eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا فندقی مواد لازم: 30_25 عدد یوفکای باقلوا 200 گرم کره آب شده برای داخل باقلوا : 1.5 لیوان فندق ریز خرد شده 1 لیوان ارده 1 شیشه کره فندق با دانه های درشت فندق(350 گرم) تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. برای شربت: 4.5 لیوان شکر 3.5 لیوان آب چند قطره آبلیمو شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و بجوشانید(حدود 20_15 دقیقه بجوشانید). نزدیک به خاموش کردن اجاق آب لیمو بریزید. شربت غلیظی میشود. طرز تهیه: 3 عدد از یوفکاهای باقلوا را دانه دانه با کره چرب کنید و روی هم بذارید 3 لایه شود (چون یوفکا زود خشک میشود این کار را سریع تر انجام بدید). حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط مواد داخل روی یوفکا بریزید و در حدود دو سوم یوفکا پخش کنید و یوفکاها را رول کنید. تمام یوفکاها را به این شکل آماده کنید و به اندازه 3_2 سانتی متر ببرید. داخل سینی بچینید و کره باقیمانده را با فرچه روی باقلوا ها بریزید (چون داخل یوفکا هم کره زدید نیاز نیست تمام کره را روی باقلوا ها بریزید). در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. وقتی باقلوا را در فر میذارید میتوانید شربت را آماده کنید. چون که وقتی باقلوا را از فر بیرون می آورید بلافاصله شربت گرم را روی باقلوای گرم میریزید. وقتی باقلوا شربت را جذب کرد سرو کنید 🌟
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🌹بسم الله بگو و رو لمس کن 😘 ضرر نمیکنی 👌 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 کعبه رو لمس کن و با باش😍👆
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا😍😋 مواد لازم کیک: آرد 🥡۲۴۰ گرم یا ۲ لیوان فرانسوی پر شکر 🍚۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان فرانسوی پر تخم مرغ 🥚۵ عدد وانیل🌸 نصف ق چ خ هل🌺 ۱ ق م خ پر روغن مایع🥃 ۹۰ گرم یا ۱۸ ق غ خ بکینگ پودر🥄 ۱ ق م خ مواد شهد: ۱ لیوان آب💧 نصف لیوان شکر🍚 نصف فنجان زعفرون💛 نصف فنجان گلاب🌹 🌟
داشــــــتن بچــ👶ــــه دیگــــــه رویــــــا نیــــــست🤩❌ ▣⃢ اگه سال ها در انتظار بچه بودی😔 بیا اینجا تا بهت بگم☺️ ▣⃢ ✨هر کـــدوم رو میــــخوای بـــزن روش😍 👇 ⚠️درمان نابــــــاروری زنــــــان👩 ⚠️درمان نابــــــاروری مــــــردان👱‍♂ 🛑تضمین درمان، بدون عوارض🛑 ▣⃢ یه خانم آگاه عضـ👇ــو این کانال میشه😌 █▓█▓█▓█▓█▓█▓█ https://eitaa.com/joinchat/3348693504C7bdec1aef4 █▓█▓█▓█▓█▓█▓█
هدایت شده از تبلیغات عجایب
خیلی از مامان ها پیام دادن و خبر بارداری شونو گفتن🤩🥰😍 اینجا محال ها شدنی میشه✅ وقت و از دست نده❌ عیدیِ عیدتو خودت قطعی کن جانم💙 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3348693504C7bdec1aef4 👆👆👆
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🥐🥐 موادلازم: آرد فانتزی: ۲۵۰گرم (۲پیمانه ) خمیر مایه: ۶گرم(۱قاشق غذاخوری ) نمک: ۱ قاشق چایخوری شکر: ۳۰_۵۰گرم(۳_۵قاشق غذا خوری ) ماست: ۱قاشق سوپخوری شیر: ۹۰_۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه ) تخم مرغ: ۱عدد کره همدمای محیط: ۲۵ گرم مواد رومال: تخم مرغ کامل:۱عدد وانیل:۱/۴قاشق چایخوری زعفران دم کرده:۱قاشق چایخوری طرزتهیه: مواد خشک که شامل(آرد،نمک،شکر،خمیرمایه)هست رو باهم ترکیب کنید .بعد بهش ماست،تخم مرغ و شیر رو اضافه میکنیم و با لیسک شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد،مواد که خمیری شد انتقال میدیم روی سطح و ۵ دقیقه بخوبی خمیر رو ورز میدیم،بعد کره همدمای محیط رو بهش اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه ورز میدیم تا خمیر کاملا لطیف بشه بعد روی خمیر رو میپوشونیم و در دمای محیط یکساعت استراحت میدیم. بعد استراحت زیر و روی خمیر رو یک مقدار آرد میپاشیم و خمیر رو به ضخامت ۳_۴میل به شکل مستطیل باز میکنیم و بصورت مثلث برش میزنیم مطابق فیلم. بعد داخلش شکلات میزاریم و خمیر رو میپیچیم و داخل سینی میزاریم و روش رو میپوشونیم و مجدد یکساعت دیگه استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد رومال میکنیم و میزاریم بپزه نکات: دمای فر برقی:۱۷۰ درجه به مدت تقریبا ۱۵_۲۰دقیقه دمای فر برقی:۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰_۲۵۰دقیقه 🌟
❌فقط یک می‌تونه به این تست پاسخ بده!! دانشگاه آکسفورد😳😫 🔴 کدام گزینه میزبان است؟!🤔 1⃣گزینه شماره 1 🧕 2⃣گزینه شماره 2 🧛‍♂ 3⃣گزینه شماره 3 🧜‍♀ 🔻[[پاسخ صحیح]] در کانال زیر😍👇 https://eitaa.com/joinchat/12058893Cacf3dee045 ♦️خودتو محک بزن😉👆