.
#بلدرچین
شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتمتو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_مرغ_گردو
نون تست سایز بزرگ 12 عدد
ماست چکیده هراز 1 پیمانه
ماست سنتی دامدارن 3/4 از پیمانه(یک بند انگشت کمتر از 1 پیمانه)
ماست سون 1/2 پیمانه
ماست موسیر 1/2 پیمانه
سس مایونز 3/4 از پیمانه
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
گردو نگینی 1/2 پیمانه
مرغ پخته و نگینی 1 و 1/2 پیمانه
تره خورد شده 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کناره های نون تست رو برش دادم کنار گذاشتم.تمام ماستها + سس + خامه رو مخلوط و مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کردم و به دو قسمت تقسیم کردم.به یه قسمت مرغ + گردو + تره اضافه و مخلوط کردم.کف ظرف مورد نظرمو دو ق غ از سسی که آماده کردم ریختم و شش عدد نون تست رو چیدم و یه لایه از مواد مرغی ریختم و صاف کردم و دوباره شش عدد نون تست و دوباره مواد مرغی و دو لایه دیگه به همین ترتیب و در آخر با سسی که کنار گذاشتم سطح و دیواره های کیکو پوشش دادم و دو تا سه ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد به دلخواه تزیین کردم.اگه از ماستی با اسم شرکت خاص اسم بردم فقط به این دلیل بود که طعم و مزه این نوع با ذائقه ی من مناسب بود میشه از ماستهای دیگه هم استفاد بشه.
#آشپز_بانؤ
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
#چیپس_طعمدار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شوید خشک استفاده کردم 👍
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋
سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.
اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده
#آشپز_بانو
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هدایت شده از عجایب جهان
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
☀️ هرڪس صبح ڪند و سه بار بگوید:
🌺«الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین،
🌸الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَا
🌺طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ»
✨حق تعالے هفتاد بلا را از او
دفع مےڪند✨
🙏🌺🙏🌺🙏🌺🙏🌺
💛دعا برای شروع روز 💛
💙بسم الله الرحمن الرحیم
🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار
🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن
🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن
🙏🌺الـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة
💜امين يا رب العالمین💜
#اسنک_ذرت
۱ پیمانه دانه ذرت پخته شده
۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
۱ ق سر پر گردوی پودر شده
۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی
۶ عدد نان تست
می توانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که دو عدد بلال را دان کرده و دانه های آنها را بخارپز کنید، دانه ها را در توری فلزی ریخته در قابلمه ای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانه های ذرت بپزند.
فلفل دلمه ای را شسته، تخم های آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفل های رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
ذرت های بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسه ای ریخته با فلفل های رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید.
دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایه های نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایه ای که آماده کرده اید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه های دوم نان تست را روی مواد قرار دهید.
در دستگاه را ببند و صبر کنین تا بپزه
#آشپز_بانو
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
#باقلوا_شير_عسلی
1بسته خمیریوفکا
دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه
شربت باقلوا
1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه
#آشپز_بانو
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سبزیجات_بریان ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزی_سنتی❤️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#پختن_سیب_زمینی
اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن كمی کره یا روغن روی آن بمالید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#دسر_ترکی_پاديشاه_سارماسى
شير ٤ ليوان
شكر ٥ ق غ خ
پودر كاكائو٢ق غ خ
آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یکلیوان سرخالی)
همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه..خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيدو به وسيله ى ليسك رول كنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ژله ولنتاین 😍😍
اول ژله قرمز رنگ رو توی لیوان ریخته وبا استفاده از یک تکیه گاه کج داخل یخچال قرار دهید. وقتی بست ژله آلورا را با شیر یا بستنی درست کنید و قسمت خالی لیوان بریزید. به همین راحتی، یه ژله شیک خواهید داشت.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