#خورشت_به_و_آلو
مواد لازم
مرغ۵ عدد ران مرغ (یا هر قسمتی که دوست دارید)پیازسه عدد متوسط به یک عدد متوسط آلو خورشتی ده عددشکر۲ ق غ آب نارنج یا لیموبه مقدار نیاززعفران، روغن و کره دلخواه نمک، فلفل،زردچوبه و دارچین دلخواه رب گوجه فرنگی۲ ق غ
طرز تهیه
ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن زردچوبه روی حرارت کم تفت دهید تا کاراملی شوند. حالا تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. نصف پیمانه آب و نمک بریزید و درب قابلمه را ببندید تا بپزد. تا مرغ ها بپزد، آلوها را شسته و اضافه کنید. نمک و کمی دارچین بریزید.
به را شسته و پوست بکنید و مدلی که دوست دارید خردش کنید. به ها را با کمی کره تفت دهید و به خورشت اضافه کنید. زعفران را دم بزارید تا رنگ بگیرد و همراه با فلفل و آب نارنج و آب لیمو به غذا اضافه کنید و بگذارید جا بیوفتد. خورشت به و آلو شما آمادست.
نوش جان❤️
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
تزیین سالاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_پودینگ_موزی🍌🍌
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
✅ پودینگ شکلاتی 😋
✍مواد لازم::
1 لیتر شیر_1 لیوان آرد سفید
1 لیوان شکر_1 قاشق وانیل پودری
200 گرم شکلات تلخ(هر درصدی بسته به ذائقه تون)
1بسته خامه صبحانه صورتی
حجم لیوان مورد استفاده 170 میل
طرز تهیه:👇👇
شیر ، آرد و شکر را داخل ظرف بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه. وقتی جوش اومد 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکلات آب بشه ،بعد خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید،دسر آماده رو تو لیوان بریزید با(برش های شکلاتی،پودر پسته و آبنبات) و هر چی دوست دارید تزیین کنید،
برای حداقل 2تا3 ساعت بزارید تو یخچال تا خودشو کامل بگیره،
┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓
⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی مجلسی
اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅ پنکیک موزی 😋
✍موادلازم:
تخم مرغ 1عدد،شکر4ق غ،وانیل نوک ق چ،شیر یک پیمانه،روغن مایع 3ق غ،موز2عدد،بکینگ پودر2ق چ،آردیک پیمانه و1ق غ،نمک نوک ق چ،دارچین1 ق چ
🍜طرزتهیه:
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#بورک_اسفناج 👇
پیاز خلالی رو با یک قاشق روغن در حدی تفت بدید که کمی سبک بشه ، اسفناج پخته شده رو اضافه کنید همراه با پودر سیر ، زردچوبه ، نمک و فلفل و باز هم کمی تفت بدید ، در اصل باید قارچ جداگونه با کره تفت داده و به مواد اضافه شه ولی من قارچ خام رو اضافه و با اسفناج تفت دادم ، به جای پنیر پیتزا یا خامه ای هم از پنیر فتا یا هر مدل پنیر کم چرب صبحونه میتونید استفاده کنید ، پنیر خرد شده رو هم به مخلوط اسفناج اضافه و حرارت رو خاموش کنید.از مواد لای خمیر یوفکا مثلثی بذارید و با زرده تخم مرغ و زعفرون رومال بزنید ، بورک رو بپیچید و به جای سرخ کردن بورک رو با دمای ۱۸۰ بذارید تو فر من از هواپز استفاده کردم روی سه پایه دمای ۱۹۰ و پانزده دقیقه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢☞
#کتلت_جوپرک🍘🍘
مواد لازم:
گوشت چرخ شده: ۳۰۰ گرم
پیاز:۱عدد
پرک:۱پیمانه
آردسوخاری:۲ قاشق
چاشنی:نمک،فلفل،زردچوبه، گلپر
دستور تهیه:
ابتدا دو ساعتی پرکهاها رو خیسانده سپس در غذا ساز ریخته تا له شود .یک عدد پیاز رنده کنید آب شو یه مقدار گرفته گوشت رو اضافه کرده سپس آرد و چاشنی ها رو اضافه کنید.
و درآخر در روغن داغ سرخ کنید.
🎈چند نکته🎈
اول اینکه می تونید از یه دونه هویج یا کدوی رنده شده هم استفاده کنید .
دوم اینکه این کتلت ، تخم مرغ و سیب زمینی نداره .
سوم اینکه من پودر لیمو عمانی هم اضافه کردم میشه به جای اون از پودر غوره یا پودر سماق هم استفاده کرد که توی دستور اصلی نداشت .
چهارم اینکه می تونید کمی پودر گوجه فرنگی هم به اون اضافه کنید .
پنجم اینکه ، مواد رو با دست ، کمی ورز بدین ، دست رو مرطوب کنید و کتلت ها رو توی دست شکل بدین ، توی روغن با شعله ملایم سرخ کنید .
ششم اینکه ، جو پرک رو دو سه دقیقه خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم و نیم ساعت گذاشتم تا آب اضافه اون بره.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