#زیاد_دعا_کنید
کسانی که در خــواب و بیداری تشرف حاصل نموده اند، از آن حضرت شنیـده اند: برای تعجیل فــرج من زیاد دعـا کنید.
📙در محضر بهجت
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
#با_دیگران_حرف_میزند_اما
#دلش_پیش_خداست❗️
آیت الله بهجت (ره) :🌸
انسان در اثر وسوسه های شیطان ، تصور میکند که دائم الذکر بودن ، دشوار است، اما بتدریج میفهمد که نه ،مشکل نیست . با دیگران حرف می زند ؛اما دلش پیش خداست
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
✍آیت الله مجتهدی(ره) :
در کربلا همه داش مشتی ها رفتند به کمک امام حسین علیه السلام و شهید شدند، مقدسها استخاره کردند، استخاره هاشون بد آمد و نرفتند
▪️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
▪️ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ
▪️ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
✨﷽✨
💠راهکار آیت الله بهجت ره
✍یکی از طلاب محترم نقل کردند : "روزی به خدمت حضرت آیه الله بهجت رسیدم و عرض کردم: آیا می شود خودمان به این دستوراتی که از بزرگان رسیده و در کتاب ها نوشته شده ، مانند دستورات مرحوم بید آبادی عمل کنیم؟
آقا جواب دادند:مرحوم بید آبادی و بزرگان دیگه برای اسلام زحمات بسیار کشیدند ، ولی هر کدام از راه خاصی افراد را به سوی خدا می بردند. ولی راه من هم این است که این دستور العمل فقط در یک چیز جمع شده،در یک کلمه خیلی کوچک ، و آن "ترک گناه"است! ولی فکر نکن ترک گناه چیز ساده ای است، گاهی خیلی مشکل است.و تمام دستورات خودشان بعداً می آید.
🔰 ترک گناه مثل چشمه ای است که همه چیز را خود به دنبال دارد ، شما گناه را ترک کنید دستورات بعدی و عبادات دیگر خود به خود به سمت شما می آید." گاهی خود آقا می فرمودند: "خیال می کنیم خیلی چیزها گناه نیست وحال اینکه نگاه تند به مطیع،و نگاه محبت آمیز به عاصی خود گناه است که شاید ما گناه نشماریم..."
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
✍آیتالله بهجت(ره):
ما باید به یقین بدانیم که ما در دو دست خود، دو گوهر شبچراغ و گرانقدر(قرآن و عترت) داریم و کار به تشکیک دیگران نداشته باشیم، خواه بدانند و بگویند که در دست ما گوهر است، و یا آن دو را دو سنگ بیارزش بدانند، چه دیگران قدر آن دو را بدانند یا ندانند [ما باید قدردان باشیم].
برای اینکه اگر قدر ندانستیم، نعمت از دست ما گرفته میشود، چنانکه اهل حجاز از نعمت ولایت محروم شدند و به عَجَمها منتقل گردید.
📚 در محضر بهجت، ج۳، ص۱۹۶
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
✍آیتالله مجتهدی(ره):
"امام باقر (ع) به شخصی فرمودند: «اگر اراده کردی که بفهمی بهشتی و یا جهنمی هستی، به قلبت مراجعه کن، اگر دیدی اهل طاعت را دوست داری، اهل بهشت و اگر اهل گناه را دوست داری، اهل جهنم هستی و انسان در قیامت با کسی که او را دوست دارد، محشور میشود»، در دوره آخرالزمان قلب مؤمن آب میشود؛ زیرا گناه را میبیند و استطاعات تغییر وضع را ندارد."
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
#خوشبحال_همچین_جوانی
🍁 آیت الله بهجت (ره) :
☘️ جوانی می گفت : حضرت امیر علیه السلام چند کلمه در گوشم فرمود و من نمی دانستم چه می فرمایند ، ولی بعد دیدم که حافظ کل قرآن هستم .
📕در محضر بهجت ، ج ۱
✍آیتالله بهجت(ره):
نظر کردن به جمال مبارک حضرت صاحب علیهالسلام خوب و فضیلت دارد، اما میدانیم که عدهای در زمان حضور پیغمبر صلیاللهعلیهوآله و یا ائمه علیهمالسلام به جمال آنها نظر میکردند، ولی به مقام آنها معرفت نداشتند و از آنها اطاعت نمیکردند.
📚 در محضر بهجت، ج۳، ص۲۷۹
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
عارف کامل حضرت آیت الله بهجت(ره) :
یکی از عوامل حضور قلب این است که در تمام بیست و چهار ساعت باید حواس خود را کنترل کنیم؛ زیرا برای تحصیل حضور قلب باید مقدماتی را فراهم کرد، باید در طول روز گوش، چشم و همچنین سایر اعضا و جوارح خود را کنترل کنیم و این یکی از عوامل تحصیل حضور قلب می باشد.
📚کتابِ برگی از دفتر آفتاب
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
#تا_از_یادشان_نرود_فاتحه_بخوانن
توی اتاق آقا(آیت الله بهجت ره) معمولاً عکسی به دیوار نصب نشده بود. حالا ممکن بود یک کنار، عکس لولهشدهای را نگه میداشتند مثل عکس مرحوم کمپانی یا برخی از علما را. ولی به دیوار نصب نمیکردند. بین کاغذهای لولهشدۀ کنار اتاقشان، یکسری اعلامیۀ فوت افراد هم موجود بود. اعلامیهها را نگه میداشتند تا از یادشان نرود فاتحه بخوانند.
(براساس خاطره یکی از مرتبطین)
📚 ذکرها فرشتهاند، ص۶٩
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
#عشقی_آمیخته_از_خدا
#و_نشاط_روحی❗️
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خدا کند در ما عشقی پیدا شود به مجموع قرآن و عترت، تا اولاً، بتوانیم یگانگی قرآن و عترت و معجون مرکب از آن دو را بیابیم و ثانیاً، در مقام پیروی و عمل، با توجه به آن دو و بر محور آن دو طواف عاشقانه بنماییم و بدانیم که آنها از هر معشوقی بیشتر شایستهی عشقورزی هستند.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٣
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
#منظور_نجات_ازگمراهی_دین_است
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خداوند متعال میفرماید: «وَ مَنْ أَحْياها فَكَأَنَّما أَحْيَا النَّاسَ جَميعاً؛ هرکس یکی را احیا کند، گویا همه مردم را احیا کرده است». [مائده: ۳۲] منظور از حیات در این آیه شریفه، نجاتدادن از ضلالت و گمراهی در دین است. این راه اصلاح را نباید کالعَدَم و نشدنی حساب کنیم، وگرنه پشیمان میشویم از اینکه میتوانستیم عادل و صالح فراهم کنیم و نکردیم، و در وُسع ما بود و قدرت داشتیم که دنیا را به امن و امان و عدالت وادار کنیم و نکردیم.
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص٢٣
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135