🌞
#دست_پیچ_مرغ
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 شاخه
جعفری ساطوی 1/2 پیمانه
هویج پخته و رنده شده 1 عدد درشت
پنیر خامه ای 3/4 پیمانه(میتونید پنیر صبحانه رو جایگزین کنید ولی مواظب باشید که موادتون شور نشه)
مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
همه مواد رو با هم ترکیب کنید.
مواد رو روی نان لواش به صورت یکنواخت پهن کنید.
چند ورق برگ کاهو روی آن بچینید و لوله کنید.
رولت رو در سلفون بپیچید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کاملا منسجم بشه.
بعد از یخچال در بیارید و به سایز دلخواه برش بزنید.
میتونید به صورت حلقه ای برش بزنید یا مثل من به صورت لقمه.
مواد کاملا منسجم هست و موقع خوردن از وسط نان نمیریزه.
مرغ رو با نمک کم بپزید تا مواد شور نشه.
اگه موادتون موقع همزدن کمی سفت بود یک قاشق آب مرغ بهش اضافه کنید که باعث خوشزمزه تر شدن دستپیچ میشه.
لازم نیست به مواد نمک اضافه کنید چون ممکنه شور بشه ولی افزودن فلفل اختیاریه.
به مرغتون در زمان پخت یک حبه سیر اضافه کنید باعث خوش مزه شدن بیشتر دستپیچ میشه.
اضافه کردن خیار شور و کالباس به سلیقه شما بستگی داره.
میتونید از ماست کاملا چکیده و سفت به جای پنیر خامه ای استفاده کنید.
زمان استراحت در یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه
🌟
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سه_سوت بدون فرو همزن برقی
مواد لازم :👇
10 قاشق غذاخوری آرد سفید،🥡
10 قاشق غذاخوری شکر،🍚
8 قاشق غذاخوری روغن،
8 قاشق غذاخوری شیر،🥛
دو تا تخم مرغ،🥚🥚
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر،
یک قاشق چایخوری وانیل.
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کلم_قمری
دو عدد کلم قمری متوسط رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین داخل قابلمه روغن بریزین
کلم خرد شده رو به همراه یک عدد پیاز خرد شده تفت بدین نصف قاشق چایخوری زردچوبه بریزین نصف قاشق غذاخوری رب اضافه و تفت بدین چهار عدد گوجه رنده شده بریزین و تفت بدین
نصف پیمانه بلغور گندم
یک چهارم پیمانه لپه
نصف پیمانه برنج
بریزین و تفت بدین
آب اضافه کنین و اجازه بدین حبوبات نیم پز بشه
سیصد گرم سبزی ( تره، جعفری، اسفناج)
اضافه کنین
نمک و فلفل سیاه بریزین
اجازه بدین آش جا بیفته
در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنین
آش کلم بینظیرمون آماده س
اگه دوست داشتین میتونین داخلش گوشت قلقلی هم بریزین این آش تبریزی میتونه یه تنوع خوشمزه باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷در این عصر زیبا
☕️براتـون
🌷یک دنيا لبخنـد
☕️یک دل خرسنـد
🌷و لحظاتی خاطره انگیز
☕️آرزو میکنم
🌷عصـرتون به شـادی
☕️دلتـون پراز مهربانی
🌷عصرتون بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😍
مواد لازم :
مرغ پخته شده
ذرت پخته شده
خیار شور
کاهو
مواد سس :
مایونز
ماست
شوید
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
آویشن
پودر سیر
آب لیمو
14.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی خامهای😋
مواد خمیر :
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
خمیر مایه ۷ گرم
شکر ۲۰ گرم
وانیل ۸ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳۵۰ گرم
مواد مخلوط نارگیلی :
شیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر
شکر ۶۰ گرم
وانیل ۸ گرم
آرد ذرت ۴۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۴۵ گرم
مواد کرم :
ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
ژلاتین ۸ گرم
وانیل ۸ گرم
شکر ۳۰ گرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
برای تزئین :
گلبرگهای رز خوراکی
توت فرنگی
پودر شکر
رافائلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیغه ی چرخ گوشت رو تیز کن⚡️
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای دلم
چگونه یک خمیر تمیز کننده ی فوری درست کنیم؟!
این خمیر شستشو نحوه تمیز کردن خانه شما را تغییر می دهد 🙌
این خمیر را می توان در یک ظرف دربسته نگهداری کرد و در همه جای خانه مانند اجاق گاز، اجاق گاز، سینک، اطراف حمام و حتی به عنوان پاک کننده لکه لباس استفاده کرد. درست کردنش هم خیلی ساده است 🫧✨
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
29.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_سوسیس_خانگی 🎥
#آموزش_سوسیس_خانگی
مواد لازم :
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
نمک یک ق چایخوری
یخ خرد شده ۶۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ کوچک دو عدد
ترکیب ادویه ها 👇👇
هرکدام یک چهارم ق چایخوری
شامل 👈فلفل سیاه
فلفل سفید
پودر هل
جوز هندی
پودر زنجبیل
فلفل قرمز
فلفل پاپریکا
پودر تخم گشنیز
آرد گندم ۳۰ گرم
گلوتن ۱۰گرم
نشاسته گندم ۴۰ گرم
شیرخشک ۲۰ گرم
سیر تازه رنده شده سه حبه
طرز تهیه 👇👇👇👇
ابتدا سینه مرغ چرخ شده را با سیر رنده شده داخل غذاساز میریزیم و دو دقیقه مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده مخلوط می کنیم و مرحله بعدی تمام مواد پودری را همراه ادویه ها افزوده و دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و در آخر روغن و یخ را افزوده خوب که مخلوط کردیم مواد را داخل قیف یکبار مصرف ریخته و داخل کاور سوسیس ها را پرمی کنیم ووقتی خوب فشرده کرده وهوای اضافه داخل کاور ها را گرفتیم به اندازه دلخواه سوسیس ها را پیچ داده و با یک نخ می بندیم تا سوسیس ها در زمان پخت باز نشوند سپس در داخل قابلمه ای که دو سوم آب در حال سوزن جوش دارد انداخته بدون گذاشتن درب قابلمه ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس داخل کاسه آب سرد ویخ انداخته و پس از ده دقیقه داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار می دهیم و پس از این زمان آماده مصرف است . نوش جان
♥️