فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگرانیِ غربیها از سفر رئیسی به آمریکای لاتین
📌 عصبانیت مدعیان اصلاحات از سفر رئیسی به آمریکای لاتین با اینهمه دستاورد مثبت برای اقتصاد و معیشت مردم، برای همینه؛
چون اربابشون ناراحت شده ...
✅ مسیر غربگرایی، مسیر نابودی ملت هاست.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ روند کاهشی قیمتها ادامه خواهد داشت، اگر ...
⭕️ مدعیان اصلاحات که حیاتشان در گروی مذاکره با آمریکاست ( البته نشان دادند آنرا هم بلد نیستند) برای گره زدن اقتصاد کشور به مذاکره، سعی میکنند کاهشی شدن قیمت ها را ناشی از انتشار اخبار آزاد شدن پولهای بلوکه شده، یا خبر کذب توافق موقت با آمریکا معرفی کنند!
🔹 اما واقعیت اینستکه؛ نباید نقش مهم تلاش دوسالهٔ دولت در احیاء کارخانههای تعطیل و نیمه تعطیل شده و به تبع آن افزایش تولید، تکرقمی شدن نرخ بیکاری در برخی استانها، تکمیل پروژههای نیمه تمام، توافقات اقتصادی با کشورهای مهمی مثل اندونزی، تقویت ارتباط با همسایگان و عضویت در پیمانهای منطقهای، آشتی با عربستان و متحدان منطقهای آن، افزایش قیمت نفت، کاهشی شدن رشد نقدینگی، شفافیتهای مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی، سیاست مهم دلارزدایی و حتی جنگ اوکراین را در کاهشی شدن قیمتها نادیده گرفت.
👈 کاهش قیمتها ادامه خواهد یافت، اگر؛
🔻 فتنه و آشوب جدیدی به راه نیفتد.
🔻 رسانههای غربگرا با تحریف حقایق، منافع مردم را به اغراض سیاسی خود که شرطی سازی اقتصاد کشور است، گره نزنند.
🔘 اقتباس از کیهان
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 در فرض ناسازگاری " امیال" مردم با برخی احکام شرعی، در حکومت اسلامی چه باید کرد ؟
✍ برداشتی از سخنان استاد محسن قنبریان؛
✅ پاسخ اینستکه :
🔹 فرق است بین اینکه تعارض بین "مصالح" عموم مردم با یکی از احکام فرعیه شرع باشد، یا تعارض بین "امیال" مردم با حکم شرع، که این دو، نتایج متفاوتی با هم دارد.
🔹 حضرت امام(ره) مصالح واقعی اسلام و مسلمین را مقدم بر یک حکم شرعی فرعی میدانست و "ولایت مطلقهٔ فقیه" را دقیقا برای اینجا بکار میبرد تا حاکم اسلامی بتواند بخاطر مصلحت اسلام و مسلمین، "موقتا" حکم شرعی را تعطیل کند.
🔹 در موضوع تعارض امیال مردم با یک حکم شرعی، عادتا قابل تصور نیست اکثریت مردمی که در ولاءاجتماعی و سیاسی یک جامعه اسلامی، نظام سیاسی را آزادنه پذیرفتهاند، اکثریتشان مخالف حکم شرع شوند. لکن اگر قاطبهٔ قابل توجهی از مردم آمادگی پذیرش یک حکم شرعی را نداشتند، بجای تعطیلی موقت حکم که در بند قبلی عرض شد، " تدریج و مدارای در اجرا " مینشیند و بین ایندو فرق واضح است.
🔹 در زمان رسول گرامی اسلام تحریم خمر (مشروبات الکلی) در چهار مرحله انجام شد تا اینکه فرمود: «ان الخمر و المیسر و... رجس من عمل شیطان». چنین چیزی در سیره امیر المومنین(ع) هم وجود دارد که بدون امضای شرعی برخی بدعتها (مثل جماعت خواندن نافله و...) بخاطر حفظ نظام و سپاه آنها را در اجرا و تغییر به تاخیر انداخت (ر.ک:الروضه فی الکافی ترجمه رسول محلاتی ج۱ص۸۵)
🔹 امام خمینی در مساله حجاب همان اول پیروزی انقلاب اعلام وجوب شرعی کرد. ۱۵ اسفند ۵۷ از "کارمندان زن" خواست با حجاب سر کار بروند (تدریج در اجرا).
