه رای نمیدن برخوردی نمیشه، بلکه حتی یارانه شون هم قطع نمیکنن.
@Aqlaniyyat
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت در سنگر خانواده»
☑️ آفتی بنام "گویش منفی"
🟢 استاد عزیزی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 برخورد سیستماتیک با فساد
📌 وقتی اموال بیت المال از بابک زنجانی پس گرفته میشه، ... وقتی قوه قضاییه بدون خط قرمز حتی فرزندان معاون اول قوه رو محاکمه میکنه؛
✅ یعنی «برخورد با فساد در کشور سیستماتیک است»
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 تحلیل دکتر شهریار زرشناس از میزان مشارکت در انتخابات مجلس
@Aqlaniyyat
🚨 علائم مجروحین جنگ رسانهای دشمن
1⃣ اگر کسی بیشتر به اخبار منفی کشور، مثل فسادها و مشکلات علاقه دارد و اخبارش را برای دیگران هم می فرستد، بدون آنکه پاسخ به شبهات را توجه کند و عاقلانه و منطقی برخورد کند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
2⃣ اگر در دور هم نشینی ها و مهمانی ها بیش از آنکه از موفقیتها و پیشرفتهای کشور بگوید و بشنود، از نقاط منفی کشورش می گوید و می شنود، تیر خورده ولی متوجه نیست.
3⃣ اگر سخنرانی دیگران یا زاویه داران و مخالفین با نظام را با دقت گوش می دهد، اما سخنرانی رهبری را نه، تیر خورده ولی متوجه نیست.
4⃣ اگر به جای حمایت و بیان دستاوردهای نظام، فقط روی فسادهای ریز و درشت دست می گذارد، تیر خورده ولی متوجه نیست.
5⃣ اگر پیشرفتهای کشورهای بیگانه را با ضعفهای کشورش مقایسه می کند و با این مقایسه جُک می سازد و می خندد و می خنداند و به جای تعریف از پیشرفتهای کشورش، اعتراض و انتقاد به اشکالات ریز و درشت برایش مُد شده و به گفتن آنها افتخار می کند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
6⃣ اگر بدون تفکیک میان مسئولان خدوم، و خائن نظام، همه را متهم کرده و می گوید «مسئولان چنین و مسئولان چنان»، تیر خورده ولی متوجه نیست.
7⃣ اگر مقابله بی امان قوه قضاییه با فساد را که با به سامان رساندن سالانه 15 میلیون پرونده رکورد زده، نمی بیند، اما اخبار فساد در این قوه را بیشتر و پررنگتر می بیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
8⃣ اگر نمیبیند که قوه قضاییه، توانسته معاون اول رییس جمهور، رییس دفتر رییس جمهور، معاون رییس جمهور، برادر رییس جمهور، پسر و دختر رییس جمهور، وزیر، دختر وزیر، داماد وزیر، معاون وزیر، معاون رییس قوه قضاییه، پسر معاون رییس قوه قضاییه و مسئولان دیگر ... را محاکمه و مجازات کند، اما فقط کسانی را که به هر دلیلی هنوز محاکمه نکرده، می بیند و جیغ می کشد که چرا قوه قضائیه به فساد مسئولان رسیدگی نمی کند؟ ، تیر خورده ولی متوجه نیست.
9⃣ اگر رویشهای مذهبی و انقلابی متعدد جوانان را نمی بیند و فقط فاسد شدن عده ای از جوانان را می بیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
👈 اگر همه یا بخشی از اینها را با هم دارد، نه تنها تیر خورده، بلکه در میدان مین دشمن گرفتار شده است. اسیر میدان جنگ رسانه ای، دیگر سرباز دشمن است نه مجروح جبهه خودی. هرچند مجروحین این جنگ هم بازیکن زمین دشمنند!
🌀 و اما چرا در دام رسانهای دشمن افتاده و ناخواسته سرباز دشمن شده ؟
✅ خدا در قرآن پاسخ میدهد : «اِنْ تَتَّقوا الله یَجْعَلْ لَکُمْ فُرقانا. اگر اهل تقوا شوید و از دستورات الهی اطاعت کنید، خدا به شما بصیرت و قدرت تشخیص حق از باطل می دهد» بنابراین کسیکه این قدرت تشخیص را نداشت و در دام رسانههای دشمن افتاد و سرباز آنها شد، باید بداند که اهل تقوا نبوده و پایش در انجام واجبات و ترک محرمات لنگ بوده و باید با مراقبه خود را نجات دهد.
💠 مراقبه؛ یعنی، انجام واجبات و ترک محرمات
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
👆 اینجا ایذه است. جائی که سال گذشته دشمنان نظام به آن طمع کرده بودند
🇮🇷 در سفر رئیسی به خوزستان، استقبال جمعیت بختیاریهای ایذه بحدی بود که بارها ماشین رئیسجمهور را متوقف کرد.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🇮🇷 نقش تولید موشک در پیشرفت صنعتی کشور و زندگی مردم
🔻 سرریز تکنولوژی موشکی در صنایع فولاد، الکترونیک، ایمپلنتها، و ...
