«عقلانیت»
▪️ آقای ظریف که تاکنون از هرگونه مناظرهای با منتقدان برجام خودداری کرده، در برنامهٔ تبلیغاتی میزگرد سیاسی پزشکیان، پس از آنکه مطمئن شد بدلیل اتمام وقت دکتر فواد ایزدی و بستن میکروفون وی، دکتر ایزدی امکان پاسخگویی ندارد، هر چه خواست یکطرفه بیان کرد!
📌جناب ظریف!! بجای سخنرانی یکطرفه، حداقل در یک مناظره با منتقدان حاضر شوید
👈 تا سیه روی شو هرکه در او غش باشد!
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صادق ترین فرد جبههٔ اصلاحات ... !!
▪️ پزشکیان را در جریان اصلاحات به صداقت میشناسند!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔻 توجه
🔔 همراهان جبههٔ انقلاب !
✅ خودتان را برای رای دادن به یکی از چهار نامزد جبههٔ انقلاب که در روزهای پایانی تبلیغات و پس از اجماع براساس میزان اقبال عمومی، اعلام میشود، آماده کنید. ان شاءالله
🔹 پس از اجماع، ماندن یا خروج هر یک از چهار نامزد موجود در صحنهٔ انتخابات که با تدبیر و براساس ضرورت انجام خواهد شد، نباید تاثیری در انجام وظیفهٔ ما داشته باشد.
📌 این آمادگی برای انجام تکلیف، معیار و محکی است برای تعیین میزان "تکلیف مداری" نیروهای انقلاب
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 کلاس آموزشی یکی از نامزدهای جبههٔ انقلاب در سال ٩۵ برای افزایش سعهصدر این روزهای جریان اصلاحات
👆 ببینید
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔻 دوگانههای خودساخته و جعلی!
⭕️ خود خوانی و خود خندی، به به چه هنرمندی!
✔️ یکی از هنرهای غربگداهای اصلاح طلب اینستکه؛ خودشان گزارهای را به دروغ از جریان انقلابی میسازند، بعد با آن مخالفت کرده و نهایتا در جهت عوامفریبی بعنوان یک امتیاز برای خودشان فاکتور میکنند !!
🔻 پزشکیان: «نمیشه مملکت رو با یک تفکر و یک جناح اداره کرد»
✅ آقای دکتر! اگر قرار بود کشور با یک تفکر اداره شود، چرا باید شما را برای جایگاه دومین مقام رسمی کشور که بالاترین اختیارات را دارد تائید صلاحیت کنند؟!!
🔻 پزشکیان: «بدون تعامل با دنیا نمیتوان مشکلات را حل کرد»
✅ دکتر جان! چه کسی گفته باید دور کشور دیوار کشید و با دنیا تعامل نداشت؟ ولی اگر چند کشور در دنیا با ما دشمنی کردند و نخواستند ارتباط درستی داشته باشند، آیا باید مانند دولت روحانی کشور را معطل آنها کرد؟!!
🔻 پزشکیان: «مذاکره و توافق برای من ذلت نیست»
✅ دکتر! نفس مذاکره یا توافق برای هیچ کسی ذلت نیست، اما مذاکره و توافق یکطرفه ای که شما به همهٔ تعهدتان عمل کنی ولی طرف مقابل بدون انجام هیچکدام از تعهداتش و بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود، عین ذلت و خسارت محض است.
💚 اگر همچنان خودتان را مدیون رهبری میدانید، به صداقتی که مدعی آن هستید، پایبند باشید.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 آقای پزشکیان!
⭕️ بهتر نیست بجای زدن حرفهای کلی، از طرحهای خودتان مانند بنزین ٢۵ هزار تومنی که در سال ١۴٠٠ مطرح کردید برای مردم توضیح بدید ؟
👆 ببینید
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ ساده ترین راه برای شناخت نامزدها
🔻 طبیعتا هیچ نامزدی علیه عدالت، صداقت یا لزوم توجه به معیشت سخن نمیگوید؛
🔻 لذا علیرغم تلاشهایی که صدا و سیما برای کمک به مردم در جهت شناخت بیشتر نامزدها انجام میدهد، شناخت کافی و اطمینان بخشی به دست نمیآید.