بعد تا یکسال و اندی (۱۰ تیر۵۹) صبر، تدبیر و تبیین کردند. در این مدت تجمع مخالفان ( ۱۵ هزار نفری ) در ۱۷ اسفند ۵۷ تا چندین روز اتفاق افتاد و بحثهای موافق و مخالف حجابِ الزامی داغ شد.
امام در این مدت، تعرض به زنان بی حجاب و تجمعات آنان را از سوی موافقینِ الزام حجاب، منع کرد و حتی دادستان را برای متعرضین فعال کرد. بعد از بیش از یکسال دوباره در ۱۰ تیر ۵۹ موضع گرفتند. اینبار توده های میلیونی در تمام شهرها در حمایت آمدند. تشکل های مدنی و بازار حمایت اعلام کردند؛ حتی شورای خلیفه گری ارامنه بیانیه داد: «به پاس احترام فرمایشات امام از زنان ارمنی می خواهد در ادارات و مراکز کار از لباس آستین بلند و روسری استفاده کنند»
اینبار تجمع مخالفین حجاب با فراخوان رادیو صدای آمریکا به ۱۰۰۰ زن آنهم از طبقه مرفه کاهش یافت!
شورای انقلاب و ریاست جمهوری دستور الزام داد (۱۶ تیر ۵۹)
ارزشهای دفاع مقدس، حجاب را نهادینه کرد و در سال ۶۲ در قانون مجازات برای ناقض آن تعزیر معلوم شد. این نمونه ای عینی از سیره امام در تحقق یک حکم شرعی بود.
🔹 اما امام در مقابل گردن کلفتی برخی گروه های خاص مقابل احکام شرعی که قانون شده بود موضع جدی می گرفت و می فرمود: "یک چیزی قانونی شد دیگر نق زدن در آن، اگر بخواهد مردم را تحریک بکند، مفسد فی الارض است؛ و باید با او دادگاهها عمل مفسد فی الارض بکنند ... ممکن است بگویند؛ "رأیمان این است که این جوری نیست؛ اما در عمل ملتزم هستیم" این هیچ مانعی ندارد.
البته مسائل اگر مسائل اسلامی باشد، اگر در رأی هم مخالف باشید، باید تو سرتان زد! اما اگر یک مسائل سیاسی هست، مسائل [دیگر] هست، میگویید اینها اشتباه کردهاند، بسیار خوب، ممکن است یک میلیون جمعیت هم اشتباه بکنند؛ این اشکال ندارد؛ اما در عین حالی که اعتقادتان این است که اینها اشتباه کردهاند، در عین حال باید بپذیرید. چاره ندارید." (صحیفه امام ج ۱۴، ص۳۷۷ و ۳۷۸)
🔹 امام در فراخوان ملی مذهبی ها علیه لایحه قصاص هم موضع صریح و محکم گرفت.
🔹 بین "تحقق عملی" حکم شرعی و همراه کردن قاطبهٔ مردم با آن، با "مخالفت با قانون" توسط گروه های وابسته و فاصله دار با اسلام باید این فرق مهم را دقت کرد.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🤣 جدیدترین طنز
▪️ بزرگترین "امیدکُش" تاریخ ایران، نگران امید در مردم شد❗️
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ سبک زندگی شهدا
🌹🇮🇷🌹 اگر میخواهید نذر کنید، فقط گناه نکنید. مثلا نذر کنید، یک روز گناه نمیکنم هدیه به آقا صاحب الزمان (عج). یعنی عملی را برای سلامتی و تعجیل در فرج انجام میدهید که یکی از مجربتربن کارها برای ظهورست.
🌹🇮🇷🌹 شهید مدافع حرم، حجت الاسلام مجید سلمانیان
💐 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین، فاتحه و صلوات
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت در سنگر خانواده»
🌺 اولویتِ اصلاح خانواده بر اصلاح جامعه
✅ استاد پناهیان :
💚 تو خونت ثواب جمع کن! ، چون ثوابی که توی خونه هست قابل مقایسه با بیرون نیست.
💚 ثواب اعتکاف تو خونهٔ خدا مال کسی ی که تو خونهٔ خودش راحت کنار همسرش نشسته داره کپ و گفت میکنه.
💚 یه درجه تو بهشت با یه بوسیدن فرزند ...
@Aqlaniyyat
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
🔥 شهوت و بحران جمعیت
🔻 حرکتِ خلاف خلقت در غرب، آنهم بنام آزادی، چه بلایی بر سر غرب آورد ؟
🔻 پیشرفت، با جوان نخبه صورت میگیرد، وقتی ازدواج نبود، جوانی نیست که عامل پیشرفت و آبادانی کشور شود.
