eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰بزرگترین کانال آموزش هفت سین🔰 🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳 سبزه های بیا توکانال تمرین کن تا عیدچیزی نمونده http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd 🔴🔴شدیدا پیشنهاد میشه ببینی☝️ 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**سوتین کهنه داری؟ نندازی دور😱 بیا ببین چه ایده‌ها و داره این کانال💃 هر چیزه داری نگهدار و وارد این کانال شو😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd کلی باحال داره که دیگه هیچی رو دور نمیندازی💃 همه با فیلم و عکسه😍**
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب ۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک هندیتون حتما تازه باشه و کهنه نباشه😍😍😋 روغنتون داخل ی قابلمه کوچیک بریزید که حجم بگیره و پفکها موقع سرخ کردن شناور بشه حتما روغن باید داغ باشه ی تیکه پفک بندازید اگر پف کرد خوب داغیش کافی درغیر این صورت بزارید بیشتر داغ بشه و در نهایت حجم پفک زیاد داخل قابلمه نریزیدکه جا داشته باشه پف کنه از روغن بکشید داخل دستمال روغن گیر یا ی الک و صافی استیل بعد نوش جان کنید من بعدش داخل روغنم سبزی قورمه سبزی درست میکنم مواقعی که میخوام سبزی تفت بدم قبلش اگر لازم داشتم پیاز داغ یا پفک درست میکنم 🌟
*ساعت ۱۰ میلیونیم را دزدیدن ☝🏻🤦‍♀️ تورو خدا مراقب باشید 😓😓😓 البته خداروشکر ده میلیون سود دو روزمه🤗 منم هیچ وقت فکر نمی‌کردم از گوشی بشه پول درآورد تا زمانی که با کانال زیر آشنا شدم و کسب سود را یاد گرفتم الان روزی ۵ میلیون سود میکنم اونم به صورت دلاری☺️ استراتژی کسب سود مثل فرمول هستند و هر کسی یادش بگیره سود می‌کنه الان دیدم میخواد به ۲۰ نفر اولی که عضو کانالش میشن استراتژی هارو رایگان یاد بده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1003422303C53d438b61b 🙏وظیفه خودم دونستم معرفیش کنم👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**توی خوابمم نمی‌دیدم درآمد دلاری داشته باشم اما الان روزی ۱۸۰ دلار سود میکنم** به تومن میشه ۱۰ میلیون تومن🙊 با استفاده از یک سری استراتژی خاص، به همین سادگی⭐️🔥 استراتژی ها رو از اینجا رایگان یادگرفتم 😎👇 https://eitaa.com/joinchat/1003422303C53d438b61b 👆الکی نگین پول نیست ، راهشو یاد بگیرین🤞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ من ماش پلو رو اینجوری درست میکنم و فوق العاده خوشمزه میشه👇🏻 ماش رو خیس میکنم تا نفخش گرفته بشه، بعد با مقداری اب میزارم بپزه برنج رو هم ابکش میکنم من از قبل پیاز داغ داشتم، اونارو ریختم داخل تابه با مقداری روغن کنجد + ماش های پخته شده بدون اب + ادویه (نمک ٫فلفل سیاه٫زردچوبه٫ دارچین) و یکم تفت میدم و تمام برنج و ماش هارو با هم مخلوط کردم و ریختم داخل قابلمه و روش زعفرون دمکرده ریختم و درب قابلمه رو بستم تا ۴۰ دقیقه غذام دم بکشه .(۵ دقیقه آخر هم روش خرمای بدون هسته گذاشتم) ماش پلوی شما به همین راحتی و جذابی آماده اس😍میتونین برای مجلسی کردنش زرشک و خلال پسته رو تفت بدین و روش بریزین ‌ 🌟
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ آموزش امروز چغرتما هست یک غذای جدید و خوشمزه با بادمجون مواد مورد نیاز مناسب ۴ نفر: بادمجان ۴ عدد بزرگ سیب زمینی ۲ عدد گوجه ۳ عدد پیاز ۲عدد بزرگ مرغ ۳۰۰ گرم(سینه مرغ) تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری آب مرغ ۱ لیوان نمک و فلفل طرز تهیه: پیاز رو سرخ کنین و مقداری بهش آب بزنین به همراه ادویه (فلفل سیاه و زردچوبه ) و رب تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه. بادمجون هارو برش زده و سرخ کنین.گوجه و سیب زمینی رو هم همینطور لایه اول تو تابه سیب زمینی بچینین+ گوجه+بادمجون +مرغ+آب مرغ+تخم مرغ درب تابه رو ببندین تا غذای شما آماده بشه نکته: در مرحله پایانی بعد از چیدن مواد روی هم و بستن در ماهیتابه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان مناسبی برای جا افتادن چغرتما میباشد، حتما آب مرغ را اضافه کنید نوش جونتون ‌ ♥️
‌ 🚨 اتفاق وحشتناک ... برای جسد دختر جوان در غسالخانه😨 ببینید بخاطر گناهی که کرده چه بلایی سرش میاد😥 🙏اگر دلشو دارین فیلمشو ببینید👇 https://eitaa.com/joinchat/3594780903C1647ff78d8 ⛔️ آقایون اصلا وارد نشن❌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
‌ 🤦‍♀ هرکس ناخن کاشته یا قصدشو داره سریع بزنه رو ناخن ها😦👇👇 💅💅💅💅💅💅💅💅 💅💅💅💅💅💅💅💅 💅💅💅💅💅💅💅💅 وای من دیگه ناخن نمیکارمممم😣☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا طعم خیلی خاص و خوشمزه ای داره😮‍💨 تو خونه ما که خیلی پرطرفدار😋 دو تا نکته : ۱.چون سویا سس نمکش زیاد کلا تو این رسیپی نمک نیاز نیست ۲.من از سویا سس دارک استفاده کردم که کمی غلیظ و تیره تر اگر سویا سس معمولی دارین باید به کم بیشتر بریزین ولی در کل با احتیاط بریزین تا به یه طعم ملس و خوشمزه برسین جای شکر از شیره و عسل هم میشه استفاده کرد🍯 مواد لازم فیله مرغ ۷ عدد نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر سیر ۱ ق چ سویا سس دارک ۲ تا ۳ ق غ شکر قهوه ای ۲ ق غ سرکه برنج‌ ۱ ق غ روغن کنجد دو ق غ سیر ریز خرد شده یا له شده ۲ تا ۳ حپه فلفل چیلی ۱ ق چ پیازچه تقریبا ۱۰ عدد کنجد ۱ تا ۲ ق غ به فیله ها کمی نشاسته ذرت بزنید تو تابه یک ق غ از روغن کنجد را بریزین و فیله ها را سرخ کرده حالا تو تابه ی دیگه سیر را همراه روغن کنجد تفت بدین سویا سس،سرکه،شکر قهوه ای،فلفل را بریزین و کمی روی حرارت ملایم هم بزنین مرغ ها را داخل سس بذارین کمی روی حرارت بذارین تا سس غلیظ بشه و مرغ ها مزه بگیره در حد ده دقیقه با شعله ملایم و در بسته👌 زیاد نمونه که فیله ها سفت نشه بعد از پخت برش بزنین و با پیازچه خرد شده و کنجد همراه برنج سرو‌کنید 🌟