🔻 تامین امنیت خطوط انتقال برق، لولههای نفت و گاز با پهپادهای سپاه
🟢 سردار حاجی زاده، فرماندهٔ هوافضای سپاه
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 ایران قوی
✅ ایران به جمع پنج کشور سازندهٔ راکتور فوق سنگین متانول جهان پیوست.
🔹طراحی و ساخت تجهیزات فوق حساس راکتور سنتز در انحصار شرکتهای اروپایی بود که پس از اعمال تحریمهای ظالمانه، با توان مهندسان شرکت ماشین سازی اراک، تولید این راکتورها برای نخستین بار در کشور انجام شد.
🔹 این اقدام علاوه بر میلیونها دلار صرفهجویی ارزی، سبب شکسته شدن انحصار تولیدکنندگان اروپایی شد.
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 جلوی "دینبازها" و سکولاریزم گرایشی که بسیار خطرناک است و عامهٔ مردم را مانند خوره تهدید میکند، بگیریم.
📌شأن پیشساخته برای روحانیت درست نکنیم. هرکسی عالم متقی شد، محترم است، نه هرکسی عمامه بر سر دارد.
🟢 حجت الاسلام محسن قنبریان
🔘 منابع:
_ رسائل شهید ثانی، ج ٢ ص ٧٩٢
_ حکومت در نهج البلاغه، آیت الله خامنهای (حفظه الله)
@m_ghanbarian
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 چرا رهبرانقلاب مشارکت در انتخابات را جهاد دانستند ؟
✍ دکتر عبدالله گنجی
مقام معظم رهبری برای توصیف رأی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ از مفهوم «جهاد» استفاده کردند. در نقطه مقابل روشنفکران و پرورشیافتگان نهضت ترجمه، انتخابات را یک پدیده مدرن که صرفاً مبتنی بر حق است میدانند و اصلاً خوانش دینی از آن را غلط یا سوء استفاده میدانند. اما جهاد نامیدن آن از خاستگاه فقاهت و مرجعیت امری است که ارزش آن را فقط اهل دیانت میفهمند. رهبری از درصد مشارکت خبر ندارد که آن را جهاد میداند؟ مشارکت را پایین نمیداند و جهاد میداند؟ از میزان مشارکت راضی است و آن را جهاد میخواند؟ همه چیز را صددرصد و به صورت دقیق میداند و قویترین تحلیل را دارد، اما تفاوت او با دیگران این است که دهها متغیر دیگر را هم میداند و هم در تحلیل موضوع لحاظ میکند و آرایش قوا و عوامل سلبی-ایجابی پیرامون انتخابات را به ترازوی قضاوت میسپارد و نتیجه انتخابات را در محل واقعی خود مینشاند. برای اینکه صحنه انتخابات را جهاد ببینیم، اولین پیش نیاز این است که بدانیم چه کسانی رأی دادند؟ طبقه مرفه؟ طبقه متوسط؟ طبقه پایین اقتصادی؟ قشر متدین و متوسط به پایین؟
قطعاً رأیدهندگان در ایران پس از انقلاب هیچگاه طبقه مرفه نبودهاند و آن حدود ۲۰ درصد بعضاً نمیدانند انتخابات چه موقع هست؟ قیمتها چگونه است؟ برجام چه شد؟ و ... پس از میزان مشارکت و جغرافیای مناطقی که رأی بالاتر بوده است (کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی و...) میتوان فهمید کسانی رأی دادند که بیشترین چالش اقتصادی را در زندگی خصوصی خود دارند و نقزنان و رأینادهندگان بیشتر طبقه متوسط به بالا بودند. حال سؤال این است که این جماعت برای چی رأی دادهاند؟ چشمانداز اقتصادی بهتری را میفهمند که طبقات بالاتر نمیفهمند؟ رانتی قرار است در اختیار آنان قرار گیرد؟ حتماً خیر! اما خواص بودن به محل زندگی و تحصیلات نیست. آنان فهمیده بودند که هدف از ۱۸۰۰ تحریم دشمن برای این است که آنان را از صندوق رأی عقب براند؛ بنابراین آنان که رأی دادند میدان انتخابات را نه میدان انتخاب این و آن که معرکه جنگ با دشمنی دیدند که منتظر است راستیآزمایی اثرات تحریم و فشار خود را سر صندوق انجام دهد و این چنین رأی را به مثابه «تودهنی» به تحریمکننده وارد صندوق کردند و آورده معیشتی و اقتصادی فرع رأیشان بود. پس با چنین انگیزهای این رأی جز مجاهدت، منفعت شخصی نخواستن و مبارزه با دشمن نیست. رأیدهنده میدانست که دشمنان رأی ۱۴۰۲ را مکمل حوادث ۱۴۰۱ میدانستند که کار را تمام میکند و فیلمساز ما دو فیلم با حجاب و بیحجاب میساخت تا ببیند کدام را عرضه کند.
