9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_سبزیجات خووشمزه
هویج ۱ عدد
پیازچه ۶ عدد
فلفل ۲ عدد
آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان
شیر ولرم ۲ لیوان
آب ولرم یکو نیم لیوان
نمک یک و نیم ق چ
مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم.
دیگه باید چجوری بگم از غذاهای پختنی و تکراری خسته ام خستهههههههههه 😅😂😂 #سالاد_پاستا#سالاد_مرغ
#سالاد #salad
اینم #سالادم که ساعت ده صبح آماده بود ، مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال،
امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم،
هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده،
همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره... جای شما خالی 😊
برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه )
میتونید کالباس هم به سالاد بزنید ولی بخاطر دختر خانومم استفاده نکردم
🌟
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب_مرغ👩🍳
مواد لازم:
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
🌟
🌮🍅🍆🌮🍅🍆🌮
#زنگ_ترفند
#ترفند_آشپزی
😋مهمترین راز قرمه سبزی مجلسی😋
✅سبزی(تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله،برگچغندر و یا اسفناج)دومورد اخر برای لعاب دار شدن خورشت استفاده میشه اما اسفناج بهتره.چون برگ چغندر زیادی لعاب میده.شنبلیله بخاطر عطرش هست ،زیادیش تلخش میکنه .🥦🥬
✅سبزی باید تازه باشه باحرارت متوسط اول خوب تفت بدین ابش گرفته بشه بعد روغن زیاد اضافه کنید مدام هم بزنید تا (خشک نشه و بسوزه) فقط تغییر رنگ بده وتیره بشه.برای تست یکمشو داخل قاشق بریزین و فشار بدین باید اب و روغن سیاه خارج بشه دراون حالت سبزی امادس.🥗🫕
✅سبزی باید خیلی خرد و ریز باشه وگرنه خورشت ابکی و جانیوفتاده میشه.🥗
✅لوبیا مخصوص قرمه ،لوبیا قرمزه اما از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد حداقل ۵ ساعت دراب خیس بخوره، دوبار ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه.
✅گوشت بهتره گوسفندی و استخوان دار باشه باقلیه های بزرگ ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با پیاز نگینی فراوان تفت بخوره.🍖🥩
اگه گوشت گوساله یا بدون چربی استفاده میکنید باید چندتکه دنبه هم بندازین طعمش عالی میشه.
✅ابی که تو خورشت استفاده میشه بهتره اب قلم گوسفند و گاو پخته شده باشه.🍖🍗
✅بعد از تفت گوشت و پیاز لوبیارو اضافه کنید و تفت بدین که باعث میشه وانره و لعاب نده لوبیا.🍖
.
✅ادویه که میزنید ۱تا۲ دقیقه تفت بدین(فلفل سیاه،زردچوبه)زیره هم به دلخواه واسه نفخش.
✅حالا میتونید سبزی رو اضافه کنید میتونید هم بعد یساعت اضافه کنید.🥬🥦
✅اگر اب اضافه میکنید حتما جوش باشه تا موادلعابشو پس بده.زیاد بریزین که نخاین حین پخت اضافه کنید.
✅۴ ساعت بعد پختن لیمو عمانی بجای ابلیمو ،و رب سرخ شده اضافه کنید. واسه گرفتن تلخی لیمو دوساعت قبل تواب بزارین،یا نصف کنید هستشو دربیارین. 🥫
✅۱۵ دقیقه اخر رب انار اگه دوست دارین ملس و خوشمزه تربشه.
✅نمک ۵ دقیقه اخر بزنید.🧂
💢بهتره تو قابلمه به مدت ۵ ساعت روحرارت متوسط یاکم پخته بشه.🫕
#ممنون_که_لایک_و_فروارد_میکنید❤️
🌟
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍)
هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃)
محرمم که نزدیکه لازمتون میشه .
این از این.
مواد لازم برای شربت:
شکر ۳۸۰ گرم دولیوان
آب یک لیوان
گلاب ۵۰ گرم
هل دو سه عدد
زعفران
تخم شربتی برای شربت
جوهر لیمو نوک ق چ
شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه )
قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه .
حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد
حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اشپزی بانو ایرانی
#کاچی 👆👇
#کاچی
طرز تهیه این خوشمزه جان 👩🍳👩🍳
آرد سفید ....نصف لیوان
آرد برنج...دو ق غذا
کره .....۱۰۰گرم (بهترکره یا روغن محلی باشه من کره محلی ریختم )
شیر.....دولیوان
مخلوط آب وگلاب ...یک لیوان
شکر....نصف لیوان
نبات چند تیکه (۵۰گرم)
پودر هل ...یه ق چایخوری
پودر زعفران ...نوک ق چایخوری
پودر دارچین ....نصف ق چایخوری
پودر بادام وپسته وگردم ...از هر کدوم یه ق غذا
برا درست کردن کاچی خوشمزه اول داخل ماهی تابه آرد اضافه می کنیم و می تونید یکی دوقاشق آرد برنج هم میریزیم روی حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد بره و بوی آرد دربیاد مرتب هم میزنیم .خیلی تعقیر نکنه ۱۰تا ۱۵ دقیقه کافیه .میذاریم کنار ؛
کره رو داخل ماهی تابه دیگ میریزیم وقتی ذوب شد هل و دارچین و مغزها رو اضافه وآرد هم الک می کنیم هم میزنیم زعفران و شکر روهم اضافه می کنیم و دولیوان شیر میریزیم مخلوط می کنیم و یک لیوان آب مخلوط با گلاب میریزیم و نبات هم اضافه کرده دما رو کم می کنیم هم میزنیم تا آماده بشه ...مرتب هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه مثل غلظت فرنی
🔴اگه آرد برنج تا پودر مغزها رو هم ندارین اشکالی نداره باشه که عالیه 😍 اگه شیرینتر دوست دارین شکر دو سوم لیوان بریزید...
چقدرمقوی وخوشمزه هس این کاچی که عاشقش میشین طبع گرم و معجونه بدنه 😍👌👌👌
این اندازه مواد ۵ تاپیاله متوسط میشه 😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀✨🖤
تمام حرف #اربعین ظهور
توست...
#امام_حسین (ع)
#امام_زمان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۰چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟
بنفش:
کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلمها جدا کنید.
قهوهای:
برای بهدست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوهای تنها کافی است به اندازهای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید
ارغوانی
رنگ ارغوانی را میتوانید از زغال اختهی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید
قرمز:
برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید
سبز:
اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید.
صورتی،
لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید.
آبی
روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید
꧁
#شامی_اصفهانی 🌯 😋
▫️گوشت چرخ کرده نیم کیلو
▫️هویج پخته و رنده شده 3 عدد
▫️آرد نخودچی 125 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد
🔸نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است