#پان_کدوحلوایی_فاطیماپز
ابتدا یکق س پودر ژلاتین
رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم، گذاشتم روی بخار کتری تا کامل حل بشه،دو پیمانه کدو حلوایی پوست کنده وخرد شده رو با نصف پیمانه شکر مخلوط کردم،(البته میزان شکر بستگی ب شیرینی کدو هم داره میشه متغییر باشه) گذاشتم روی حرارت ملایم (در قابلمه روهم بزارید) تا شکر حل بشه و کدو پخته بشه،بعد که پخت کدو رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی، پوره کردم و ژلاتین ،نصف ق چ وانیل اضافه وبا همزن مخلوط کردم،
یک پیمانه خامه صبحانه رو باهمزن زدم تا یکدست بشه،
پوره رو به دو قسمت تقسیم کردم و خامه رو به یکی از قسمت ها اضافه و پوره بدون خامه رو ریختم داخل قالب که کمی چرب کردم،درون فریزر قراردادم تا سریعتر ببنده کمی که بست ، پوره ای که خامه داره ریختم روش، تا قالب پر بشه بعد ۵تا۶ساعت داخل یخچال قرارداده،
بعد با کمی حرارت سشوار براحتی از قالب جداش کردم، و روی برشی از کیک کدوحلوایی(با کاتر گرد) دستور در پست با این هشتگ #کیک_کدو_حلوایی
قرارداده با شکلات چیپسی وبرگ پونه تزیین کردم
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#مارشمالو_خونگی 🤩
1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه
1/4 لیوان شکر
1/3 لیوان آب
پودر نارگیل
پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه )
بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه
کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم
برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#دسر_کدو_حلوایی
ترکیب کره و کارامل و گردو و دارچین و عطر کدو حلوایی یچیز عجیب و غریبی میشه
خلاصه هر طرف این کدو ها رو پنج دقیقه توی ( یه قاشق روغن مایع، یه قاشق کره و یه قاشق مارگارین ( کره گیاهی) سرخ کردم. قبل ازینکه بهش آب اضافه کنم. روی هر کدوم ش یه قاشق سرپُر شکر ریختم.. کمی از شکر ها که توی کره سرخ شدن کاملا حالت کاراملی گرفتن. بعد به هر تابه یه استکان آب اضافه کردم و حدود یک ربع پخت و آبش کاملا کشیده شد.
بهتره این دسر رو گرم مصرف کنید چون وقتی کره میبنده، دیگه خیلی خوشایند نیست. موقع سرو میتونید یه اسکوپ بستنی روش بذارید و خیلی پرکالری ترش کنید
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#ژله_رنده_ای
1 بسته ژله آناناس،1 بسته ژله بلوبری و1 بسته ژله انار رو هر کدوم جداگانه در کاسه ای با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و شفاف بشه. باهم زن دستی راحت تر میشه انجامش داد. کمی که سرد شد،سه تا کاسه محتوی ژله رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه.بعد از این مدت توی کاسه بزرگتری سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.
حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و دو لیوان بستنی وانیلی که توی دمای محیط آب شده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های رنده شده.با هم زن دستی به آرامی مخلوطشون می کنیم.کف قالب رو خیلی کم، چرب می کنیم و ژله رو می ریزیم توش به مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اطراف قالب رو با نوک چاقو جدا میکنیم و برمی گردونیم به ظرف مورد نظر سرو. عزیزان دقت داشته باشین که اگه قالبمون رو بیش از حد چرب کنیم موقع برگردوندن ژله قطره های ریز روغن یا کره روی ژله خودشو نشون میده وظاهر خوبی پیدا نمی کنه.
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#کوفته_خشک_ترکی 🥙 😋
گوشت چرخکرده کم چربی ۷۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
آرد سمولینا یا سمولینا ۳ ق غ
شکر ۱ ق چ
نمک ۱/۵ ق م
روغن زیتون ۳ ق غ
یک مشت جعفری خردشده(اختیاری)
فلفل سیاه ۲ ق چ
آویشن ۱ ق م
زیره ۱ ق چ
همه مواد رو باهم میکس کنید.بعد حسابی ورز بدید.(حدود ۱۰ دقیقه)
به مدت یک الی دوساعت بذارید یخچال.(روشو سلفون بکشید).
