#_چيزكيك_سمولينا
موادلازم:
شير 1 ليتر
آرد سمولينا 1 ليوان
پودر نارگيل 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
شكر 1 ليوان
بيسكويتتت ساقه طلايي 2 بسته
كره 100 گرم
✍️طرزتهیه:
ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده تا نرم شود بيسكويت هارو با غذاساز آسياب كرده با كره خوب قاطي كرده تا خميري شكل بشه
كف قالب كمربندي سلفون كشيده مواد را داخل قالب ريخته پهن كرده بعد با پشت ليوان خوب فشار داده تا منسجم بشه داخل يخچال يا فريرز بمدت 1ساعت قرار ميدهيم
داخل قابلمه شير،شكر،آرد سمولينا را ريخته روي حرارت ملايم قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي بجوش امد پودر نارگيل و وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم يك جوش ك زود از حرارت برميداريم
قالب را از يخچال برداشته مواد را داخل قالب ريخته و بمدت 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از قالب در اورده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مدرسه
تمام کیک های مدرسه ای داخل قابلمه و فر دستساز عالی پخته میشن.
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
بکینگ پودر 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه.
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید.
آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید.
مواد به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزن
💗دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
💗مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه)
💗دمای فر برقی ۱۶۵
💗❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین.
💗برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.
🌟
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرزردچوبه
یه #نوشیدنی هندیه که با توجه به خواص بالایی که داره تو این فصل برای درمان سرماخوردگی و کاهش التهابات و سرفه موثره.
شیر دو و نیم پیمانه
زردچوبه یک ق مرباخوری
زنجبیل تازه یک ق غ
دارچین یک تکه کوچک
هل سبز شش عدد
فلفل سیاه یک ق مرباخوری
نبات یا عسل برای شیرین کردن مقداری
مدت زمان آماده شدن حدود چهل دقیقه
💟 بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از آلزایمره.
🌟
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزهترین_سس_چیلی_دنیا 🌶🥥
فلفل قرمز
نصف پیمانه اب
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه سرکه
نصف قاشق غذاخوری پاپریکا
نصف قاشق غذاخوری نمک
و نکته طلایی این سس نصف قاشق غذاخوری پودر نارگیل هست.
💟دستور سرآشپز معروفی در مصر
♥️
اشپزی بانو ایرانی
#کلیپ_سس_کارامل 👆👇
#سس_کارامل
رسپی ویژه هنده کیک
خوشمزه و پرطرفدار😍
مواداولیه:
شکر ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر یک چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر دانه ریز داخل ماهیتابه میریزیم با شعله ملایم ( شعله نه باید خیلی کم باشه که خودش باعث گلوله شدن شکر میشه و نه خیلی زیاد که بسوزه )
اصلا هم نمیزنیم
ولی حتما هر ازگاهی تابه رو تکون گهواره ای بدین
✔فعلا قاشق نزنید
🔴 اگر تابه روتکون ندی( حالت گهواره ای) شکر چون رو هم قرار گرفتن سفت میشن
✔وقتی هفتاد هشتاد درصد شکر آب شد
با قاشق سیلیکونی یا چوبی هم بزنید
کره که گرم کردیم داخل شکر کاراملی شده میریزیم
دقت کنید اصلا کره نباید سرد باشه
بعد مخلوط شیر خامه که بن ماری کردیم رو به مواد اضافه میکنیم خیلی مراقب باشین در این مرحله مدام هم بزنید تا یه کارامل خوشرنگ داشته باشین بعد شعله خاموش میکنید
اگر شکر گلوله شده در سس بود به روش بن ماری روی بخار آب قراربدین و اجازه بدین گلوله ها باز میشن
درآخر کار هم سس را از صافی رد کنین.
✔نکته تجربی :
یه ظرف بزرگتر مثل ماهیتابه روحی رو بزارین رو حرارت متوسط
اجازه بدین قشنگ داغ بشه بعد یک سوم از شکر رو همه جا پخش کنین و صبر کنید ذوب بشه
چون از قبل ظرف داغ شده سرعت عمل بالا میره
بعد اینکه ذوب شد مابقی شکر رو اضافه کنین
تا اونجایی که میتونین از قاشق استفاده نشه و بصورت گهواره ای ظرفو تکون بدین
آخرای کار وقتی دیدین بیشتر شکر ذوب شد از قاشق چوبی واسه هم زدن استفاده کنین.
🔴🔴وقتی به غلظت رسید دیگه از رو حرارت بردارین وگرنه خیلی سفت میشه
✔این سس را در شیشه دربسته نگهداری کنین.
در یخچال تا چند ماه ماندگاری داره
در فریزر هم به خوبی میمونه و تا چندین ماه مثل روز اولشه😊
#کارامل
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاوند_کیک_نارنگی😍😋
۲ پیمانه آرد
یکپیمانه شکر
یکپیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم)
نارنگیب مقدار لازم
۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
یکدوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری پوست نارنگی
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کرده و هر بار یکدقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمکرو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره
🌟
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه فوت و فن یه شور ترد و خوشمزه😋🥦
🌺🍃
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مانتی سیب زمینی😍😋
حدودا برای ۸ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
کره هم در صورت تمایل 1 ق غ
پنیر پیتزا اختیاری مقداری
سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین .
پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم
از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه .
من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر .
بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین .
🌟