eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.3هزار عکس
35.9هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم بیسکویت پتی بور کره ای : ۲ بسته بیسکویت پتی بور شکلاتی : ۲ بسته پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۳۵۰ گرم خامه قنادی: ۳۰۰ گرم شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان پودر قند: بنابه ذائقه ⠀ طرز تهیه ۱.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید 👈بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید ۲.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه) و روی بیسکویت کرم بزنید و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل ۸ ساعت تا ۱ روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید 🌟
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه فلفل دلمه ای یک عدد کوچک نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی و دو قاشق غذاخوری برای سس ✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید ✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید ✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن 🌟
760.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمـوزش ۵۰ مـدل و 🍘 مـخـصـوص مـامـانـا و شـاغـلا😘 بـدو بـیـا☺️جـا نـمـونـی💃 https://eitaa.com/joinchat/3142254622C6906995a64 🍰🍔🍕🍟🌭🥘🍤🥐🌯🍩
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🤵‍♂👰‍♀عکسا و فیلمای عقد محمد رضا گلزار و خانمش ایسان بالاخره اومد بیرون😍😍😍 ⛪️عجب تالار خفنی😱😱😱 همه بازیگرا هستن 👇 http://eitaa.com/joinchat/1128923217C15a0227795 http://eitaa.com/joinchat/1128923217C15a0227795 فقط بهاره رهنما رو⁉️😐🤦‍♀️👆
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سه عدد سیب زمینی رو داخل ابجوش میزاریم تا ی کم نیم پز بشه..بعد به صورت حلقه ای برش میزنیم و کف ظرفمون میچینیم.. گوشت چرخ کرده+پیاز رنده یا ریز خورد شده+ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا +جعفری خورده شده مخلوط و ی کم ورزش میدیم و از مواد گلوله هایی برمیداریم و روی سیب زمینی ها میزاریم و فاصله های خالی مابین گوشتا رو با سیب زمینی حلقه ای پر میکنیم..و روی گوشتها رو سس بشامل که ترکیبی از ارد و شیر و کره و نمک و فلفل هست میریزیم( شیر سرد رو با ارد مخلوط میکنیمو روی حرارت میزاریمو هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم) و روی سس پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 15 دیقه میزاریم و بعد نوش جان❤️ . . .
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 👩🏻‍🍳 📝 مواد لازم: ۱ عدد سینه مرغ ۵۰۰ گرم سیب (می‌توانید میوه به هم استفاده کنید) ۱ عدد پیاز متوسط ۲ ق.غ. رب گوجه‌فرنگی ۳-۴ ق.غ. آبلیمو نصف پیمانه آلو ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن ۵۰ گرم کره ۱ ق.چ. نمک ۱/۲ ق.چ. فلفل ۲ قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌گرفته ۱/۲ ق.چ. دارچین
265.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جون خودم قسم از وقتی رفتم تو این کاناله فقططط دارم زمینو گاز میگیرم از خنده 😂‌😂‌👇🏿 خطر ترکیدن از خنده 💥🤪❌👇🏿 ×( 😹🔞 ) https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a تا الان دوتا کشته داده با جوکاش 🤣👆🏿
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴جامع ترین کانال طنز ایتا 💯💯💯 ⛔️این دیگه چه کانال سمیه😂😂👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a ✅معدن همون کلیپ باحالا و میم و جوکایی که همش دنبالش میگردی😂😜 https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a
تکه های مرغ رو به تنهای با کمی روغن سرخ میکنم وقتی که سرخ شدن درمیارم وتو همون ماهی تابه پیاز خلال شده رو سرخ میکنم.پیاز که طلای شد تکه های مرغ سرخ شده ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز اضافه وبا هم تفت میدهیم یک قاشق پر رب میزنیم تف میدیم آب اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا مرغ بپزه بادمجان ها رو پوست کنده وتو آب ونمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه بعدا میشوریم وسرخ میکنیم ،بادمجون سرخ شده،چند قاچ گوجه فرنگی،غوره ونمک اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم تا بپزه وجا بیفته بعضی ها از هم میزنن من زعفران نزدم تو این خورشت میتونید همراه رب یک قاشق پودر گوجه فرنگی بزنید من از رب خونگی استفاده کردم غوره هم فریزیری بود میتونید بادمجون رو سرخ کنید موقع سرو کنار خورش بزارید من دوست دارم بادمجون کنارخورشت باشه ،آگه پیاز ومرغ رو با هم سرخ کنید امتحان کنید .یک ساعت ونیم تا دوساعت به خوبی میپزه .سعی کنید با شعله کم بپزه،آب به اندازه ای بریزید که فقط رو مرغ رو بگیره بیشتر نریزید
تکه های مرغ رو با زردچوبه تفت بدید، داخل تابه ای دیگر پیاز نگینی کاراملی و سس مایونز و زعفرون دم کرده و نصف فنجان آب لیمو تازه بریزید و بعد از تفت دادن تکه های مرغ سس رو روی مرغ بریزید و نمک و فلفل سیاه نیم کوب، بعد از پخت کامل مرغ یه تیکه ذغال رو روشن کنید وقتی قرمز شد یک‌ تکه فویل رو بذارید وسط مرغ ها و ذغال رو بذارید روی فویل و چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب ظرف روی برای 15 دقیقه ببندید تا تکه های مرغ کامل دودی بشن،در طول زمان دودی شدن حرارت زیر تابه ملایم باشه،نوش جان نکته 1 : هر چه تکه های مرغ کوچک تر باشه بهتره، نکته 2 : فویل رو به صورت یه کاسه کوچیک فرم بدید و ذغال سرخ شده رو بذارید وسطش و روغن بریزید
بزن رو خواننده و گوش بده آهنگشو 🤷‍♂ ⭐️پاپ⭐️ ⭐️یــــــاس⭐️ ⭐️شاد⭐️ 🦋رضا صادقی🦋 🦋بیس دار🦋 🌈نوستالژی🌈 🦋بهنام بانی🦋 🦋سیستمی🦋 🌈ماکان بند🌈 🦋ریمیکس🦋 🦋آرون افشار🦋 🌈سامان جلیلی🌈 🦋سالارعقیلی🦋 🦋خارجی🦋 🌈فرزادفرزین🌈 ⭐️آسرایی⭐️ ⭐️سنتی⭐️ ⭐️راغب⭐️ این همه آهنگ یه جا بعیده !
هدایت شده از تبلیغات عجایب
📌 کدام حیوان زیر بعد از جفت گیری جفت نر را میخورد ؟؟ ۱ : عنکبوت بیوه سیاه 🕷 25%⬜️ ۲ : مار افعی 🐍 40%⬜️⬜️⬜️ ۳ : موش 🐀 35%⬜️⬜️ 👇جواب این سوال در لینک زیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/2252472651C2a4ea09b45