eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 🙏 در این آدینه مبارک 🌹🍃 گل امید را در دلهای ما بکار تاجوانه مهر و دوستی بزند 🌹🍃 ♥️ کمکمان کن آن راهی رابرویم که موجب رضایت توست وآرامشت را نصیب دلهای مابفرما🌹🍃 🙏💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
صبحتون بخیر بفرمایید صبحانه 🥚🧀🍞🧈🍳ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
🍃🌸سلام صبحی دیگر،💖 تولدی دوباره و نسیمی ملایم وآغاز نيك بختی، سرور وشادی برای انسانهای مهربان، مخلص، پاک‌نیت، وراضی به رضای خدا💖 ارزو میکنم ماهم چنین باشیم مهربان، مخلص، پاک، راضی🌸🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب سرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری نسکافه. یک قاشق غذاخوری شکر سه چهارم پیمانه ( یک‌چهارم پیمانه+ نصف پیمانه) یک پیمانه از آبو رو ژلاتین بریزید و بذارید پنج دقیقه بمونه بعد روی حرارت کم بذارید و مرتب همش بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه،بعد نسکافه و شکر رو اضافه و مرتب همش بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن نیازی به جوشیدن محلول نیست همین که شکر حل شد از رو حرارت بردارین و یک پیمانه آب سرد بهش اضافه کنید و وقتی سرد شد در قالب مورد نظر بریزید
۲ لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ۱قاشق غذاخوری آرد ۲ ق غ شکر ) وانیل کمی خامه فرم گرفته ۲ ق غ پودر پسته ۴ ق غ رنگ سبز خوراکی کمی به دلخواه 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین). پسته و وانیل را اضافه کرده حرارت را خاموش میکینم. کمی که خنک شد خامه فرم گرفته را ریخته و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم. و روشو با خامه و دارژه تزیین کنید در یخچال بزارید
ابتدا دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کردم خوب که تفت خورد زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و یه چوب دارچین اضافه کردم و یه قاشق رب زدم با دو لیوان آب بمدت ۴ ساعت گذاشتم گوشتم خوب پخته شد و آبش کشیده چون گوشت این غذا نباید آبدار باشه. از شب قبل خلال پرتقالم رو خیس کرده بودم بعد سه بار به مدت چند دقیقه جوشوندم تا تلخیش گرفته شه بعد تو کمی کره تفت دادم و یه مقدار شکر زدم گذاشتم کنار... خلال پسته و بادام رو هم به مدت چند ساعت در گلاب خیسوندم و بعد تو کره یه تفت کوچک بهشون دادم😊 زرشکها رو تو آبکش خوب شستم و سپس خشک کردم و تو کره یه کوچولو تفت دادم.
🍹 برای هر لیوان نوشیدنی آب سه عدد لیموترش متوسط یا دو عدد لیموترش بزرگ را بگیرید و به همراه 20 عدد برگ نعناع و کمی شربت شکر یا عسل در پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا برگ نعناع کاملا به صورت پوره دربیاید. سپس به مواد داخل پارچ مقداری یخ به همراه آب گازدار یا آب معمولی اضافه و دوباره میکس کنید تا یخ پودری شود. ◀آب را در حدی اضافه کنید که غلظت نوشیدنی به اندازه مورد نظرتان برسد. موهیتو خوشطعم ما آمادست
💙 🦋 ✨روزی پر از عشق و مـحبت 💙روزى پر ازموفقيت و شادى ✨روزى پر ازخنده و دلخوشی 💙و روزی پر از خـبرهای خـوب ✨براتون آرزومندم 💙ظهر شنبه تون زیبا🦋 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی 4 عدد شوید 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده 1/4 لیوان ذرت کنسروی 1 لیوان خیار شور خرد شده 1/2 لیوان سس مایونز 1 لیوان