هدایت شده از سابقه گسترده سکه
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_انواع_کیک_خانگی_ بدون فر بدون همزن بدون قالب 😍😱👆
تولد ومهمونی داری خودت کیک درست کن😍🎂
🔴آموزش #سفره_آرایی و #تزئین_غذا
کیک_خیس_شکلاتی
#کیک_خرما #کیک_پرتقالی
#کیک_دسر_زبرا
#کیک_شیفون
#کیک_مرمری
#کیک_پلنگی و .......
آموزش #کیک_تو_قابلمه
#آموزش_فر_دستساز🤩😎😱
🔴آموزش با تمام مراحل😍👇👇#رایگان
https://eitaa.com/joinchat/939524147C07237c7c8c
هدایت شده از تبلیغات عجایب
👇طرز تهیه 120 نوع غذای نونی و محلی 😋😋
#نان_شیرمال و #نان_کروسان 🥐
#آموزش انواع #ساندویچ عالی😋😋😋
#دونات_عالی و #سیب_زمینی_کرانچی🍟
60 نوع غذا با #گوشت_چرخکرده
60 نوع غذا با #گوشت_مرغ 🍗 😍
آموزش همشونم #تصویری و #مرحله_به_مرحله
غداهای #نونی🥖 #راحت😱 #ارزون 🤑 #نیم_ساعته
https://eitaa.com/joinchat/939524147C07237c7c8c
عاااااااالیه😱🍓🍉🥦.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰عصر آدینه تون
🍊پر از گرمی عشق
🍰پر از خبرای خوب
🍊پر از دورهمی قشنگ
🍰شادیاتون زیاد
🍊وغم هاتون کمِ کمِ کم
🍰لحظاتتون شیرین
🍊خوش باشید کنارخانواده محترم تون
بفرمایید 😋😋
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از سابقه گسترده کرامت( امام مجتبی ع )
🔻🔻نظر جالب رهبر انقلاب درمورد سریال #جومونگ!😳
❌ چرا واقعا به سخنان رهبری در #صداوسیما توجهی نمیشه!!
🎥 #فیلم سخنان رهبری👇
https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c
https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c
📌 ببینید حضرت آقا چه برداشتی داره👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 فوری
⬛️ انا لله و انا الیه راجعون😔😔
◾️#بازیگر #محبوب و #مشهور کشورمان به صورت ناگهانی دقایقی پیش فوت کرد😭😢😔
🇮🇷تسلیت به مردم عزیز کشورمان 🏴🏴
📌جزئیات خبر و تصاویر غم انگیز اینجا👇
https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c
کسانی که قلبشون ناراحته نبینن لطفا ☝️😔
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا 😋😋😍😍
موادلازم🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی :
ران یا سینه کامل۴ تکه
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای نصف
هویج یک عدد کوچک
سیر ۲ حبه
عصاره مرغ ۱ عدد
رب ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه
فلفل قرمز
آویشن
زنجبیل به مقدار لازم
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
❌ اگر این گروههای خونی را دارید، نمیتوانید با هم ازدواج کنید😱!
AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸
O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸
AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸
O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸
AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸
O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸
روی گروه خونی خود کلیک کنید 👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🌿 شناخت کافی از گیاهان دارویی ندارید ؟؟؟
میدونستی داروهای شیمیایی چه عوارضی دارن 😳😳
بهترین روش درمان بیشتر بیماری ها سریع و مطمئن قطعا طب سنتی هست میخوای یاد بگیری؟؟؟ دیگه نیاز به دکتر و دارو هم نیست .
بیا یادت بدم 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم
گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب
۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید
وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید
#مربا_گلابی
گلابی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب سه لیوان
آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری
زعفران به میزان کافی
آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.