🔍 بنظر میرسد سادهترین راه برای شناخت هر کسی همان توصیه روایات و بزرگان است که فرموده اند برای شناختن هر فرد، به اطرافیان و همراهان وی توجه کنید.
📌 مثلا کسیکه فرصتطلبان، ناکارآمدان و بانیان دوران سیاه دههٔ ٩٠ در کنارش حضور دارند، نمیتواند فرد شایستهای برای این ماموریت مهم و جایگاه حساس باشد.
🇮🇷 فردا با رأی و انتخاب امروز ساخته میشود
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 از کدام دیار آمدید ؟
🌀 کدام نهجالبلاغه را میخوانید ؟
✍ جواد موگویی :
پزشکیان میگوید: چرا ۴۰سال است درست نکردید؟
خطاب او دقیقا به چه کسانیست؟!
بگذریم که پزشکیان خود سابقه ۲۰سال وزارت و وکلات دارد. لکن سری به سوابق کارگزاری حامیان و اعضای ستاد او تعجب را دوچندان میکند:
۱- زنگنه، ۴۵سال: وزیر جهاد- وزیر نیرو- وزیر نفت- عضو مجمع تشخیص مصلحت.
۲- جهانگیری، ۲۹سال: نمایندگی مجلس- استاندار- وزیر معادن-وزیر صنایع-معاوناول رییسجمهور.
۳- ظریف، ۲۳سال: سفیر، معاون و وزیرخارجه.
۴- خاتمی، ۲۰سال: نماینده مجلس -وزیرارشاد- رییسجمهور
۵- ربیعی، ۲۰سال: مشاور رئیس جمهور-وزیر تعاون-رییسمرکز بررسیهای استراتژیک- سخنگویدولت
۶- ابتکار، ۲۳سال: معاون رئیس جمهور- شورای شهر تهران
۷- عارف، ۳۵سال: وزیر فرهنگ-وزیر پست- معاون رییسجمهور- رئیس سازمان برنامه- نمایندهمجلس- عضو تشخیصمصلحت
این لیست حامیان پزشکیان را میتوان به دهها تن با چندصدسال سابقه، افزایش داد. حال، خطاب «چرا ۴۰سال درست نکردید؟» دقیقا به کیست؟
مگر میشود با این لیستطویل، کارنامه ۴۰سال را گردن نگرفت؟!
نمیشود دائم از نهجالبلاغه و عدالتِ علی خطبه خواند اما بهوقت انتخابات، برای یک مشت رای، از کارنامه خود شانه خالی کرد و تازه سخن از خدمتگذاری در آینده گفت!
طوری از کارنامه ۴۰ساله انتقاد میکنند که گویی در کشور دیگری وزیر بودهاند و امروز بهمن۵۷ است و آنان به تازگی از پلکان هواپیما پایین آمدهاند!
وقتی نامزدی، کارنامه ۴۰سال خود و همقطارانش را گردن نمیگیرد و پاسخگو نیست، چگونه میتوان به او اعتماد کرد؟
او حتما کارنامه و تصمیمات دولت خود را هم گردن نخواهد گرفت و به سیاق همین ۴۰سال گردن دیگران خواهد انداخت.
حتما هم به وقت بحران خواهد گفت: «من خودم روز جمعه فهمیدم!»
کاش انقدر جوانمرد بودید که پای ۴۰سال کارگزاری خود میماندید.
کاش ...
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💠 رئیسی، رئیس جمهور "معیار"
🔔 به عقب بر نمیکردیم
🔻 دولت روحانی نه فقط برای ساخت نیروگاههای جدید، حتی برای اعلام جدول زمانبندی خاموشیها هم توان نداشت و یکی از مطالبات مردم، اعلام قبلی جدول خاموشیها بود.
