5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت پنیری متفاوت
اینبار این مدلی امتحانش کن🦦به سبک کره ای
مواد لازم:
کمی کره
قارچ ۱۵ عد
کنسرو ذرت یک عدد
پنیرخامه ای ۲ قاشق
شیر دو قاشق
پنیر پیتزا میزان دلخواه
ادویه ها اویشن فلفل سیاه وقرمز
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جادوی ادویه سالاد!
❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋
یکی از بهترین جایگزین ها برای سس، میتونه همین ادویه باشه
موادلازم:
۱ ق غ فلفل سیاه🌶
۲ ق غ تخم گشنیز🍀
۳ ق غ نعنا خشک🍃
۱ ق غ آویشن خشک🍂
۱ ق غ پودر سیر🧄
۱/۲ ق چ نمک🧂
۲ ق غ کنجد
طرز تهیه:
همه مواد رو بصورت پودر یا کمی درشت تر میتونید استفاده کنید. باهم مخلوط کنید. تو یه شیشه در دار تا مدت ها میتونید نگهداری کنید و همراه با هر نوع سالاد یا سبزیجاتی میل کنید.
* هر کدومش رو میتونید با توجه به ذائقه خودتون کم، زیاد، حذف یا جایگزین کنید.
#شیرین_عسل
مواد لازم برای خمیر:
250 گرم کره
150 گرم شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ کامل
آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
وانیل نصف قاشق غذاخوری
خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
شیر عسل کاراملی
شکلات
✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید
✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنی
بیسکوییت
۲ لیوان و نیم ارد الک شده
۱ لیوان نشاسته
کره نرم شده ۳۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان
هل و وانیل به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
۱ پنس نمک
همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم
و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم
و سینی فرکاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها
مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش.
• #ژله_دایره_ای
.
👈من از ۴ تا رنگ پودر ژله که هر کدوم نصف بسته استفاده کردم . قرمز هندوانه ، نارنجی هلو ، سبز لیمو ، آبی بلوبری
داخل هر کدوم نصف لیوان آب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در محیط بمونه تا ژله ها خنک بشند . بعد به هر کدوم یک چهارم لیوان شیر که از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم . (جای شیر ، بستنی هم میشه)
ژله ها رو در داخل ظرف هایی ریختم که ارتفاع ژله زیاد نشه شاید حدود یک سانت بشه تا بشه قالب زد و در یخچال قرار دادم .
ژله بست از یخچال بیرون آوردم و با کاترهای گرد در سایزهای مختلف قالب زدم . مابقی ژله هایی که موند و قالب نخورده بود رو روی حرارت غیر مستقیم (ماکروفر یا بخار آب) قرار دادم و مجدد داخل ظرف هایی ریختم که مثل قبل ارتفاع کم بشه و قالب زد .
این جا دست خودتونه می تونید این زله ها رو آب کنید و در ترکیب ژله کلی استفاده کنید و یا در کنار دیس ژله تون به صورت رنده ای بریزید . بستگی به سلیقه شما هم داره ☺️
👈یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
یک کاسه گرد انتخاب کردم . من یه کاسه استیل انتخاب کردم . جنس ظرفتون فلزی یا پلاستیکی باشه بهتره که بتونید راحت از قالب خارج کنید .
کف کاسه کمی ژله آلوورا ریختم و در یخچال قرار دادم نیم بند بشه .بعد ژله های قالب زده رو به طور پراکنده چیدم . و روش ژله آلوورا کمی ریختم (توجه کنید که آلوررا در این مراحل گرمی نداشته باشه و خنک باشه) ، هی این مدل رو تکرار کردم کمی آلوورا و ژله قالب زده چیدم و یخچال گذاشتم کمی بست دوباره همین مراحل تا زمانی که کاملا ژله قالب زده و ژله آلوورا تموم بشه .
👈 نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا خوب حل بشه .گذاشتم که ژله به دمای محیط برسه و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که اون هم از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم (جای شیر، بستنی میشه)
روی لایه ژله ریختم و در یخچال قرار دادم .
تمام لایه ها پر شد ۶ ، الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم ،چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم ، وقتی که دیدم کاملا آزاد شده و جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
♥️
خوشبختى سراغ کسانى میرود که بلدند بخندند.
این زندگى نیست که زیباست.
این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت مى بینیم.
دنبال رسیدن به یک خوشبختى بى نقص نباشید.
از چیزهاى کوچک زندگى لذت ببرید.
اگر آن ها را کنار هم بگذارید، مى توانید کل مسیر را با خوشحالى طى کنید.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک😋
چیا میخوایم:
آلو: ۲ کیلو
آب: نصف لیوان
نمک
نبات
یه تیکه نبات به مایع لواشک اضافه کن، هم سردیش رو میگیره، هم طعمش رو ملس و خوشمزه تر می کنه👌🏽
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋
اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
نوش جان