eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج برشته😍😋 این خوشمزه ترین مدل هویجی خواهد شد که خوردین🥕 اين مدل انقدر خوب میشه كه نميتونم بهتون بگم😋 هویج دو یا سه عدد بسته به اندازه ظرفتون🥕🥕 سير يك یا دو حبه🧄 روغن زيتون 🫒 نمك و فلفل سياه، زیره🧂 پنير پارمزان زیاد😂🧀 هویج ها رو نصف کنید و از وسط مجدد به دو قسمت تقسیم کنید😅 بعدبا روغن زیتون و ادویه ها و پنیر.پارمزان خوب ترکیب کنید👌🏼 برای ادویه میتونید از پاپریکا یا هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید😁 در یک ظرف مناسب پنیر پارمزان بریزید و بعد هویج ها رو روشون قرار بدین🥕 در فر با دمای ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کردین برای نیم ساعت هویج ها رو قرار بدین🔥 نکته طلایی حضور پارمزان کف ظرف هست که هویج و حسابی ترد میکنه و اینکه حواستون به هویجا باشه که ممکنه ۲۵ دقیقه ای هم اماده بشه☺️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 برای تقریبا 14 عدد خمیر: کره سرد ۷۵ گرم شکر 65 گرم 2 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل آرد 150 گرم 2 عدد سفیده تخم مرغ حدود 100 گرم فندق خرد شده نوتلا 1. همه چیز را برای خمیر خوب ورز دهید، در سلفون بپیچید و 30-60 دقیقه خنک کنید. 2. دوباره خمیر را ورز دهید و به شکل توپ های هم اندازه در آورید. 3. گلوله ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در فندق خرد شده بغلتانید. 4. با پشت قاشق چوبی یک حفره درست کنید. 5. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. 6. پس از سرد شدن، حفره را با نوتلا پر کنید. 7. نوتلا رو کمی گرم کنید تا کمی مایع شود 🌟
بهترین کانال دخترونه ایتا 😈😻❌ اگه میخای باشی بیا 🙈⛔️🔥 فوول مستر 😜💞👇🏿👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/3471770019Cb9fa600f54 https://eitaa.com/joinchat/3471770019Cb9fa600f54 ترفندای میخای بیااا💄👅🥰☝️🏻
هدایت شده از تبلیغات عجایب
voice.ogg
245.9K
آمد بوي محرم 🖤📿 - انواع نوحه هاي محرمي - بیس دار - 🖤🔇 https://eitaa.com/joinchat/735313921C8144b7dcd7 محاله اگه مداحیاشو گوش نکني.! 👆🏿⛓ رفتین داخل پیوستن بزنید
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣ اموزش یخ مجلسی پارت 1 👨‍🍳
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣ اموزش یخ مجلسی پارت 2 👨‍🍳
بعلت مشکل مالی و تغییر شغل همه لباسای تولیدی کردیم😔😔 _......._تومن 😳 3روز تا پایان حراجی😱😱😱 ارسال رایگان گارانتی تعویض https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8 تمامی اجناس زیر قیمت بازار 👆👆👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**فروش فوری ....هزار😳😱😳 ❌😱❌بمدت 3 روز❌😱❌ تمامی لباسای این کانال 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8 **
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ تا ۲ ق چ (بستگی به ذائقه تون داره) روغن ۲/۳ لیوان آرد ۲ لیوان بکینگ‌پودر ۲ ق چ هویج رنده شده یک و نیم‌لیوان(من همیشه به دونه سیب کوچیک‌هم میریزم خیلی خوشمزه میشه البته دلخواهه) گردو‌نگینی شده مقداری (دلخواه) تخم مرغ، شکر، وانیل و دارچین رو‌ با دور تند حسابی هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. یادتون نره بین کار چند بار کاسه رو‌ دورگیری کنید تا بعداً کیک‌بوی زهم‌ نگیره. روغن رو‌ اضافه کنید و در حد مخلوطشدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو الک‌کنید و به آرومی مواد رو‌ دورانی هم‌ بزنید تا یکدست بشه. هویج و سیب رو که با رنده متوسط رنده کردید اضافه کنید و باز هم به آرومی هم بزنید. در نهایت گردو‌ نگینی شده رو‌ هم اضافه کنید و مواد رو تو قالب بریزید. قالب رو با اَرده یا روغن جدا کننده چرب کنید من اینبار کنی هم کنجد کف قالب ریختم هم باعث میشه کیکتون خوشکل بشه هم خیلی راحت از قالب دربیاد. تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه بپزه 🌟
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 آموزش پخت شامی مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم 🎭
اربعین کربلا رفتید؟ 😇 چقدر خوب بود زبان عراقی رو بلد بودیم😢 یکسال گذشت و تا اربعین بعدی هم فاصله ای نداریم یه کانال تو ایتا هست که اگر روزانه فقط ۳۰ دقیقه وقت بذاری تسلط شما رو به زبان عراقی به حد خیلی خوبی میرسونه😳 باور ندارید ؟ این کانال در ایتا الان بیش از ۱۰۰ هزار عضو داره که در صنف کار خودشون بزرگترین کانال آموزش لهجه عراقیه لینک این کانال رو موقت میذارم همه سریع عضو بشید😍👇🏻👇🏻👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2546335747Cf9fa0a692d
هدایت شده از تبلیغات عجایب
من پارسال همین موقع به عشق امام زمان ( عج ) و ایام ظهور آموزش لهجه عراقی رو شروع کردم💪 اربعین با فامیل رفته بودیم کربلا هر جا نیاز بود به یه نفر که تسلط داشته باشه به زبان عراقی می‌گفتن فاطمه بیا اینو بهشون بگو یا میگفتن این عراقی چی میگه؟ کییییف می‌کردم😍😍 پدر و مادرم که خیلی بیشترررر😁 شما هم اگر میخواین زبان عراقی رو یاد بگیرین بیاید جمع ۱۰۰ هزار نفری ما😍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2546335747Cf9fa0a692d