6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خانه_داری ᭄🏡
اگر رب تو هم کپک میزنه،حتما ببین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه هه
اینم آموزش #گلاب_خونگی
#نذری_۲۰۰_نفر
سوپ جو
۵ کیلو جو، ۱ کیلو برنج، لپه و لوبیا، نخودسبز، هویج، گوجه از هر کدوم یک کیلو، پیاز دو کیلو، قلم گوساله ۵ کیلو، همه مواد رو با هم گذاشتم بجوشه، فقط برنج رو ظهر ریختم ،گوجه رو هم بارب و روغن تفت دادم، تا غروب حسابی هم زدم تا جاافتاد، درآخر آبلیمو و آویشن ریختم💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده کاربردی در آشپزخونه👌
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیتون پرورده😋😍
مواد لازم🔻
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ
گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
رب انار ملس ۴ ق غ
گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده میکنه حدود دو الی سه ق غ
گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه
شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود
روغن زیتون سه الی چهار ق غ
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم
نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره
سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم.
طرز تهیه🔻
کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست.
رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش.
🌟
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_خامه_ای، بسیار خوشمزه😍😋
آرد سفید 2 لیوان،آب 1 لیوان و نیم، شکر طبق ذائقه، گلاب 1 استکان چایخوری، کره 100 گرم، روغن نصف لیوان، خامه صبحانه 120 گرم
حتما آردتون رو هم قبل از تفت دادن و هم بعد از تفت دادن الک کتید.
شربت حلوا باید حتما گرم باشه.
حتما از ترکیب کره و روغن استفاده کنید.
آردتون رو با حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت بدین.
اگر حلواتون اون لطافت رو نداشت روغن حلواتون کمه میتونید مجدد روغن اضاف کنید. از حرکت گهواره ای هم که دیگه غافل نشید.
🌟