eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سابقه گسترده سکه
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر بدون همزن بدون قالب 😍😱👆 تولد ومهمونی داری خودت کیک درست کن😍🎂 🔴آموزش و کیک_خیس_شکلاتی و ....... آموزش 🤩😎😱 🔴آموزش با تمام مراحل😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/939524147C07237c7c8c
هدایت شده از تبلیغات عجایب
👇طرز تهیه 120 نوع غذای نونی و محلی 😋😋 و 🥐 انواع عالی😋😋😋 و 🍟 60 نوع غذا با 60 نوع غذا با 🍗 😍 آموزش همشونم و غداهای 🥖 😱 🤑 https://eitaa.com/joinchat/939524147C07237c7c8c عاااااااالیه😱🍓🍉🥦.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰عصر آدینه تون 🍊پر از گرمی عشق 🍰پر از خبرای خوب 🍊پر از دورهمی قشنگ 🍰شادیاتون زیاد 🍊وغم هاتون کمِ کمِ کم 🍰لحظاتتون شیرین 🍊خوش باشید کنارخانواده محترم تون بفرمایید 😋😋 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سابقه گسترده کرامت( امام مجتبی ع )
🔻🔻نظر جالب رهبر انقلاب درمورد سریال !😳 ❌ چرا واقعا به سخنان رهبری در توجهی نمیشه!! 🎥 سخنان رهبری👇 https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c 📌 ببینید حضرت آقا چه برداشتی داره👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 فوری ⬛️ انا لله و انا الیه راجعون😔😔 ◾️ و کشورمان به صورت ناگهانی دقایقی پیش فوت کرد😭😢😔 🇮🇷تسلیت به مردم عزیز کشورمان 🏴🏴 📌جزئیات خبر و تصاویر غم انگیز اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c کسانی که قلبشون ناراحته نبینن لطفا ☝️😔
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😍😍 موادلازم🛒 🌸آرد ۱ لیوان 🌸آب ۳.۴ لیوان 🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم نکات👩‍🍳 🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید 🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن 🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه 🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن 🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه 🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه 🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی : ران یا سینه کامل۴ تکه پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه ای نصف هویج یک عدد کوچک سیر ۲ حبه عصاره مرغ ۱ عدد رب ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه فلفل قرمز آویشن زنجبیل به مقدار لازم
اگر این ​گروه‌های خونی را دارید، نمی‌توانید با هم ازدواج کنید😱! AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸 O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸 AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸 O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸 AB-🩸 A+🩸 O+🩸 B+🩸 O- 🩸 B- 🩸 A- 🩸 AB+🩸 روی گروه خونی خود کلیک کنید 👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🌿 شناخت کافی از گیاهان دارویی ندارید ؟؟؟ میدونستی داروهای شیمیایی چه عوارضی دارن 😳😳 بهترین روش درمان بیشتر بیماری ها سریع و مطمئن قطعا طب سنتی هست میخوای یاد بگیری؟؟؟ دیگه نیاز به دکتر و دارو هم نیست . بیا یادت بدم 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب ۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید
گلابی یک کیلو شکر یک کیلو آب سه لیوان آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری زعفران به میزان کافی آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.