🇮🇷 اما دولت رئیسی که امروز حامیان پزشکیان در کمال وقاحت آنرا دولت انسداد مینامند، نه تنها حدود ٩ هزار مکاوات تولید برق افزایش یافت و برای تولید بیش از ٢٢ هزار مکاوات عملیات اجرایی آغاز شد، بلکه اکنون در برق خانگی خاموشی وجود ندارد و در تامین برق صنایع هم با مدیریت صحیح، مانع وارد آمدن آسیب جدی به تولید شد.
📌 نگذاریم به شعورمان توهین کنند.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
✅ حل این معما با شما ...
🔻 موضع انتقادی پزشکیان به همهٔ مسائل کشور!
🔺 حمایت خانوادهٔ هاشمی از پزشکیان در عین اعتراف محسن هاشمی به اینکه ٣٢ سال کشور دست ما بود!
🗳 ٨ تیر، روز انتخاب سرنوشت
🇮🇷 فردا با انتخاب امروز ساخته میشود.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ شاهکار ظریف مشاور پزشکیان
@Aqlaniyyat
هدایت شده از استاد مهدی طائب
💢 به چه کسی رای بدهیم؟
🔻نظر استاد مهدی طائب:
ما همه تلاشمان را باید بکنیم که جریان انقلاب رای بیاورد. در دقیقه نود، در نظرسنجیهای معتبر، ببینیم صالح مقبول چه کسی است و همه دور او جمع بشویم، هر کسی که میخواهد باشد.
برای هر کدام از این کاندیدهای جریان انقلاب که میخواهیم، تبلیغ بکنیم. اما دقیقه نود اگر دیدیم در نظرسنجیهای معتبر اصلح مورد قبول ما رای کمتری دارد، باید همه برویم سراغ صالح مقبول، یعنی کسی که در نظرسنجیهای معتبر رای بیشتری دارد. هر کسی که میخواهد باشد و به او رای بدهیم.
✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب
🆔 @ostad_taeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قضاوت با شما ...
🟢 سخنان پورابراهیمی در جلسهٔ علنی مجلس شورای اسلامی
@Aqlaniyyat
✔️ تکرار عملیات فریب ١٣٧۶
🌀 چرا روحانی را گردن نمی گیرند ؟
✍ محمد ایمانی :
🔹 صداقت، شرط اول تعامل با مردم در انتخابات است. نامزدها و حامیان آنها باید خود را همان گونه که هستند، نشان بدهند
🔻 آقای پزشکیان وقتی با اعتراض مواجه می شود، میگوید دولت سوم روحانی یا ادامه او نیست. امروز دو روزنامه حامی وی، (سازندگی و هم میهن) از هشت سال دولت روحانی پرش کرده و در کنار تصویر او تیتر زده اند: "امتداد خاتمی" و "در راه خاتمی".
🔻 چرا دولت روحانی را گردن نمی گیرند و حال آن که اولا، شاکله ستاد انتخاباتی پزشکیان، دولتمردان روحانی (آخوندی، نوبخت، واعظی، ربیعی، آذری جهرمی، علی جنتی، ظریف، صالحی امیری و...) هستند؛
🔻 ثانیا خاتمی و اصلاح طلبان، جدا از دولت روحانی نیستند، بلکه شریک اصلی در تقسیم غنائم بوده اند، همچنان که در انتخابات ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ گفته بودند "ما تضمین روحانی هستیم" و خاتمی، خواستار "تَکرار رای به روحانی" شده بود.
🔻 نمی شود با بانی وضع موجود بود و یا با بانیان وضع موجود اقتصادی ائتلاف کرد و در عین حال، ادعای تغییر هم داشت؟! این، توهین به شعور مردم نیست؟!
