«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٠ )
✅ دو پیشنهاد برای پذیرش نظم و قواعد جهان: «عادت کردن به مراقبت» و «پناه بردن به آغوش خدا»
🔹 اگر کسی بگوید؛ «با اینهمه پیچیدگی و نظمی که درمحیط اطراف ما وجود دارد، زندگی برای ما سخت میشود» میگوئیم دو راه وجود دارد که زندگی سخت نشود؛ راه اول اینستکه؛ مدام کنترل و مراقبت کنیم و خودمان را به رعایت کردنِ این قوانین منظم که اصول زندگی در این جهان هستند، عادت دهیم.
🔹 مثلا بجای اینکه با خوردن هرچه دلمان خواست، خوش بگذرانیم، با عادت کردن به خوردنِ غذای خوب و سالم، خوش بگذاریم. امام باقر(ع) میفرماید: «خودتان را به کارهای خوب عادت دهید» خرائج، راوندی، ج٢، ص ۵٩۶
🔹 بنابراین، راه اولی که دین پیشنهاد میدهد اینستکه؛ با برنامهریزی، مهارت رعایت قوانین و خوب زندگی کردن را بدست بیاوریم. همانگونه که پس از کسب مهارت رانندگی، براحتی میتوانیم رانندگی کنیم.
🔹 راه دوم دین که بسیار زیباتر است، اینستکه؛ مانند کودکی که به آغوش مادر پناه میبرد تا مادر دردش را تسکین داده و خطاهایش را جبران کند، به آغوش خدا پناه ببریم.
🔹 هر کودکی وقتی پیش مادرش باشد، زندگی برایش سخت نمیشود؛ خداوند به ما پناه میدهد و خرابیهای ما را جبران میکند. مثلا اگر کسی اشتباه کرد و بین الطلوعین را خوابید، اگر استغفار کند، شاید خدا آنرا جبران کند. خدا بسیار بیشتر از یک مادر دلسوز و مهربان، مراقب ماست.
🔹 با پناه بردن به آغوش خدا همه مشکلات قابل حل است؛ تعجب ندارد که ابوعلی سینا وقتی مشکلی در مسائل علمی پیدا میکرد به مسجد میرفت و نماز میخواند تا بتواند مسئله را حل کند. (وفیات الأعیان، ابن خلکان، ج٢، ص ١۵٨)
🔘 خلاصه صفحات ١٠٧ تا ١١١ کتاب «رهایی از گناه» اثر استاد علیرضا پناهیان
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
✔️ روزنامه غربگرای "شرق" به نقل از عباس عبدی، فعال اصلاح طلب نوشت: «برای منتقدان مدنی و قانونی، زندان عامل بازدارنده نیست»
📌 آقای عبدی!!
🔻 یک منتقد نشان بدهید که به صرف انتقاد در زندان باشد!
🔻 مشکل شما مزدوران خودفروخته اینستکه برای تطهیر تروریستها، تجزیه طلبان و قاتلین حوادث اخیر، محرکان آشوبهای خیابانی و زمینه سازان حضور قداره بندها و مسلحین تروریست و تخریب کنندکان اموال عمومی و خصوصی را منتقد مدنی و قانونی میدانید ❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💵 دلار در تلگرام ۴۱ هزار تومان، در میدان فردوسی ۳۷ هزار تومان!
🔥 ما با یک "جنگ ترکیبی" پُر فشار روبرو هستیم
🔹 در شرایطی که کانالهای تلگرامی قیمت دلار را ۴۱ هزار تومان اعلام میکنند، خبرنگار ایسنا ویدئویی را از میدان فردوسی تهران —یکی از بازارهای ارز— گرفته است که نشان میدهد قیمت خرید و فروش واقعی صرافیها بیش از چهار هزار تومان ارزانتر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 جبهه حق و باطل کاملا شفاف شده
✅ حجت الاسلام میرزا محمدی :
⚫️ یک حسینیه رو تو خرم آباد که مراسم فاطمیه برپا کرده بوده آتش زدن؛ بعد تو فضای مجازی توئیت میزنن: «در فاطمیه مثل همون روزیکه خونه فاطمه رو آتیش زدیم، حسینیه فاطمیه رو آتیش زدیم، دلمون خنک شد» ❗️
🔹 خب، این نشان میدهد عقبه داستان کجاست؛ فرزندان اهل سقیفه پشت این آشوبها هستند ...!