🔻 پولی که دشمن میخواست هزینهٔ حملهٔ نظامی کند، برای جذب جوانان ما خرج میکند.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📱فضای مجازی فرصتی است برای این که بفهمیم چقدر عاشق خداییم یا چقدر خودخواه؟!
💻 فضای مجازی(۵)
panahian.ir/post/4484
@Panahian_ir
🌀 آیا مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، جزء تعقیبات نماز است ؟
✍ امام باقر(ع) فرمود: هرگاه نماز واجب را تمام کردى، از جاى خود حرکت نکن مگر بعد از لعن بر بنىامیه. (إِذَا انْحَرَفْتَ عَنْ صَلَاةٍ مَكْتُوبَةٍ فَلَا تَنْحَرِفْ إِلَّا بِانْصِرَافِ لَعْنِ بَنِي أُمَيَّةَ)
🔻منبع: کتاب معتبر تهذیب الاحکام شیخ طوسی، ج۲، ص۱۰۹
#حدیث
@Panahian_ir
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
معرفت قوم بنی هندل
یکی پیدا میشه که مدعی هنر و فرهیختگی است اما فرق بین عفت و بی عفتی و فرق بین حیا و بی حیایی و فرق بین عریانی و پوشیدگی را نمی فهمد و تابلوی خود را در فضای حقیقی و مجازی به ترویج بدی ها و دور کردن مردم از طهارت و پاکی اختصاص می دهد.
یکی هم راننده کامیون یا به قول معروف «قوم بنی هندل» است (تصویر بالا) و از کامیونش تابلویی برای راهنمایی به بهشت می سازد و مردم را به خدا توجه می دهد . در شهر و دیار و سرزمین ما غلبه با خداپرستان است که با کمی دقت، غلبه این صحنه ها را همه می توانند ببینند .
عزیزان! شیاطین جن و انس برای ملت خداجوی ایران نقشه ها دارند. بازیچه آنها نشویم
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
@kootahgooya
«عقلانیت»
🔻 شهید مرتضی مطهری: مرد هرچه بیشتر در گرداب «شهوات شخصی» فرو رود و «عفاف» و «تقوا» و «ارادهی اخلاقی» را از کف بدهد، احساس «غیرت» در وجودش ناتوانتر میگردد. بدینجهت، شهوتپرستان از اینکه همسران آنها مورد «استفادههای دیگران» قرار بگیرند رنج نمیبرند و حتی گاه لذت میبرند ( کتاب مسئلهی حجاب، ص ۵۶-۵۷ )
✍ مهدی جمشیدی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 خبرهای خوب و پاسخ به یک سوال
✅ خبرگزاری انگلیسی رویترز: صادرات نفت ایران به دو میلیون بشکه در روز رسید.
🔹 اهمیت این دستاورد بزرگ آقای رئیسی اینجاست که این موفقیت، بدون برجام و پذیرش FATF حاصل شده است.
🔹 لازم به یادآوریست که سه سال بعد از توافق برجام، آقای پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه در دولت روحانی اعلام کرد؛ «بودجه سال ١٣٩٨ را براساس فروش ٣٠٠ هزار بشکه در روز بسته ایم»!! درحالیکه همین عدد در بودجه سال ١٣٩٧ یک میلیون و پانصدهزار بشکه، و در بودجهٔ سال ١٣٩۶ دو میلیون و هفتصدهزار بشکه در روز بود. یعنی با ادامهٔ این روند و پس از سه سال از توافق خسارت محض برجام، کشور عملا به سمت برنامهٔ نفت در برابر غذا پیش میرفت!
✅ سرمایهگذاری خارجی در دولت سیزدهم در مقایسه با مدت مشابه فعالیت دولت قبل حدود 85 درصد رشد داشته، تقریباً 2 برابر دوران اوج برجام بود.
🌀 سوال؛
🔺 چرا این رشد درآمدها در سفرهٔ مردم تاثیر چندانی ندارد ؟
🔹 فقط یک مورد از هزینههایی که نمیگذارد آقای رئیسی همهٔ این درآمدها را برای بهتر شدن شرایط معیشتی استفاده کند، این خبر بود که چند روز قبل اعلام شد؛
👈 دولت سیزدهم توانست بدهی گازی واردات گاز از ترکمنستان در دولت روحانی را به مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون دلار تسویه نماید. با این اقدام قرارداد گازی بین دو کشور مجددا احیا شد.
@Aqlaniyyat