🔻 کتمان پیوند عمیق ستاد پزشکیان با دولت روحانی و بالا آوردن تابلوی خاتمی، مشکل ائتلاف را حل نمی کند. آنها در حالی می خواهند دولت خاتمی را موفق جا بزنند که مردم در ۲۷ خرداد و سوم تیر ماه ۱۳۸۴، دست رد به نامزد های مدعی اصلاحات و اعتدال (هاشمی، کروبی، معین و مهر علیزاده) زدند و حال آن که اگر عملکرد دولت خاتمی مقبولیت داشت، مردم رویگردان نمی شدند.
🔘 منبع: کیهان (خلاصهٔ متن)
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 سوال مهم
🌀 چرا ظریف، آخوندی، جهانگیری، خاتمی، مفسدان اقتصادی و سیاسی، ضدانقلاب و سرویسهای جاسوسی دشمن میخواهند با حمایت از پزشکیان، دولت سوم روحانی را تشکیل دهند ؟
👆 پاسخ را از زبان روحالله زم بشنوید
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
🗳 ٨ تیر، روز سرنوشت
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
☑️ اصلاح طلبان که پزشکیان را امتداد خاتمی معرفی میکنند، سال ٩٢ و ٩۶ هم روحانی را امتداد خاتمی معرفی میکردند، اما امروز به شدت از روحانی فرار میکنند!
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اصلح، مقبول شده است:
چرخش خاکستریها به این سو
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیتِ» رأیِ بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوّم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عملِ رئیسی ندارد. دلرباییِ رئیسی از مردم، امکان رأیِ «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آنها را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
[دوّم]. برخلاف تصوّر دیگران، جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آنِ خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوّم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگرِ «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویّتیِ زمانه و میل سیاسیِ جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
[سوّم]. برخی تصوّر کردند که «لایهی خاکستریِ جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریها در تجربهی انتخاباتیِ دهههای گذشته نشان دادند که بهشدّت «موقعیّتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتیِ احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش را در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسیِ خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و همداستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی اصلحِ مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
«عقلانیت»
🔻 اعتراف ناخواسته ...
🔸 تجمع حامیان جلیلی، مصلای بزرگ تهران (دوشنبه ۴ تیر)
🔸 تجمع حامیان پزشکیان، سالن سرپوشیدهٔ ورزشگاه شهید شیرودی (یکشنبه ٣ تیر)
📌 یعنی حتی ستاد پزشکیان هم فهمیده که نتونستن بدنهٔ اجتماعی را با خودشون همراه کنن، لذا محل خیلی کوچکی نسبت به مصلای بزرگ تهران رو محل تجمع انتخاب کردن!
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💠 عید غدیر، عید دخالت مردم
در سیاست
✍ حجتالاسلاموالمسلمین محسن قنبریان
🔹 رهبر معظم انقلاب میفرماید: «غدیر، عید بزرگ ولایت و عید دخالت مردم در سیاست است»؛ ما بیشتر به جنبه عید ولایت بودنش توجه داریم و فقط دم از مقامات عرشی اهلبیت علیهمالسلام میزنیم و اگر هم از مردمسالاری و دخالت مردم در سیاست و... صحبتی شود، فوراً مخالفت میشود که حالا حرفهای سیاسی را رها کنید و از فضائل امیرالمؤمنین علیهالسلام حرف بزنید، درحالی که این مسائل نیز مناقب حضرت هستند، امّا چون غدیر آنجوری که بود روایت نشده، پس اینگونه برخورد میشود.
🔹 باید به مردم گفته میشد که بیعت با امیرالمؤمنین علیهالسلام یکی از بینظیرترین بیعتهای تاریخ اسلام و بلکه تاریخ بشر است.
🔹 بیایید یک قراری بگذاریم، شب میلاد امیرالمؤمنین علیهالسلام از فضایل ملکوتی امیرالمؤمنین علیهالسلام بگوییم و در شب و روز غدیر از مناقب سیاسی حکومتیاش بگوییم. چرا؟! چون در غدیر منصب حکومتی و سیاسی امیرالمؤمنین علیهالسلام جعل میشود نه ولایت باطنیاش.