🔹 خط مشخص است، تعجب میکنم از نفهمی و سکوت بعضی ها
🔹 ما نباید کاری برخلاف قانون انجام بدیم، ولی باید خط خودمان را مشخص کنیم
#جهاد تبیین؛ قطعی، ضروری، فوری
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣١ )
✅ برنامه دقیق "دین" برای زندگی انسان
🔹 هم جهان ما یک جهان حساب شده است، هم وجود انسان یک وجود بسیار پیچیده است. ما با این دو دستگاه در تعامل هستیم، دستگاه وجود انسان (روح و جسم) و دستگاه طبیعت. پس نیازمند برنامه ای دقیق و حساب شده ایم.
🔹 دین برای اینکه بدانیم چگونه باید زندگی کنیم، حتی برای امور جزئی زندگی هم برنامه ارائه کرده است. مثلا درباره جارو کردن خانه یا گرفتن ناخن دستور دارد.
🔹 امام باقر(ع) میفرماید: «جارو کردن خانه فقر را میزداید». در روایت دیگری میفرماید:«کوتاه کردن ناخن، از آنرو لازم است که پناهگاه شیطان است و فراموشی از آن پدید می آید» (کافی، ج ۶، ص ۵٣١ و ۴٩٠) بعضی از مفسرین منظور از کلمه شیطان را همان "میکروب" میدانند که برای انسان آزار دهنده است.
🔹 در روایات ما آداب فراوانی برای غذا خوردن بیان شده است. مثل اینکه بسیار به خوردن سبزی در کنار غذا، یا خوردن پیاز و گوشت توصیه شده است. چرا از جنبه بهداشتی، پزشکی و علوم تجربی در مورد این دستورات دین بررسی صورت نمیگیرد؟
🔹 سیره پیامبراکرم(ص) این بود که به تعداد فرد خرما میخوردند، نه زوج. البته ممکن است عده ای که حساب و کتاب عالم را نمی فهمند، این مسائل را مسخره کنند. اما اگر همین مطلب به یک دانشمند یا متخصص تغذیه گفته شود، به فکر فرو میرود و بررسی میکند تا دلیل آنرا بیابد. همانگونه که دلیل بسیاری از توصیه های دیگر دینی، از طریق علوم تجربی به دست آمده است.
🔹 اگر بدون ضابطه رفتار کنیم، بدون ضابطه غذا بخوریم، بخوابیم و بیدار شویم، کم کم عقل ما زائل میشود. امیرالمومنین (ع) فرمود: «هرکس هوسرانی اش زیاد شود، عقلش کم میشود» غررالحکم، ص ۶١۵
👈 ادامه دارد ...
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعترافات قاتلین «کیان پیرفلک» در اغتشاشات شهرستان ایذه در خوزستان
🌀♦️ آیا این حقایق روشن به دست مسخ شدگان رسانه های انگلیسی سعودی و فضای مجازی که جاهلانه و بیرحمانه نظام اسلامی را متهم کردند، میرسد؟؟
«عقلانیت»
🌀❌ اگر ریگی به کفش تان نیست، از چه میترسید؟!!
🌀❌ چرا مقابله با دروغ در رسانه را، فشار به رسانه ها میدانید؟!!
#دروغگو!
#امپراطوری رسانه ای دروغ!
#"صداقت" حلقه مفقودهٔ غربگدایان!
«عقلانیت»
🔔 کم نیاورید ...
✅ استاد پناهیان :
▪️ ترس تان را از جامعه بریزید. به مادرتان حضرت زهرا (س) نگاه کنید و شبیه مادر بشوید. کم نیاورید!
▪️ این مادر با پهلوی شکسته و مجروح، چهل شبانه روز میرفت درِ خانه این و آن را میزد، با اینکه میدانست آنها کمک نخواهند کرد و حتی میدانست که بعضی مسخره میکنند و بعضی ها در را باز نمیکنند! ولی از آبروی خودش گذشت، بیست روز این کار را انجام داد اما یک نفر هم جواب نداد، ولی ایشان باز هم ادامه داد، تا روز چهلم! تمام خانه ها را در زد و کم نیاورد
▪️ زبان حالش این است؛ برای من مهم نیست که در راه خدا مرا مسخره کنند، من همه آبرویم را خرج علی(ع) میکنم ...
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٢ )
✅ توجه به "گذر زمان" مانع طغیان انسان
🔹 انسان تحت سلطه نظم حاکم برجهان است که گذر زمان یکی از زیرمجموعه های این نظم است. شاید انسانها بتوانند در برخی موارد بر قوانین محکم جهان مانند؛ سرما، گرما یا جاذبه زمین برتری پیدا کنند اما هرگز نمیتوانند بر «زمان» غالب شوند.