بعد به اندازه یه تخم مرغ دربیارید و در روغن زیتون سرخ کنید.
روغن زیتون باعث نرم شدن کوفته ها میشه.
گوشت چرخکرده کم چربی استفاده کنید.اگرگوشت چرخکرده شماچربی زیاد داشته باشه،کوفته ها بعدازسرخ شدن کوچک میشن.
از پودر نان یا نان خردشده میتونید استفاده کنید.
اگربافتش شل بود یک عدد تخم مرغ بزنید
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
بیا اینجا😉👆
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
#ژله_یلدایی
واسه این قالب من یه بسته ژله ی انار رو با یک لیوان آب جوش گذاشتم رو بخار آب جوش هم زدم تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه، یک چهارم لیوان خامه قنادی آب شده و یک چهارم لیوان شیر رو باهم مخلوط کردم و وقتی ژله کاملا خنک شد بهش اضافه کردم و هم زدم تا یدست بشه و ریختم تو قالب.
حدود یه قاشق مربا خوری بهش رنگ قرمز آلبالویی اضافه کردم تا این رنگی شد 😑😑
یک بسته ژله آلوئه ورا رو به روش بالا درست کردم و به دو قسمت تقسیم کردم
یه قسمت رو وقتی ژله ی قرمز نیمبند شد ریختم روش و به بقیه ژله رنگ خوراکی سبز زدم و وقتی ژله سفید نیمبند شد ریختم تو قالب و گذاشتم ۵ ساعت تو یخچال تا سفت شه
قالبم الومینیومی بود، دورشو سشوار کشیدم و برگردوندم تو ظرف و روشو شکلات چیپسی گذاشتم
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#پیراشکی_قاشقی_فوری
مواد لازم
آرد 1/5 پ
شکر 1/3 پ
ماست 1 پ
تخم مرغ 1 عدد
ب پ 2 ق چ
وانیل کمی
طرز تهیه
اول از همه ماست و ب پ رو مخلوط کرده و کنار میذاریم، در ظرف دیگه ای تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم بعد مخلوط ماست و ب پ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در آخر هم آرد رو میریزیم و کل مواد رو مخلوط میکنیم.
داخل تابه روغن میریزیم وقتی داغ شد با قاشق از مایه پیراشکی داخل تابه میریزیم و با حرارت ملایم دو طرفشو سرخ میکنیم.
نوش جان😋
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#کروکت_سیب_زمینی
چند تا سیب زمینی وآبپز کردم بعد پوست کندم خنک شد رنده کردم بهش نمک وفلفل زردچوبه وادویه وپودر سیر زدم وخوب ورز دادم حتما باید خنک باشه ها بعد یکم ازش برداشتم کف دستم باز کردم وسطش مرغ پخته ریش ریش شده و فلفل دلمه ای خورد شده گذاشتم وکمی پنیر پیتزا بعد چوره سیب زمینی و تو دستم جمع کردم و گردش کردم یه نکته بگم عزیزان مواد میانی کاملا اختیاریه میتونید گوشت چرخ کرده قارچ سوسیس کالباس یا هر چیز دیگه ای بریزید حالا گوله های سیب زمینی که آماده کردین تو آرد سفید بغلتونید یه عدد تخم مرغ و تو یه ظرفی بشکونید با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد گوله های سیب زمینی و بعد اینکه تو آرد غلتوندید بزنید تو تخم مرغ بعد پودر سوخاری بعد تو روغن داغ سرخش کنید واقعا خوشمزست
#سیب_زمینی_تنوری 😋
سیب زمینیا رو با پوست خوب خوب بشورید بعد خوردش کنید بازم بشورید بعد خوب خشکش کنید بعد یک قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و کمی جعفری اضافه کنید و هم بزنید فرتون و ده دقیقه از قبل روشن کنید گرم بشه بعد سیب زمینیا رو تو سینی فر بچینید و بزارید تو فر به مدت یک ربع با دمای 170 درجه
#اکبر_جوجه
یک عدد جوجه برا من حدود یک کیلو بوده سعی کنید واقعا از جوجه استفاده بکنید چون بافتش ریز و لذیذه.