🌺 عید سعید غدیر مبارک
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💠 رئیسی، رئیس جمهور "معیار"
⚫️ حامیان پزشکیان (جهانگیری و ...) دولت رئیسی را دولت انسداد مینامند!!
✅ بخوانید :
📌 بانک جهانی در گزارشی از وضعیت اقتصادی ایران به بررسی عملکرد دولت آیتالله سیدابراهیم رئیسی پرداخته و از کارنامه موفق وی در عرصه اقتصاد خبر داده است.
🔹 در این گزارش آمده است که اقتصاد ایران بهرغم تداوم تحریمهای اقتصادی و تشدید شرایط نامطمئن ژئوپلیتیک، به رشدی پایدار طی چهار سال گذشته رسیده است. درحالیکه بخش نفت به این رشد کمک کرده، بخش غیرنفتی بهویژه خدمات و صنعت، موتور اصلی رشد اقتصادی بوده است.
🔹 بخش تولید به سمت تأمین نیازهای داخلی سوق داده شده و این امر تا حدودی اثر تحریمهای مالی و تجاری و محدودیت دسترسی به منابع ارزی را خنثی کرده است. بخش اشتغال نیز اخیراً به سطح قبل از بحران کرونا رسیده است.
🔹 سیاستهای مالی جدید بهویژه در زمینه تأمین اجتماعی و انتقال یارانه نقدی تا حدودی از اثرات شوکهای خارجی بر سطح زندگی اقشار آسیبپذیر کاسته و به رشد پایدار اقتصاد کمک کرده است.
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
📣 ولیّ خدا، وظیفه مردم را انجام نمیدهد
📣 ولایت، نگهبان جمهوریت است
✅ علیرضا پناهیان در برنامۀ سمت خدا :
🔹 جمهوریت و مسئولیت مردم در ادارۀ جامعه و اصلاح امور خودشان بسیار جدی است. گاهی از اوقات خودِ مردم هم دوست دارند که یک دیکتاتور مصلح بیاید و کارها را بدون رأی و نظر مردم سامان بدهد ولی اولیاء خدا این کار را نمیکنند. اتفاقاً ایرادی که خوارج به امیرالمؤمنین علی(ع) میگرفتند همین بود که تو چرا حرف ما را گوش میدهی؟ تو چرا اینقدر ما را آدم حساب میکنی؟ تو چرا اینقدر ما را مسئول میدانی؟ اواخر نزاع اینچنین شد که گفتند که ما یک خلیفهای میخواهیم که مثل دیگر خلفا فرد قاطعی باشد، تو فرد قاطعی نیستی یا علی(ع)!
🔹 آنوقت این اسلام و این ولایت را بعضیها در مقابل جمهوریت قرار میدهند. جمهوریتی که در اسلام هست، جمهوریتی که در ذات ولایت نهفته است، آن قدر عمیق است که بوی آن جمهوریت هم به مشام جهان غرب نخورده است. جمهوریت در نزد اولیاء خدا آن قدر مهم است که موجب مظلومیت ائمۀ هدی(ع) شده است. اینکه مردم در ادارۀ امور خودشان مسئولیت دارند، این ذات اسلامیّت است. با این نگاه ولایت را میتوان اینطور توضیح داد که ولایت، نگهبان جمهوریت است. ولایت شاخصی برای تحقق جمهوریت است.
👈🏻 ادامۀ متن: @panahian_text
📢 صوت: @panahian_mp3
🌺 عید غدیر، عید بزرگ ولایت و دخالت مردم در سیاست، مبارک
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 دیدیم که مقاومت جواب داد سازش نه ...
🔹اگر این حرف ها روزی آرزو تلقی می شد، امروز خاطره است ...
