✨﷽✨
⇦ چرا تعـداد گناهـان کبیـره مشخص نیست؟
✍موضوعی که در بعضی از اذهان مےآید این است که چرا قـرآن مجید تعداد گناهان کبیـره را تعیین نفرموده، و دیگر اینکه چرا در اخبـار در این مسئله اختلاف است؟ در بعضی اخبـار ، تعداد گناهان کبیره پَنج، در برخی هَفت و در پاره ای نُه و در بعضی بیست و یک و در پاره ای سی و یک عدد برشمردهاند.
در ابهام گناهـان کبیـره و تعیین نکردن آن در قرآن مجید، حکمتی عظیم و لطفی بزرگ از جانب پروردگار عالم به بندگانش می باشد، زیرا اگر تعیین می گردید مردم سعی می کردند که فقط از آنها اجتناب کنند و از روی جهالت و هوای نفس، بر اقدام به سایر گناهان جرأت مےنمودند، به خیال اینکه سایر گناهان به ایشان صدمهای نمےزند. آنگاه به مفاسد کثیره ای دست مےزدند که از آن جمله جرأت نمودن بر مخالفت نواهی الهی است.
✨چه بد بنده ای است کسی که بر مولای خود، جَری شود و اُموری را که امر به ترک آن فرموده ، مخالفت کند، بلکه این جرأت و بی حیایی سبب مےشود که جرأت بر کبائر هم بنماید. زیرا کسی که نسبت به نواهی پروردگارش به صغائر بی پروا باشد، کم کم نسبت به گناهان کبیره هم بی باک مےگردد.
📚 بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) ص 16 و 17
کمی تا بهجت🌷
✅ثمرهٔ خون پدران
✍امام خمینی(ره) : و آخرین سخنم در اینجا با شما اینکه به جمهوری اسلامی که ثمرهٔ خون پدرانتان است تا پای جان وفادار بمانید و با آمادگی خود و صدور انقلاب و ابلاغ پیام خون شهیدان، زمینه را برای قیام منجی عالم و خاتم الاوصیا و الاولیا، حضرت بقیة الله - روحی فداه - فراهم سازید.
📚 صحیفه امام خمینی، ج۲۰، ص۳۸
کمی تا بهجت🌷
✍آیتالله بهجت(ره) :
هر عمل خیری، حدی از آن مطلوب است که اگر از آن حد گذشت، ضدش حاصل میشود؛ یعنی اگر انسان، پایینتر از حد مطلوب انجام داد، قاصر و یا مقصر است و اگر بالاتر از حدّ مطلوب بود، به صعوبت مبتلا میشود، تا اینکه بهحدی میرسد که غیر ممکن و غیر مقدور بشر میگردد. …
بهجز «ذکرالله»؛ چنانکه در روایت دارد که حدی برای آن نیست. در روایت منقول از امام صادق علیهالسلام آمده است: «مَا مِنْ شَيْءٍ إِلَّا وَ لَهُ حَدٌّ يَنْتَهِي إِلَيْهِ إِلَّا الذِّکرَ فَلَيْسَ لَهُ حَدٌّ يَنْتَهِي إِلَيْه؛ هر چیز حدی دارد که در آنجا تمام میشود، بهجز یاد خدا که حد مشخصی برای آن وجود ندارد».
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۷
کمی تا بهجت🌷
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥سخنرانی آیت الله بهجت(ره)
✍ موضوع: دعای منقول از آیتاللهالعظمی بهجت برای محفاظت در برابر بلایا
👈 کمی تا بهجت🌷
#چقدر_مهمه_واقعا_توبه
#توجه_کردین_فرمودند_همه_توسلات
🌸آیتالله #بهجت:
✨شرط همه ی توسلات،
#توبه است
و غیر از توبه شرط دیگری ندارد.
کمی تا بهجت🌷
آیت الله مجتهدی تهرانے(ره):
#قیامت_از_همین_دنیا_شروع_مےشود
🍃هر ڪس ظلم کند ، جزای خودش را در همین دنیا مےبیند، قیامت از همین جا شروع مےشود، از همین جا ، از همین جا...
#گاهی_میل_به_این_گاهی_میل
#به_آن_داریم❗️
حضرت آیتالله بهجت ره:🌺
اگر تشخیص دهیم که باید در زندگانی با مطالب و علوم و ادعیه و فرمایشات اهلبیت علیهمالسلام باشیم، کارمان تمام و کامل است؛ ولی چه کنیم که گاهی میل به این و گاهی میل به آن داریم
👈 کمی تا بهجت🌷
✅شرایط استجابت دعا
✍ جهت دعا این امور لازم است:
۱. ثنا و تعظیم و تمجید ساحت مقدس حضرت حق تبارکوتعالی؛ ۲. اقرار به گناهان و اظهار ندامت از آن، که تقریباً به منزله توبه یا ملازم آن است؛ ۳. صلوات بر محمد و آلمحمد علیهمالسلام، که وسیله و واسطه فیض هستند؛ ۴. بکا و گریه، و اگر نشد تباکی، ولو خیلی مختصر. و بعد از اینها درخواست حاجت. که در این صورت، برآورده شدن حاجت برو و برگرد ندارد.
🔴 البته اگر این مطالب در سجده باشد، مناسبتر است.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۴۳
کمی تا بهجت🌷
🔴 بالاترین درخواست در لیله الرغائب
🔵 باید محور اصلی رغبت مومنان و درخواست آنها در لیله الرغائب ذات باریتعالی باشد،خداوند عنایات ویژه خود را از مسیر و مجرای ولّی خود، نصیب بندگان می كند بنابراین باید در این عصر كه توفیق دسترسی ظاهری به حجت خداوند را نداریم، نعمت ظهور ایشان را از خداوند در حوایج مان مسئلت كنیم و فراموش نكنیم كه تمامی امامان و پیامبران الهی نیز مهمترین درخواستشان از خداوند متعال، ظهور امام زمان علیه السلام بوده است.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «کاملترین آرزو»
♥️ کاش آنچنان او را بر قلب خویش حاکم کنیم که تنها دعای لیلة الرغائبمان آسان شدن سختیهای مسیر آمدنش باشد...
🤲 #لیلة_الرغائب، شب آرزوها برای آمدن امام زمان دعا کنیم...
عصرتون خدایی🌸
#همین_شکرگذاری_باعث_ثروتمند
#شدن_است
آیت الله بهجت (ره) :🌺
هر کس
به پایین تر از
خودش نگاه کند
و بگوید: (اَلحَمدُلله)،
همین شکرگزاری،
سبب غنی شدن فقیر می شود...
👈 کمی تا بهجت🌷