eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
نسـخـه عجیب و جدید دکتر روازاده هـمه را شوکه کرد😳😳 🎁 35 کیلو لاغری تاعیــدنوروز 🪅🎉 ⭕️نابودی و ازبین بردن افتادگی و درکمتر از یـه هفته😲 〽️نسخه ای عالی برای افـراد تیروئیدی، استپ وزن شدید و افرادکم تحرک📿 🔴 برای دیدن این نسخه عالی و نتیجه شگفت انگیزش وارد گروه زیر بشید 👇 https://eitaa.com/joinchat/220528866C3b176a033b 🔴 این گروه مستقیما زیر نظر دکــتر است👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
اگه خانوم هستی و میخای تا عید حداقل 35 کیلو بشی . 😍 بزن رو سیبای قرمز 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 اگه آقا هستی و میخای تا عید حداقل 35 کیلو بشی 🤩 بزن رو سیبای سبز. 🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏 🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏 ❤️اینجا غـــده چربیسوزتو فعال کن 🔥😍 اونم و ورزش 😲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️یـــــا رب! 🩵جان جانانم تویی، ❄️آغاز و پایانم تویی ❄️من‌گنهکار و توبه‌گر، 🩵آنکه میبخشد تویی ❄️ذکر خدا دل را جلا میدهد 🩵و عشق خدا دل را شفا میدهد ❄️خـــــدایــــا 🩵با توکل به اسم اعظمت ❄️روزمان را آغاز میکنیم ❄️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🩵 الـــهــی بــه امــیــد تـــو ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‍‌‎‎‌‌
زندڪَی♥️ بودڹ مي‌خواهد شادے، عشق مي‌خواهد♥️ عاشق انڪَیزه مي‌خواهد♥️ انڪَیزه سبب مي‌خواهد وچہ سببےبالاترازآنڪہ خالقي هست ڪہ سراسر امیداست  سبڪ زندڪَیتوڹ به رنڪَ خدا ♥️
🖤🖤اَِنَِاَِلَِلَِهَِ وَِ اَِنَِاَِ اَِلَِیَِهَِ رَِاَِجَِعَِوَِنَِ🖤🖤 😔متاسفانه هنرمند مشهور سینما و تلویزیون درگذشت..😔 باهاشون خیلی خاطره داریم👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab اخرین ویدیو از لحظات پایانی عمرشون در بیمارستان😔
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴🔴خبر فوری هنرمندان🔴🔴 مجموعه عزادار از دست دادن.... 😔😔👇👇 https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
دستور آش کشک خیلی خوشمزه به روش ما 😋 این آش کشک پایه ثابت سفره شب یلدای ماست که معمولا با کشک محلی اماده میشه کشک محلی را یه شبانه روز باید با اب خیس کرد وبعد با دست سابید من با کشک پاستوریزه آموزش دادم چون ممکنه خیلی ها دسترسی به کشک محلی نداشته باشند این میزان مواد که دقیقا اندازه گرفتم ۴ کاسه آبگوشت خوری آش میشه: سبزی آش شامل: تره،جعفری،گشنیز،برگ چغندر وشوید پاک نکرده ۵۰۰ گرم 👈پاک کرده وخرد شدش شد ۳۵۰گرم لوبیا سفید،لوبیا قرمز و نخود روی هم جمعا ۱۵۰ گرم ازهرکدوم بیشتر دوست داشتین بیشتر بریزید من به مقدار مساوی از هرکدوم ۵۰ گرم برداشتم کلا ۳/۴ لیوان شد عدس حدود ۷۰ تا ۱۰۰گرم (مقدارش بستگی به ریز ودرشت بودن عدس داره)حدود نصف لیوان نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ونعنا خشک به مقدار لازم کشک حدود ۵۰۰_۴۰۰گرم پیاز ۱عدد بزرگ سیر ۳_۲حبه برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم (۱/۲لیوان) بلغور جو ۵۰ گرم (۱/۳لیوان) 👈حبوبات را ازشب قبل خیس کنید و سپس بپزید(عدس را جداگانه بپزید،اگر عدس سفت نیست وداخل آش پخته میشه می تونید فقط خیس کنید) بلغور جو و برنج نیم دانه را هم ازچندین ساعت قبل خیس کنید داخل قابلمه به مقدار کافی( حدود ۸ لیوان )اب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدین واجازه دهید تا اب به جوش بیاد سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید وحدود پانزده تا بیست دقیقه ای اجازه دهید تا سبزی با درب باز و حرارت ملایم پخته شود(درب ظرف باز هست به این خاطر که سبزی سیاه نشه) پس از این زمان بلغور جو،برنج نیم دانه و عدس خیس خورده را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا پخته شوند حبوبات پخته وکمی نمک هم اضافه کنید(نمک زیاد نریزین چون کشک هم نمک داره ممکنه آش شور بشه ) بزارید تا آش لعابدار بشه وسپس پیاز داغ را اضافه کنید 🧅پیاز داغ : پیاز وسیرخرده شده که با مقداری روغن تفت خورده وبه اندازه کافی زردچوبه،فلفل سیاه ونعنا خشک زده اید وقتی آش کاملا جاافتاده شد واب ان جمع شد کشک را که با ۲ لیوان آب گرم رقیق شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آش به جوش بیاد(به قل بیفته که حالت دون دون وبریده نشه) بعد از حدود ۱۰ دقیقه ای که آش با کشک قل خورد وجاافتاد شعله را خاموش کنید 🌟
هدایت شده از گسترده مارال
هیچی آرایش بلد نبودم😢🤦🏻‍♀ شوهرم همیشه ازم ناراضی بود 😐😱 تا اینکه اتفاقی با این کانال آشنا شدم 😘🦄 هر زنی عضواین کانال شده الهه ی زیبایی وجدابیت شده💃🏻💃🏻 https://eitaa.com/joinchat/3154378880C7a4f08f423
هدایت شده از تبلیغات عجایب
یه دختر دایی دارم از شاخای دانشگاهشونه😱 تو محلشون که دیگه نگم🤦‍♀ انقدر که این دختر تیپای آس و خاص میزنه ☹️ ارایشش اونقدر ساده است ولی حرفه ای وقتی ببینیش فکر میکنی صورت خودشه که خوبه انگار نه انگار ارایش کرده 😳😱 چندشب پیشا فهمیدم که از اینجا ایده هاشو بر میداره 👇👇🙊🙊 https://eitaa.com/joinchat/3154378880C7a4f08f423
42.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام آموزش کیک پرتقالی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه به همراه سس پرتقالی 😋 این کیک خیلی خیلی خوشمزه و لذیذه ازش غافل نشید🥰 تخم مرغ درشت ۴ عدد آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه) شکر دانه ۱۸۰گرم (۱پیمانه سرخالی) رنده ی پوست پرتقال ۶گرم (۱ق س) نشاسته ذرت ۲۵ گرم (۱/۴پیمانه سرخالی) روغن مایع ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه) بکینگ پودر ۵گرم ( یک قاشق چ) آب پرتقال طبیعی ۱۱۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر) آب جوش ۲۰ گرم ( ۲ قاشق س) 👈سفیده وزرده تخم مرغها راازهم جداکنید سفیده را باهمزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره مابقی شکر +زرده ها +رنده قسمت نارنجی پوست پرتقال را با همزن بزنید تا وقتی کمی حجیم شد سپس همین طور که همزن روشن ِآب‌جوش را کم کم اضافه ومخلوط کنید و خوب بزنید تا زرده هم کاملا حجیم وکشدار شود سپس آب پرتقال وچند قطره اسانس به دلخواه اضافه وکمی مخلوط کنید روغن مایع را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد نشاسته ذرت وبکینگ پودر طی دو سه مرحله به تناوب همراه با سفیده اضافه ومایه کیک را یکدست کنید سایز قالب ۲۳ الی ۲۵ قالب را کامل با کره ی سرد چرب و بعد آرد پاشی کنید و مایه را درون قالب بریزید ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید ❌مواد لازم برای سس پرتقالی: آب پرتقال طبیعی ۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه سرپر) شکر ۶۰ گرم(۱/۴پیمانه سرپر) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۱/۴پیمانه) ژله پرتقال ۲۰ گرم (۱/۸پیمانه) همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت برسه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا