eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
چادری که نیازی به مقنعه و روسری نداشته باشه✔️ جیب داشته باشه✔️ پوشیه داشته باشه✔️ بشه روش کوله انداخت✔️ نیازی به مانتو نداشته باشه ✔️ جون میده برا هدیه😍👏👌 ثبت سفارش و مشاهده محصولات :👇 https://eitaa.com/joinchat/2523136118Cacbc86d713
هدایت شده از تبلیغات عجایب
⬛ تصاویر جدید از دختر در مراسم هفتم پدر و مادرش 😭😭😭😭 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3072655553C36a19b89eb 🧷 اگه روحیه حساسی داری نبین که داغون میشی😭😭 😭😭😭 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3072655553C36a19b89eb ☝️☝️☝️☝️☝️ 🔴ویس همسر داریوش مهرجویی قبل ازحادثه منتشر شد
اشپزی بانو ایرانی
#خورشت_تره 👆👇
خورش_تره برای این نوع خورشت معمولا از لوبیای سفید یا چیتی استفاده میکنن میتونید از گوشت گوساله یا گوسفندی هم استفاده کنید من از گوشت گوساله استفاده کردم اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید گوشت ولوبیا رو همزمان بپزید ولی گوشت گوساله دیر پز تره نیم پز که شد لوبیای خیس شده اضافه کنید گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم لوبیا یک پیمانه تره ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم پاک شده وخرد شده (تره سبزی خوردن) لیمو عمانی چند عدد رب یک قاشق سرپر روغن ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم چند قاچ گوجه فرنگی در صورت تمایل اختیاریه میتونید نزنید یک قاشق مرباخوری گرد لیمو در صورتی که ترشیش کم باشه‌دیدید ترشی با لیمو عمانی خوبه نریزید لوبیا رو شب خیس کنید یکی دو بار آبشو عوض کنید یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را خرد کنید وتفت بدید گوشت رو بهش اضافه میکنیم تا با هم سرخ بشن وقتی که سرخ شد زردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدیم آب جوش را به اندازه ای میریزیم تا تماما روی گوشت رو بگیره(کمی بیشترهم) ودرشو میزاریم تا گوشت نیم پز بشه لوبیا رو اضافه کنید و دوباره درشو بزارید در این فاصله تره رو تفت میدهیم کمی‌روغن میریزیم وسرخ میکنیم به اندازه سبزی قورمه سبزی سرخ نمیشه بعضیا سرخ نمیکنن همین جوری میریزین من سرخ میکنم وقتی سرخ شد یک قاشق رب هم باهاش تفت بدید نیم ساعت اخر همراه چند عدد لیمو ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وبریزید تو خورشت وبزارید بپزه وجابیفته وقتی خورشت پخت چند قاچ گوجه فرنگی به همراه یک قاشق مرباخوری گرد لیمو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه خورشت کاملا جا افتاده ونوش جان بفرمایید چاشنی این خورشت معمولا آبغوره یا گرد لیمو عمانی ست بعضیا آبلیمو میریزین من دوست ندارم طعم سوپ میگیره ، همین تره سبزی خوردنه. سبزی این خورشت نباید چرخ شه حتما با دست ریز خورد شه. حتما یک تکه استخوان هم با گوشت باشه تا طعم خورش لذیذتر بشه میتونید حدود ۵۰ گرم جعفری هم باهاش خرد کنید خوشمزه میشه این خورشت با سیب زمینی سرخ شده 👌🏻😉 حتما آب جوش بریزید آب سرد باعث دیرپز شدن گوشت میشه میتونید همراه زردچوبه فلفل هم با گوشت تفت بدید 🌟
خلو چل ترین کانال در ایتا 👇 😂 به اهالی بپيونديد 😂 ⛔️ با حال ترین کانال ایتا ⛔️ بی تعصب وارد شو 🙈😡👇 🙊‌ يكم بی ادبه🔞 ولی تَهِ خنده س 😂💦 http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b 😈👆 %98 از جوک هایی كه ميخونيد از كانال زیر كپى ميشه!😂😜😅 بچـه ای نیـا😁😜😜⛔️ 🐬🐞۱۴۰هزارنفر اتفاقی نیست ⛔️ 😂😁 😂محشرهههههه ☝️😁😉
هدایت شده از تبلیغات عجایب
♈️ چهار فال برتر ایتا : 1⃣ فال حافظ بگیرید I⇩'روی قلب های زیر بزنید'‌‌‌⇩ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 2⃣ فال ازدواج بگیرید I⇩'روی قلب های زیر بزنید'‌‌‌⇩ 💛💛💛💛💛💛💛💛 3⃣ فال حاجت بگیرید I⇩'روی قلب های زیر بزنید'‌‌‌⇩ 💚💚💚💚💚💚💚💚 4⃣ فال ابجد بگیرید I⇩'روی قلب های زیر بزنید'‌‌‌⇩ 💜💜💜💜💜💜💜💜
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ✅خیار قلمی و تازه یک کیلو ✅آب جوش ۶ الی ۷ لیوان ✅سرکه یک استکان ✅نمک ۵ قاشق غذاخوری ✅فلفل به میزان دلخواه ✅سیر ۱۰ حبه ✅سبزیهای معطر میتونید استفاده کنید که من از ترخون تازه استفاده کردم حتما خیارها تازه و قلمی و سفت باشد بعد از شستن کاملا خشک شودمیتوانید بجای آب جوش اب معمولی بریزید اما مدت زمان بیشتری لازم است که خیارشور برسد اگر میزان نمک کم باشد خیارشور ترد نمیشود . 🌟
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو بادمجون خیلی راحت و آسون 🍆😍😋 بادمجان : ۵۰۰ گرم سیب زمینی : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد تخم مرغ : ۲ عدد نمک و فلفل سیاه ادویه ها : زردچوبه ، پودرسیر ، پاپریکا آرد در صورت نیاز : ۱-۲ قاشق . 🌟
✨✨ میدونی مرحوم قبل از فوتش نقشی را بازی کرده بود که فرد سرطانی بود و دقیقا در دنیای واقعیت هم به همین بیماری مبتلا شد‼️‼️ 🔹میدونی کدوم وقتی هنوز هیچکس نبودن توی حموم ادای گرفتن و رو در آوردن و بعدا همون جایزه هارو گرفتن😃 4 راز و اثر اسکاول شین چیست😳👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a حتما در این مورد در کانال بالا بخونید!! ✨5s⚠️✨
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**من هر سری خسته و گرسنه از باشگاه میومدم خونه شب میشد و میرفتم سر یخچال میدیدم هیچی تو آشپزخونه نیس به مامانمم که میگفتم میگف آدم شام سنگین نمیخوره یه نون پنیر بخور خلاصه که شده بودم رنگ نون پنیر که یه روز یهو دوستم ی کانال برام فرستاد گفت اینجا دستور انواع شام های فوری و ساده و متنوع رو گذاشته، دمش گرم بعد از اون مشکلم حل شد و  تا میام سریع خودم آماده میکنم و میخورم،کانالشو براتون میزارم:👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3189441044Ca4abb993f3 https://eitaa.com/joinchat/3189441044Ca4abb993f3 **
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ مو😍😋 ۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزی‌ها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگ‌های تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمه‌هارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگ‌ها سرخ بشن .
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسی😋 مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ🔻 پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید. مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه. برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. و حالش و ببرید. 🌟