بعد از اینکه مرغ رو شستین به دو نصف تقسیم کنید بهش یک قاشق نمک و نصف لیوان آبلیمو بزنید.( اکبر جوجه به پیاز و ادویه اصلا احتیاج نداره ) میتونید پوست یک عدد لیمو رو رنده کنید (فقط پوست سطحی لیمو رو )بعد کاملا به مرغ بمالید. با چاقو چند تا حفره روی بدنه ی مرغ ایجاد کنید که کاملا مزه دار بشه،سپس حدود چند ساعت اجازه بدید استراحت کنه ( من ۲۴ ساعت بهش زمان دادم ). داخل یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه.بعد با همون آبلیمو داخل تابه بذارید و برای نیم ساعت اجازه بدید بپزه . میتونید برای پختش دو تا برگ بو هم داخل تابه بیاندازید . اصلا آب نریزید خود مرغ موقع پخت آب میندازه. وقتی آبش کشیده شد، یک ربع مونده به سرو غذا داخل تابه کره وروغن مایع بریزید و این مرغ ها رو توش با شعله ملایم سرخ کنید(حدود یکی دو لیوان روغن که بعدا هم میتونید به همین منظور ازش استفاده کنید)بعد داخل ظرف مورد نظر بکشید وبابرنج زعفرونی و رب انار شیرین و یا ملس نوش جان کنید.
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#سالاد_نخود
2 الی 3عدد بادمجون بزرگ
یک قوطی کنسرو کوچک نخود(400 گرمی)
یک دسته کوچک جعفری(حدود نیم کیلو)
یک مشت گردوی خرد شده
یکعدد لیمو
نمک وفلفل به اندازه دلخواه
5قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر له شده یایک قاشق چایخوری پودرسیر
بادمجونهارو شسته وبعد حلقه حلقه کنید وحلقه هارو از وسط نصف کنید بصورت نیم دایره و بعد بدون روغن درماهیتابه نچسب با حرارت متوسط تفت بدید تا کمی پخته و نرم شن و کنار بذارید
نخودهارو در سبد بریزید تا آبش بره و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیتابه کمی تفت بدید و بعد سیر له شده یا پودر سیر رو به نخودها اضافه کنیدو حدود 5 دقیقه تفت بدیدو بعد بادمجونهای تفت داده رو اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و حدود 5 الی 10 دقیقه با هم تفت بدید
جعفریهارو پاک کرده وبشورید وکمی درشت خرد کنید و در کاسه ای بریزید
آب یکعدد لیمو رو بگیرید و به جعفریهای خرد شده اضافه کنید ،کمی نمک وفلفل بریزید و هم بزنید
حرارت روخاموش کنید ومخلوط جعفری ولیمو رو به نخود و بادمجون اضافه کنید وهم بزنیدتا طعم موادبه خورد هم بره
قبل از سرویک مشت گردوی خردشده رو اضافه کنید و 2قاشق روغن زیتون
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#ژله_تمشک 💙❤
سه رنگ پودر ژله انتخاب كردم تمشك قرمز الوورا و تمشك آبي
كه به ترتيب درست كردم و هر سه با بستني بود
براي درست كردن ژله بستني اول پودر ژله را داخل يك و نيم ليوان آب جوش حل ميكنيم و حسابي حسابي هم ميزنم تا كامل شفاف بشه بعدبستني را كه از قبل گذاشتم يكم شل شده را اضافه ميكنم دو قاشق پر غذا خوري بستني ميريزم و حسابي هم ميزنم تا يكدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده ميريزم فقط دقت كنين وقتي ميخواين داخل قالب بريزيد همون لحظه هم يكم هم بزنيد و بريزيد داخل قالب چون بستني سريع مياد بالا و دو رنگ ميشه خط ميوفته
وقتي گذاشتيد نيم ساعت بعد يه سر بزنيد اگر نيم بند شده ميتونيد لايه بعد را بربزيد فقط اين كه كامل سرد شده باشه و خيلي خبلي آروم بريزيد. نزاريد لايه سفت سفت بشه چون موقع برش لايه ها جدا ميشن از هم.
يك نكته بگم كه به الوورا بيشتر بستني بزنيد تا خوب سفيد بشه
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