🔹 امیرالمومنین(ع) هنگام آموزش دین به نسل جوان، خطاب به فرزند خود میفرماید: «این نامه از جانب یک پدر فانی است که اقرار دارد به زمان؛ به خشونت زمان، به قاهریت زمان! کسی که تسلیم روزگار است» یعنی من نتوانستم بر روزگار سلطه پیدا کنم، این روزگار بود که بر من مسلط شد؛ روزگار یعنی چرخش ایام و این طبیعت تغییرناپذیر. (نهج البلاغه، نامه ٣١)
🔹 "مرگ" را باید بعنوان واقعیتی که گذشت زمان به انسان تحمیل میکند، پذیرفت. درک و پذیرش این نظم وحشتناک، باعث کم شدن نشاط ناشی از بی خیالی نسبت به این حقایق میشود؛ اما اشکالی ندارد، چون نشاط را باید از سرمنشأ نشاط حقیقی بدست آورد، نه با غفلت و بی خیالی. اینکه بعضی میگویند؛ «به مرگ فکر نکن، همین دو روزه دنیا را خوش باش! » سخن صحیحی نیست.
🔹 قرآن میفرماید: «انسان، تا خود را مستغنی میبیند طغیان میکند» (علق، ۶و٧) موضوع طغیان آنقدر مهم است که این آیه جزء اولین آیانی است که بر پیامبر(ص) نازل شده است.
🔹 اولین پایه از بین بردن این حالت استغنای انسان، طبیعت است. قبل از اینکه بخواهیم انسان را تسلیم خدا کنیم، اول باید او را تسلیم طبیعت و نظم حاکم بر این عالم کنیم. انسان حتی در جاهایی که بر طبیعت تفوّق پیدا کرده، مثلا با غلبه بر جاذبه زمین، در آسمان پرواز میکند، در واقع خودش را با قوانین حاکم بر طبیعت هماهنگ کرده است، نه اینکه قوانین طبیعت را از بین برده باشد.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
⭕️ سه ماهه براندازا با حمایت امپرطوری رسانه ای دروغ و فضای مجازی، خودشونو کشتن، هفته ای سه تا فراخوان دادن! تهدید کردن! اما یک هزارم این جمعیت رو هم نتونستن حتی در کل کشور (جمعا) به خیابون بیارن!
🌹🇮🇷🌹اما در سوز و سرمای زمستان، به فراخوان شهدا که چراغ راه هدایت بشر هستن، این جمعیت به میدون اومدن ...
🇮🇷 امام خمینی ره: «من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر، بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی(ع) مى باشند»
«عقلانیت»
🔴 بی شرفی رسانه ای !!
✔️ سیل خروشان جمعیت در مراسم تشییع شهدا در روزنامه های جریان انقلاب مانند کیهان بخوبی منعکس شد، اما در برخی رسانه های غربگرا و مدعی اصلاحات، مانند؛ کاروکارگر، دنیای اقتصاد، آرمان و آفتاب یزد که هیچ انعکاسی نداشت! ، و در روزنامه اعتماد هم که شعبه ای از بی بی سی انگلیسی است با تصویری منتشر شد که حکایت از عصبانیت و خشم این جریان سیاسی از حضور مقتدرانه و دشمن شکن ملت دارد!
#دشمن شناسی
#غربگدایی، یعنی دشمنی با ملت
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٣ )
✅ رسیدن به شخصیتی متفاوت با پذیرش محدودیتها و دشواریهای حیاتِ دنیا
🔹 این خیانت است که ما به فرزندانمان نیاموزیم و نگوئیم که زندگی دنیا پر از محدودیتها، شکستها، سوءتفاهمها و زمین خوردنهائی هست که نمیتوان از آن فرار کرد!. نباید کودکان و نوجوانان را متوهم تربیت کنیم و یا خودمان نسبت به زندگی دنیا متوهم باشیم.
🔹 هرچند، اینکه بدانیم «دنیا پر از سختی و محدودیت است» یک دانایی است و ربطی به شخصیت ندارد؛ اما اینکه این واقعیت را بپذیریم و آمادگی این را داشته باشیم که با سختیها درست برخورد کنیم، اسیر نشویم، فرار نکنیم، انکار یا فراموش نکنیم، جز شخصیت ما میشود و شخصیت ممتازی برای ما به ارمغان میآورد.
🔹 طبیعتا مواجه شدن بامحدودیتهای حیات دنیا همراه با تلخی است؛ اما عیبی ندارد، نباید تلاش کنیم با فراموش کردن محدودیتها و گول زدن خودمان شاد شویم؛ باید این محدودیتهای معقول را بپذیریم و با برنامه در مواجهه با آن عمل کنیم. سپس سراغ نامحدودیتهای واقعی برویم.
🔹 انسانها باید تلخ کامی های موجود در این دنیا را باور کنند، بپذیرند، برای آن آمادگی داشته باشند و منتظر آنها باشند. البته این با سوءظن، منفی بافی و سیاه بینیِ دنیا بسیار متفاوت است.
👈 ادامه دارد ...