eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
شآ آ آ آ آ آه چراغ ایران تسلیت ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 8 گرم مخمر خشک 2 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 2 زرده تخم مرغ شیر 300 میلی لیتر • کره 50 گرم کره 500 گرم آرد مواد لازم میانی: • کلم 500 گرم • 2 عدد پیاز • 1 عدد هویج • روغن 20 میلی لیتر • نمک و فلفل مواد لازم رومال: • 1 عدد زرده تخم مرغ • 1 قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه: مخمر ، شکر و 3 قاشق غذاخوری شیر گرم را مخلوط کنید ، سپس بگذارید استراحت کند. در یک کاسه ، زرده تخم مرغ ، یک قاشق چایخوری شکر ، مابقی شیر ، کره ذوب شده و مخمر عمل آمده را با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. بگذارید خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر شود. پیازها را سرخ کرده ، سپس سبزیجات را خرد شده(هویج و کلم) را در تابه ریخته تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید تا نرم شود. خمیر را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید هر قسمت را ابتدا چونه کرده سپس با وردنه باز کنید، مقداری مواد میانی روی خمیر بریزید و مانند فیلم بصورت مثلثی خمیر را جمع کنید. روی آنها را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید استراحت کند. زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی خمیرهای مثلثی بمالید و در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید. 🌟
نکته اگه بامرغ تهیه میکنیدمقداری ازآب مرغ در حدنصف لیوان نگه داریدکه بعدا بریزیدروی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمترسس بکشه وخوشمزه ترمیشه،به جای نمک ازخیارشوررنده شده استفاده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سينه مرغ پياز قارچ ذرت نمك و فلفل و زودچوبه و برگ بو وپياز ( براى ابپز كردن مرغ) نمك و فلفل آب ليموترش ❌مقدار مواد دست خودتونه سيب زمينى (براى درست كردن چيپس خلالى) ❌دقت كنيد كه بعد از رنده كردن سيب زمينى ها چند دقيقه تو اب يخ بريزين تا كاملاً نشاسته ى سيب زمينى گرفته بشه و بعد خشك كرده و تو روغن داغ فراوون سرخ كنين ماست ٣ق غ سس مايونز ٢ق غ نمك و فلفل پودر سير ١ ق چ پودر اويشن ١ ق چ پول بيبر ١ ق چ آب ليمو ترش ٢ ،٣ ق غ روغن زيتون ٢ ق غ مرغ رو ابپز كرده و ريش ريش ميكنيم پياز رو خلالى خرد كرده تفت ميديم قارچ هارو هم ورقه اى اسلايس و به همراه پياز با نمك و فلفل تفت ميديم وقتى خنك شدن با مرغاى ريش ريش شده و ذرت مخلوط و سس كه كه از تركيب مواد فوق درست كرديم اضافه و به همراه چيپس خلالى سرو ميكنيم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد سس: سس مایونز ۱پیمانه سس هزار جزیره نصف پیمانه سس خردل ۲قاشق غذا خوری سس کچاب ۲قاشق غذاخوری ماست پر چرب ۱پیمانه نمک فلفل اویشن،پودر پیاز و سیر میزان لازم درست کنید لذتشو ببرید ❌ اولش بگم که خیلی چیزا تو سالاد ماکارانی سلیقه ای😌 ✔️سس رو حتما جدا اماده کنین، ابلیمو اصلا ترشش نمیکنه حذف نکنین، سسمون تو فیلم مشخصه غلظتش مثل فرنیه ✔️ماکارانی خنک شه، بقیه وسایل پخته هم خنک باشن، میزان مرغ یا کالباس هم دست خودتونه هرچی بیشتر بهتر ✔️ذرت، تخم مرغ، کلم.. اینا همه سلیقه این، سس کم نزنین، هرچقدم تو یخچال بمونه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هلو نیم کیلو معادل ۶ تا هلو متوسط شکر نصف لیوان شیر ۱ لیوان خامه نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ پر آب سرد ۱/۴ لیوان آب سرد رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید داخل ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه هلو رو پوست بگیرید و خرد کنید هلو رو به همراه شکر، شیر و خامه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه بعد ژلانین حل شده رو هم اضافه کنید و چند ثانیه دیگه مواد رو مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزید من از قالب پلاستیکی استفاده کردم بخاطر وجود خامه دسر بعداً به راحتی از قالب خارج میشه بنابراین نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی اگه دوست داشتید میتونید با چند قطره روغن مایع کمی قالب رو چرب کنید قالب رو حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره بعد اطراف دسر رو آزاد کنید و یه ظرف مرطوب روی قالب بزارید و اون رو برگردونید و دسر رو به راحتی قالب خارج کنید دسر خوشمزه مون آماده است ❤️👍🏻😇
🌹🍃🍃 نكات ريز جالب و خواندى در آشپزى 👇 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد . 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙 🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید. 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید. 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳 🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘 🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید. 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید . 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉 🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود . 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید. 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖 🔸برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید . 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست ┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄ 🔺🔻🔺🔻🔺 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید و‌بعد بپزید. ❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولیوان اب یه لیوان گلاب سه دونه هل نبات یه لیوان گلک سه قاشق زعفرون دم کرده سه چهارم لیوان 3/4 ارد یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا 🌺🍃
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد سیب زمینی نگینی سرخ شده ۳ عدد بزرگ هویج نگینی پخته ۱ عدد فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد کوچک نصف سوسیس رنده شده (اختیاری) پنیر پیتزا به دلخواه من نزدم طعمشو تو کوکو دوست ندارم ولی میتونین اضافه کنین تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد (من تو کلیپ ۲ تا زدم ولی احساس کردم کمه و با عیار چشمی دیدم یه دونه هم اضافه کردم) نمک، فلفل سیاه ،آویشن به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری طرز تهیه: خب عزیزای دلم همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم ادویه و تخم مرغ اضافه میکنیم و آخر سر هم زعفران قالب سیلیکونی رو چرب میکنین با کره از مواد داخل قالب میریزین میره تو فر به مدت ۴۵دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه میتونین ۵ دقیقه اخر گریل روشن کنین تا برشته شه. روشو با زرشک و سیب زمینی و هویج چیپسی تزئین کنید نکته۱: فلفل دلمه ای رو حذف نکنید نکته ۲: قالب حتما با کره خوب چرب شه نکته۳: اگه قالب ندارین تو تابه نچسب بریزین هر دو طرفش که سرخ شد نوش جان کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای ۵،۶نفر یه لیوان آرد سفید قنادی یا گندم یا سنگک یه لیوان شیرخشک قنادی کره ۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان . برای شربت: یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان آب ۳،۴ق غ زعفران ۲ق غ گلاب ۱ق چ هل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖🙏 🌸صفحه ای دیگر 💖از عمرمان ورق خورد 🌸روز را در پناهت 💖به شب رساندیم 🌸پروردگارا 💖شب را بر همه عزیزانمان 🌸سرشار از آرامش بفـــرما 💖و در پناهت حافظشان باش 🌸شبتون بخیر در پناه خـدا.... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan