eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کاپ کیک🧁😍😋 بافت خیلی نرم و پنبه ای داره عاشقش میشید🥰
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🫘سالاد لوبیا موادلازم👇 ‌🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان ‌🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد ‌🔹کاهو : ۱ عدد ‌🔹خیارشور : ۱۰ عدد ‌🔹هویج : ۱ عدد ‌🔹شوید : ۱ مشت . ‌🔷 موادلازم‌سس👇 ‌🔹ماست چیکیده : ۴ ق‌غ ‌‌🔹مایونز : ۳ ق‌غ ‌‌🔹آب نصف لیمو ترش ‌‌🔹نمک و فلفل : ۱ ق‌چ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفتر خرداد را باز کن برگ اولش را با کاغذی از جنس دلت جلد کن صفحه به صفحه اش را با امید خط کشی کن دلت را گرمِ خرداد کن بهترینهارو در ماه خرداد براتون آرزومندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چی بخوریم برای چه مریضی؟ 👈واریس:آب ونان سبوس دار 👈پوکی استخوان:سنجد+ماست 👈آرتروز:آناناس،شلغم،کلم 👈تبخال:سیب زمینی(ضد زخم)، پیاز(ضد تاول) 👈میگرن:ماهی،گردو 👈معده درد:عسل
🔷چه غذاهایی باعث می‌شوند جوش بزنید؟ ▫️چیپس سیب زمینی 🔹سیب زمینی سرخ کرده ▫️پیتزا 🔹شیر ▫️برنج قبل از مراسم و روزهای مهم زندگی مصرف آنها را کاهش داد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خانگی ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: پودر ژله آماده🍑🍊🍋:یک بسته گلوگز🥣: یک ق س سر پر آبجوش🔥💧: یک چهارم لیوان دسته دار فرانسه نکته مهم: بعد از اینکه از یخچال خارج کردید و از قالب جدا کردید اگر کمی چسبنده بود ‌یکی دو ساعت داخل بشقاب که خیلی خیلی کم چرب کردید بچینید و تو محیط اتاق بمونه و بعد بچینید داخل ظرف در بسته.
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک شکلاتی 🧋 هم خوشمزه اس و هم سه سوته اس
رسپی:بچه ها من برای مرغ باقالی پلو اول اونو فقط نمک میزنم و تو تابه با روغن کامل سرخ میکنم بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان اب حل میکنم یکم فلفل سیاه بهش اضافه میکنم به مرغ سرخ شدم اضافه میکنم و با شعله کم میزارم هم مرغ اب پز بشه و هم دوباره با رب سرخ بشه باقالی پلو رو هم که دیگه همه استادین باقالی رو جدا میپزیم و به برنج پخته شده اضافه میکنیم بعد ابکش میکنیم و وقتی که میخوایم برنج رو دم کنیم یک لایه برنج میریزیم و یک لایه شوید خشک میپاشیم روی برنج نکته اینکه اگه دوست داشتین در آخر یک قاشق بابونه خشک پودر شده رو بپاشین روی باقالی پلوتون و بعد اجازه بدین پلوتون دم بکشه بابونه عطر بی نظیری به باقالی پلو میده.