13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بدون_پخت😍😋
خمیر شیرینی :
پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه )
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی :
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰
برای پرکردن حفره :
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه
سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
🥗
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی هندونه /توت فرنگی
این نوشیدنی رو حتما امتحان کنید تو فصل تابستون خیلی میچسبه برای رفع تشنگی عالیهههههه😍😍
🌟
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر🎂
سلام عشقا
با یه کیک خوشمزه وبدونفر
خدمتتون رسیدم🤗
.
.
بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم
کره ۱۲۵گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غ خ
موز دوعدد
ارده یک سوم لیوان(اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
موادلازم برای #گاناش
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوملیوان)
خامه رو به صورت بنماری آب کنید وشکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
————————
درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگیبریزیدوبا هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید....
بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدوسروکنید....
🌟
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_بدون_تخم_مرغ😍😍
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه)
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با همزن دستی یا برقی دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید تو کپسول ها روشم با گردوی تزیین کنید (اردپاشی کنید گردوهارو تا ته نشین نشه)بزارید توی فر از قبل گرم شدخ با دمای ۱۸۰ برای من ۲۵ دقیقه زمان برد چک کنید. توی تابه ای هم اگر خواستید درست کنید چربش کنید مواد رو بریزید سرش دمکنی بزارید یه شعله پخش کن هم روی شعله بزارید بعد اجازه بدید بپزه حدودا نیم ساعت زمان میبره.
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_سیب_زمینی_لوبیاسبز
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید .
سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر و زعفران 🥤😋
شربت خاکشیر، جزو محبوبترین شربتهای تابستانیه.😍 ترکیب شربت خاکشیر و زعفرون هم که دیگه جای خود داره. خاکشیر خواص بسیار زیادی داره و برای درمان و پیشگیری از بیماریهای بسیاری، در طب سنتی ما توصیه میشه.
🔹 یکی از مهمترین خواصِ “خاکشیر” رفع عطش و خُنک نگه داشتنِ بدن در روزهای گرمه. زعفران هم که پادشاهِ ادویهها لقب داره، شما را در ترکیبِ با خاکشیر جادو میکنه.💫🍹
.💓
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روبان_ژله_ای 😍😍
براي درست كردن روبان هاي ژله ايي ابتدا سطح ناصافي كه ترجيحا جنس نايلوني داشته باشه رو انتخاب مي كنيد که من از نایلون های محافظ طبقه های یخچال استفاده کردم داخل ظرفی مناسب فیکسش میکنیم. بعد رپش رو با روغن مایع کمی چرب کنید.
البته میتونیداز کیسه فریزر هم استفاده کنید که در این صورت روبان ها خیلی ساده میشه
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و داخل ظرف میریزیم (به ضخامت دو میلی متر ) اندازه ظرف من پونزده در سی هست و بعد داخل یخچال قرار میدم و اجازه ميديم تا ژله كاملا خودش رو بگيره....
سپس ژله ي بسته شده رو با احتياط زياد و آرام به ابعاده دو در ده سانت می بریم
برش ها رو خم مي كنيم و با مقدار كمي آب جوش، قسمت انتهايي اون ها رو به هم مي چسبونيم
در مرحله ي آخر همه ي روبان هاي آماده شده رو در کنار هم مطابق فیلم روی ژله اماده قرار میدهیم . به همین راحتی
🥗🍔
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نگهداری_قارچ🍄🍄😍😍
قارچ 1 کیلو
500 میلی لیتر سرکه سفید
فلفل سیاه
نمک
سیر
برگ بو
1 لیتر آب
فلفل قرمز
جعفری
نعناع
روغن
روش
بخشی از ساقه هر قارچ را ببرید. آنها را بشویید
هر قارچ را به صورت عمودی چهار تکه کنید.
آب و سرکه را در قابلمه بریزید. فلفل و یک برگ بو را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. نمک اضافه کرده و سپس قارچ ها را به مدت 3 دقیقه بپزید.
قارچ ها را صاف کرده و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
قارچ ها را در یک کاسه قرار دهید ، پودر چیلی ، سیر ریز خرد شده ، نعناع ، جعفری ، نمک ، فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک ظرف شیشه ای را با قارچ پر کنید و با روغن پر کنید
🌟
#فاصولیه غذای ترکیه ای
فلفل قرمز تند ۱عدد
لیمو عمانی ۳عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید درشت ۱۵۰گرم یا همون لوبیا کشاورزی
گوشت ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا گوشت را به تکه های کوچتر تقسیم میکنیم و سپس اونهارو خوب میشوریم
اندازه مناسب گوشت
لوبیا سفید برای تهیه فاصولیه
و سپس گوشت تکه تکه شده رو با کمی روغن تفت میدیم.
لوبیا سفید (باید از اون لوبیاهای دونه درشت باشه برای این غذا) رو ۲۴ساعت قبل خیس کرده و میپزیم و کنار میزاریم.
در ظرف جداگانه پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه هم میزنیم و گوجه ها رو پوست کنده خرد شده اضافه و میزاریم آبش کشیده شه و با پشت قاشق له میکنیم و بعد رب و فلفل تند و نمک میزنیم و این مایه رو به گوشت اضافه و کمی آب میریزیم + لیموعمانی و میزاریم گوشت کامل بپزه و در آخر لوبیا رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و میزاریم یه بیست دقیقه بار حرارت ملایم که بپزه و جا بیفته. حتما این رو به عنوان خورشت با پلو سرو کنید و نوش جانتون بشه.
🌟