درست است که بخشی از ملت ما رأی عرفی میدهند و هدف آنان بهبود است و البته این حق یک شهروند است، اما فرق این دسته با دسته دوم این است که فراتر از بهبود زندگی عرفی، انتخابات را از میادین مبارزه میدانند که نظام و دشمن هر دو روی خروجی صندوق حساب باز نمودهاند. آنان که رأی ندادند نباید مورد گلایه قرار گیرند، آنان از حقش خویش استفاده نکردند و طبیعتاً زبان مطالبه خود را پس از انتخابات کند کردند. اما بدا به حال آنان که در این معرکه جهاد، منافقانه از عدم ثبت نام تا فشار برای خروج کاندیداهای همسو از گردونه تا ندادن لیست و عدم مشارکت را در پرونده خود دارند. برای عدم رأی تلاش و آمار تولید کردند و بعد از رأی ۲۵ میلیونی برای رفع تناقض دیروز خود رأی را باطله اعلام کردند و همانند قوم بنیاسرائیل عیبجو و طعنهزننده گذشتند. وای اگر از پس امروز بود فردایی
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🇮🇷 ایران قوی
✅ بهرهبرداری از اولین و پیچیدهترین میدان نفتی تمام ایرانی در خوزستان
🌀 آیا آنان که نمودار افزایش قیمتها در دوسال اخیر را منتشر میکنند، خروج کشور از شرایط رشد منفی اقتصادی دهه ٩٠ ، مقابلهٔ جدی دولت با چاپ پول و رشد نقدینگی که علت اصلی تورم است، راهاندازی ۶٠٠٠ کارخانهٔ تعطیل شده در دههٔ ٩٠ ، اتمام بسیاری از پروژههای نیمه تمام ، چند برابر شدن یارانهها که در دههٔ گذشته علیرغم افزایش قیمتها حتی یک ریال هم اضافه نشده بود ، بیمهٔ رایگان ١٢ میلیون نفر و ... را هم برجسته میکنند ؟؟!
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✔️ طرحی که هشت سال قبل باید اجرا میشد!
💰 تولید ٩٠٠ میلیارد دلار ثروت ملی با سرمایهگذاری ٢٠ میلیاردی
📌 طرحی که در دولت قبل بدلیل امید به حضور بیگانگان راکد مانده بود، در دولت سیزدهم با انعقاد قرارداد با شرکتهای داخلی اجرایی شد.
🔹 وزیر نفت با انتقاد از کمکاری دولت گذشته، گفت: میتوانستیم ٨ سال قبل شاهد اجرای این پروژه باشیم. اکثر ذخائر گاز کشور در میدان پارس جنوبی قرار دارد. خوراک پالایشگاه، پتروشیمی و حتی تولید بنزین کشور وابسته به این میدان است.
🔹 با ساخت سکوهای فشارافزایی در میدان پارس جنوبی، تا ٧٠ سال برداشت از این میدان ادامه خواهد داشت.
🔔 "همهٔ" واقعیت را ببینیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
❌ پس از انتشار اخباری مبنی بر آمادهٔ اجرا شدن طرح حجاب و عفاف، دوباره شاهد انتشار گسترده فیلمهایی از جنس درمانگاه قم و خبر اول شدن جیغ و دادها و مظلومنمایی زنی بدحجاب که انگار بزرگترین ظلم عالم به او شده هستیم !!
🌀 آیا این همزمانی طبیعی است، یا اینکه شاهد تلاش دشمن برای تحریک افکارعمومی علیه هرگونه مقابله با گسترش بیحیائی در جامعه هستیم ؟!!
🌀 آیا عمق فاجعهٔ عادی شدن بیحجابی ها و تاثیر آن بر نهاد خانواده، جوانان و جامعه هم خبر اول خواهد شد ؟!!
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دروغی که مبنای صحنهسازی و جنجال رسانهای شد !!
🔍 موشکافی فیلم فحاشی زن بی حجاب به یک روحانی در درمانگاه قم!
👆 حتما ببینید و به اطلاع دیگران برسانید
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 آیا ریشههای مظلومیت امیرالمومنین(ع) همچنان باقیست؟
👆 موضوع برنامهٔ "ماه من" در سحرهای ماه مبارک رمضان از شبکهٔ ٣ ، حوالی ساعت ۴ صبح
🟢 کارشناس برنامهٔ: استاد پناهیان
@Aqlaniyyat