eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 چهار عدد سیب زمینی رو بوسیله رشته کُن، خلالی کنین چهار عدد پیازچه دویست گرم ژامبون ۴ عدد تخم‌مرغ داخل یه ظرف: سیب زمینیها، پیازچه، ژامبون، سفیده‌های تخم مرغ ، نمک و فلفل سیاه، و دو قاشق آرد بریزین و مخلوط کنین
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چلو‌گوشت🍲😍😋 مزه ی غذای بهشتی میده 😍
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این 🍗🍗دلبر حتما درست کنید😍👌 🍚خامه صبحانه حدود ۳ قاشق غ (دلخواه ولی بریزید خوشمزه ترمیشه ) 🟡موادلازم برای کرپ؛ یک پیمانه شیر با یک عدد تخم مرغ خوب باچنگال یا همزن دستی هم بزنید بعد که یکدست شد،بهش کم کم یک لیوان آرد اضافه کنید و نوک چاقو نمک بریزید ، خوب که مخلوط شد داخل ماهیتابه. نچسب طبق فیلم یک ملاقه از مواد کرپ رو بریزید ودورانی ماهیتابه رو بچرخونید تا مواد کرپ پخش بشه سرعت عمل داشته باشید چون سریع جمع میشه ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌
🥗🍉 ۲تا۳لیوان هندوانه مکعبی خردشده ۳/۴لیوان پنیر فتا یا پنیر صبحانه ۱لیوان خیار حلقه ای خردشده ۱تا۲قاشق ریحان تازه خردشده ۱تا۲قاشق نعنا تازه خردشده ۲قاشق روغن زیتون (اختیاری) ۱تا۲قاشق آب لیمو(اختیاری) نمک ووفلفل سیاه طبق ذائقه
🌸الهی همین امروز 🌿زنگ خونتون رو بزنن 🌸و بگن...ســلام 🌿منم خوشبختی 🌸اومدم خونتون و 🌿میخوام تا ابد بمونم 🌸تمام لحظاتتون سبز 🌿و پراز آرامش و نشاط 🌸ظهر زیبـاتون بــخیــر ‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه این خوشمزه جان من یك پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم بعد که طلایی شد بهش رب گوجه نمک و فلفل و آب لیمو تازه اضافه کردم و گذاشتم یکم تفت خوردن لوبیا رو هم جداگانه با سیب زمینی پخته بودم بعد سیب زمینی ها رو له کردم و ب مواد ربی اضاف کردم یکمم از آب لوبیا داخلش ریختم تا مثل سس غلیظ بشه بعد اواخر پخت لوبیا همراه با قارچ بهش اضافه کردم و وقتی چندتا جوش زد و رنگشو پس داد زیرشو خاموش کردم.
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ پرتقالی 🍊🍊🍊 حتما درست کنید😍
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 🍃🌷اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌷🍃 🙏 🙏 التماس دعا 🙏 🍃🌷اسم پنجشنبه كه می آيد ناخودآگاه ياد مسافران بهشتی میافتيم😔 🍃🌷با هدیه ای به زیبایی فاتحه وصلوات یادی کنیم از آنها روحشون شادیادشون گرامی😔🌷🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کمپوت راحت و خوشمزه . به همین روش می تونید هر نوع میوه ای رو کمپوت درست کنید . ماندگاری این کمپوت چون مواد نگه دارنده نداره یک هفته هستش . میزان شکر هم کلا بستگی به ذایقه خودتون هست می تونید کم و زیاد کنید☺ . سیب ۶ عدد (یک کیلو) شکر ۶ ق غ آب ۲ لیوان زعفران و گلاب و آب لیمو به میزان لازم . سیب ها رو پوست کندم و دونه هاش رو بیرون آوردم و به دلخواه خرد کردم . برای اینکه توی این مدت سیاه نشه داخل ظرفی حدودا دو لیوان آب و یکی دو قاشق سرکه ریختم و سیب ها رو داخلش قرار دادم تا سیاه نشه . توی یه قابلمه ۲ لیوان آب و شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . زعفران و کمی گلاب و یه کم آب لیمو هم ریختم شروع کرد به جوشیدن سیب ها رو اضافه کردم . (سیب ها رو از آب و سرکه خارج بشه و ریخته بشه ) بعد گذاشتم ۲۰ دقیقه روی حرارت تا بپزه . حواستون باشه زیاد نمونه و الا له میشه . از حرارت برداشتم و یه کم دماش که افتاد گذاشتم یخچال و بعد آماده سرو. 🌟
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور مارمالاد توت فرنگی. توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو شکر نیم کیلو پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره طرز تهیه. توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید ♥️