🟢 حجت الاسلام محسن قنبریان
مدرس حوزه و دانشگاه
🔔 امروز دیگر هیچ توجیهی برای اشتباه در انتخاب راه درست از بیراهه هایی که غربگرایان برای بازگشت به گذشته مطرح میکنند نداریم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 خلاصهٔ آنچه باید در دو روز باقی مانده تا انتخابات به قشر خاکستری توضیح داد
🇮🇷🗳🇮🇷 حماسهٔ بدرقهٔ شهیدان خدمت را با مشارکت حداکثری در انتخابات و تجدید بیعت با ولایت در روز جمعه ٨ تیر، تکمیل خواهیم کرد. ان شاءالله
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 سخنی با حامیان دکتر پزشکیان
📌 از تاثیر گسترده ای که آزمون هشتم تیرماه در اقتدار منطقه ای، بینالمللی و تجارت خارجی کشور و همچنین جبههٔ مقاومت (بعنوان یکی از مهمترین عناصر امنیت در ایران و منطقه) که بگذریم؛ انتخاب امروز ما در امنیت، آرامش، زندگی و سفرهٔ ملت بزرگ ایران حداقل در چهار سال آینده تاثیر مستقیم دارد.
💠 خدای مهربان و حکیم طی چند سال گذشته، دو مدل مدیریت کشور را مقابل چشم ما قرار داده و ما را در انتخاب یکی از این دو مدل در انتخابات ٨ تیر مخیر کرده است؛
✅ مدلی که ضمن تلاش برای حضور در معادلات قدرت منطقهای و بین المللی و محدود نکردن دنیا به آمریکا و چند کشور اروپایی، به ظرفیتهای داخلی امید بست و منتظر قدرتها خارجی نشد و لذا توانست هزاران کارخانه و صدها پروژهٔ عمرانی و صنعتی راکد را فعال کرده و به اشتغال و سفرهٔ کارگران رونق بدهد. هپکو و هفت تپه فقط دو نمونهٔ از آنهاست. این مدل، طی سه سال عمر کوتاه خود فرصت پیدا نکرد به خوبی نتیجه تلاشهایش را به سفره مردم منتقل کرده و قیمتها را کاهش دهد؛ اما با اقدامات زیربنایی موفق به کاهش رشد قیمتها (تورم) شد و ...
☑️ مدل دیگر دولت روحانی بود که با شعار رفع فیلترینگ، آزادی زنان، چرخش همزمان چرخ کارخانه ها و سانتریفیوژها از مردم رای گرفت. همهٔ امور کشور را به مذاکره و پیوستن به FATF و ارتباط با همان چند کشور محدود گره زد و نتیجهاش شد تعطیلی هزاران کارخانه، ده برابر شدن قیمت دلار، افتخار به نساختن یک خانهٔ، خرید مرغ با ارائه کارت ملی، بیتدبیری در امور کشور و «من هم صبح جمعه فهمیدم» !
🚨 نظام جمهوری اسلامی شرایط انتخاب را برای همه فراهم کرده و آینده با انتخاب ما ساخته میشود. اگر بدلیل گرفتار شدن در فضای احساسی و هیجانی از واقعیات موجود فاصله گرفتیم و دوباره دولت سوم روحانی را انتخاب کردیم، فقط خودمان را بابد سرزنش کنیم! هر چند دیگر فایدهای نخواهد داشت.
✔️ هموطن عزیر! نامزد مورد حمایت شما به جز طرح مباحث کلی، چه طرحی برای کنترل تورم یا حل مشکل مسکن ارائه داد؟ البته در مناظرهها، دولت سوم روحانی بودن را تکذیب کرد، اما امروز رسما در کنار وی نشسته و تصویر آنرا منتشر کرده و میگوید؛ «مگر دولت روحانی دولت بدی بود؟»
🇮🇷 چشم ملت ایران و ملتهای منطقه و مظلومین غزه به انتخاب ماست.
@Aqlaniyyat