eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده زمرد
منبع اعترافای برررگ ریزون ملت 🤣🍃 پسره داشته تو اتاق . . یهو باباش میاد 😱 واکنش باباعه فقط 🤦🏻‍♂👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/667877437C83303468b3 https://eitaa.com/joinchat/667877437C83303468b3 مردم چه کارایی میکنن زمان ما اینا نبود که😾🚶🏻‍♂
هدایت شده از تبلیغات عجایب
سووووووتی های خفن زن وشوهری🤣🤣🙈 داماد وسط خواستگاری!🔥😂🤣😝 بهش گفت...🤫😱😂👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/667877437C83303468b3 https://eitaa.com/joinchat/667877437C83303468b3 📵زهرااااا پاکش کن ها نبینن🙈😡👆
آلو سیاه۱ کیلو شکر نیم کیلو آب ۲ لیوان آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است. حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد. آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید. آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود (زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد) کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید. ♥️
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله چرخشی طرز تهیه ۲ بسته ژله دلخواه من از بلوبری استفاده کردم با ۲ لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه . بعد ۴ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و خوب هم زدم (از شیر هم می تونید استفاده کنید به اندازه یک لیوان یا کمی کمتر) بعد نصف این مقدار رو داخل قالب ریختم (قالب من فلزی بود کمی با اب مرطوب کردم و گداشتم ۵ دقیقه فریزر) وقتی کمی از نیم بند سفت تر شد مابقی ژله رو ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی لایه اول ریختم . باز گذاشتم یخچال . (اینجا می خواستم یه لایه پر رنگ تر هم درست کنم بریزم که به دلیل کمبود وقت انصراف دادم ) بعد از اینکه کمی بست یکی در میون به دلخواه برش دادن و زله ها رو خارج کردم . جای خالی رو با ژله پر کردم . برای جای خالی یک بسته پودر ژله دلخواه من از هندوانه استفاده کردم با یک لیوان آب جوش حل کردم (بن ماری ) و وقتی خنک شد ۲ ق بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و داخل قالب ریختم (می تونید شیر بریزین نصف لیوان فقط شیر و ژله باید هم دما باشن اگر گرم باشه می بره ) . اون ژله های خارج شده رو هم توی ماکروفر اب کردم و باز ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی زله ریختم و در اخر کمی از ژله قرمز مونده بودم و ریختم . وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و بعد داخل اب ولرم قرار دادم وقتی مطمین شدم آزاد شده روش دیس گذاشتم و برگردوندم 🌟
روزی صدتا هم که پروف و گول زنک بخوای بزاری اینجا هست و کم نمیاری 😁 ❥ عکسای سریالی تک نفره بدون چهره😈 ❥ پــروف سـت عشقــولانه 💏😍 ❥ عکسنوشته خوشنویسی🖌 ❥ تیکه سنگین و بیو شاخ و کنایه دار 📝 📸 بااین کانال بزن تو خــال👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4043571216C4b08afd673 ☝️☝️☝️ حرفایی که روم نمیشه بزنم بهش ،به کمک اینجا میفهمونمش😜🤞
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• به جای قند این سوهای کنجدی خوشمزه رو درست کن که با چایی خیلی میچسبه 🥰 ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐ 👨‍🍳
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: بیسکوییت پتی بور ۱.۵ پاکت کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شیر نصف استکان شکلات نرم ( شکلات چیپسی) ۳ قاشق غذاخوری مواد لازم برای پوشش روش: ۱ پاکت خامه ۲۰۰ گرم ۸۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات قهوه ای فندق تکه های بیسکوییت طرز تهیه: بیسکوییت ها را پودر میکنیم تا به حالت آرد در بیاید. شکلات نرم، شیر و کاکائو را اضافه میکنیم و ورز میدیم. اگر شیر کم بود میتونید اضافه کنید. از خمیر تکه تکه بر میداریم و ورز میدیم. بعد به آب میزنیم و داخل پودر فندق و یا تکه های بیسکوییت میغلتانیم. با انگشتمان داخل هر تکه گودال درست میکنیم. خامه را گرم کرده و به دو قسمت جدا میکنیم. شکلات سفید و قهوه ای را داخل کاسه های جداگانه میریزیم و خامه گرم شده را می افزاییم تا شکلات ها هم ذوب شوند. شکلات های آماده شده را داخل گودال های بیسکوییت میریزیم. ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم 🌟
دوست داری انواع شیرینی یاد بگیری😋قنادی بیار خونت😍 شیرنی مشهدی😍 شیرینی دانمارکی😘 شیرینی خامه ای😋 کیک تولد👌 کیک تر😍 کیک تلخ 😋 چه با فر و بدن فر 👌✅ همه دراین کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/3199074351Cd25755c255 بیا که عالیه👌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
** ✅مادر شوهرم دستشویی حمومش رو جوری تزیین کرده بود که انگار تازه عروسه👰 از دستشوییش بوی گل و گلاب میاد، بر خلاف دستشویی ما که جرات نداریم درشو باز کنیم😷😷 یواشکی عکس گرفتم گذاشتم 😱😰 https://eitaa.com/joinchat/3199074351Cd25755c255 ❌ خواهشن زود ببینید میخوام بردارم، الان جاریم می‌بینه گزارش میده **
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با هم یه مدل پیراشکی سالم و فوری و خیلی خوشمزه رو یاد بگیریم🥰 مواد لازم : آرد گندم ۲ لیوان خامه ترش ۲۰۰ گرم مرغ ریش شدع ۲۰۰ گرم هویج ۲ ق غ سس مایونز ۱ ق غ جعفری و پیازچه پاپریکا
🌸 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