6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بلغور و گندم 😍😋
1 عدد کاهو رومی بزرگ
1 عدد خیار درشت
4 ساقه پیازچه
3 دسته جعفری ایتالیایی
4 عدد گوجه فرنگی
1/4 کلم سبز
دسته کوچک نعناع تازه
1/2 لیمو خرد شده با پوست
روغن زیتون
بلغور گندم با روغن زیتون تفت دهید تا تغییر رنگ بده و طلایی بشه حالا مقداری آبلیموی تازه و رب گوجه رو اضافه کرده تفت دهید سپس
🌟
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم مرغ رو اینجوری خوش طعمتر
کن👌🤩
مواد لازم :
مرغ ۶ تکه
سیب ترش ۳ عدد
رب ۲ ق غ
زعفران
زردچوبه
فلفل سیاه
پولبیبر
آب ۱ لیوان
شکر ۱ ق غ
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسوی بدون تخم مرغ و پنیر🤩
خوشمزهتر از تیرامیسوهای معمولی👌🏻
مواد لازم :
بادام هندی ۷۰ گرم
نصف لیموترش
آب ۲ ق
نمک
وانیل
روغن نارگیل ۱ ق چ
بیسکوییت چند غله
(وگان ویگر)
شیرین کننده دلخواه
(سیروپ استیویا)
نسکافه ۱ ق غ
اگه رفتی زیر قُبّه ی حسین
یادم کن🖤
اگه رفتی توی بین الحرمین یادم کن🖤
التماس دعا زائر کربلا
أللَّھُمَ؏َـجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرَج
#کربلا
#اربعین
#امام_حسین
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#ترشی_لبو_و_شلغم
اول لبو پوست کنده و ب دلخواه برش زده با مقداری اب پخته شه اندازه 5دقیقه میزاریم کنار که سرد بشه شغلم باپوست فقط سرو تهشو میزنیم بعد برش میزنیم وبا لبو قاطی میکنیم باسرکه و نمک وچند دقیقه بعد در شیشه ریخته
#سوسیس_سرخ_شده_با_خمیر_هزارلا
طرز تهیه
خمیر رو به صورت آماده و یا در منزل تهیه کنید. برش مثلثی بزنید، سوسیس سرخ شده رو بین خمیر بگذارید و رول کنید. روی انها رو با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 تا 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر خوب پف کرده و طلایی شود
#میرزا_کدو
مواد لازم
کدو سبز رنده شده 500 گرم
تخم مرغ 3عدد
سیر یک بوته
گوجه فرنگی 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
سیر و گوجهفرنگیها را پوست کنده و رنده کنید.
تابه را روی حرارت قرار داده و سیر را در روغن سرخ کنید و سپس کدوها را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود.
اکنون گوجهفرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا آب آن کشیده و غلیظ شود.
حالا کمی روغن افزوده رب، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید. کمی آب اضافه کرده و مخلوط کنید، وقتی میرزا کدو جا افتاد تخممرغها را روی آن شکسته و در تابه را ببندید تا خودش را بگیرد و سفت شود. میرزا کدو آماده است
#موس_کدو_حلوایی
مواد لازم
پوره كدو حلوايي ٤٠٠ گرم
ماست ١٠٠ گرم
خامه قنادي ٤٥٠ گرم
دارچين ١/٢ ق چ
جوز هندي ١/٤ ق چ
زنجبيل ١/٤ ق چ
شير يك پيمانه
شكر يك پيمانه
پودر ژلاتين ١٤ گرم
طرز تهيه
در شيرجوش شير و ژلاتين را ريخته و روي حرارت قرار داده تا ژلاتين حل شود (در حدي كه بخار كند ولي جوش نيايد ) حالا زمان دهيد كمي خنك بشه .
پوره كدو حلوايي و ماست و دارچين و شكر و زنجبيل و جوز هندي رو با دور آرام بهم زده و سپس خامه رو اضافه كنيد ، به آرامي مخلوط شير و ژلاتين را اضافه كنيد ...
حالا در ظرف سرو بريزيد و يك صبح تا شب در يخچال بذاريد
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خونگی
با صدا ببینید🔈
پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده
👨🍳
#ترفند_خانه_داری
برای تمیز کردن ملاقههای چوبی، هر چند وقت یه بار توی یه قابلمه آب مقداری سرکه بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه با هم بجوشن.
🎀 🌸 🎀
✨ ✨
💞
#کیک_سیب_زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 ق چ)
3 عدد سیب زمینی متوسط خام، مکعبی خرد شده
1 عدد پیاز کوچک خام، نگینی خرد شده
1 ق م نمک
نصف ق چ زیره
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ آویشن
فر را روی درجه 180 روشن کنید گرم شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف بزرگی بشکنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و هم بزنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. من داخل قالب کمربندی 20 در 20 پختم اما شما میتوانید داخل ظرف پیرکس بپزید ولی ظرف خیلی بزرگ نباشد. تا وقتی که روی کیک سرخ شود حدود 50 دقیقه الی 1 ساعت بپزید