eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
😉 (به سبک مریم) وگيلانيا سبزی 1کیلو جعفری...شنبلیله...تره...کمی گشنیز (ما اسفناج نمیریزیم)  لوبیا چشم بلبلی 100گرم نمک... زرچوبه... روغن به مقدار لازم مرغ یاگوشت به مقدار لازم لیموعمانی...یا ابغوره...یا اب انار  به دلخواه ●●●اول از همه لازم به ذکره ک ما گیلانیا تو قرمه سبزیمون بیشتر اوقات اگه بادمجون و گوجه در دسترسمون باشه سرخ میکنیم و کنار قرمه سبزیمون سرو میکنم ک فوق العاده میشه ●●● طرزتهیه ابتدا سبزی پاک کرده شسته وخشک شود وریز خورد کرده.وخوب سرخ میکنیم...گوشت را میزاریم پخته شود وبعد لوبیا از قبل خیس کرده رابه گوشت اضافه میکنیم..تاهمرا گوشت کمی پخته شودوبعد سبزی سرخ شده رابه گوشتمون اضافه میکنیم ومیزاریم وبعد ابغوره یالیمورااضافه میکنیم  ومیزاریم تا خوب جا بیوفته ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
پلو با مرغ مجلسی لازم: مرغ خرد شده ۵یا ۶ تکه،برنج ۴ الی ۵ پیمانه،رب یک قاشق غذا خوری پر،آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری،زعفران یه هشتم قاشق چای خوری،زرشک یک لیوان پلوپزی،خلال بادام و خلال پسته (در صورت تمایل) به مقدار لازم،نمک و فلفل به مقدار لازم،یک عدد پیاز متوسط ریز خرد شده طرز تهیه: تکه های مرغ را کمی نمک بزنید سپس در روغن و کره سرخ کنید تا طلایی شوند.مرغ ها را داخل قابلمه بگذارید ، سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید ، این مواد را بهمراه ۲ لیوان آب روی مرغ ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید حدود ۲ ساعت مرغ ها بپزند و سس غلیظ شود ، ۱۰ دقیقه قبل از اینکه مرغ را از روی حرارت بردارید چند قاشق زعفران دم کرده روی مرغ ها بریزید.می توانید برای زیباتر شدن مرغ از خلال پسته یا بادام برای تزئین روی آن استفاده کنید. در قابلمه‌ای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید. در تابه‌ای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشک‌ها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد. برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بپوشانید. در ظرفی دیگر هم مرغ را بریزید و در کاسه‌ای کوچک آب مرغ را سروکنید 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 @AshpaziBano
🔷 سه ڪیلو خیار (خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک ڪنید ) دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفرے ریحان نعنا شوید) رو تمیز ڪرده لازم نیست خورد ڪنید فقط چند تڪه شه ڪافیه بشورید ڪاملا آبش بره چند عدد فلفل تند چند حبه سیر آب ده لیوان دسته دار فرانسه نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرڪه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرڪه انگور) طرز تهیه: آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه ڪنید وقتے جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرڪه رو اضافه ڪنید  خیار و سبزے و فلفل و سیر رو درظرف مورد نظر بچینید و آب نمک و سرڪه رو بهش اضافه ڪنید.درشو محڪم ببنید هوا نده وبزارید تو هواے اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جاے خنک بعد از یک هفته حتما جاے خنک بزارید  حتما آب روے تمام خیار وسبزے رو بگیره اگر خیار وسبزے آب داشته باشه ڪپک میزنه ڪم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه  بعضیا خیار رو با خلال دندان سوراخ میڪنن  من سوراخ نڪردم همیشه اینجورے میزارم خیلے هم ترد وخوشمزه ست. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
@AshpaziBano مواد لازم برای۱۰ نفر بال مرغ ۱۳۰۰ گرم شربت افرا ۱ فنجان سس فلفل ۲/۳ فنجان آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری سس خردل ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱۰۰ گرم نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری روغن سرخ کردنی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند. ۲- داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید ۳- داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید. @AshpaziBano
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
به دلیل درخواست مکرر شما تو پی وی برای اخرین بار لینک کانال ((جالب)) رو میزارم http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85 خواهشا دیگه تو پی وی درخواست نکنید.🙏 http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85 💠اینم لینکش👇 http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹۲۰
@AshpaziBano مواد لازم برای۱۰ نفر بال مرغ ۱۳۰۰ گرم شربت افرا ۱ فنجان سس فلفل ۲/۳ فنجان آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری سس خردل ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱۰۰ گرم نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری روغن سرخ کردنی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند. ۲- داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید ۳- داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید. @AshpaziBano
🍲آشپزباشی 🍲 🍤ته چین ماهی -ماهی بدون استخوان (درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داردوبه تعداد نفرات -برنج تعداد نفرات - روغن میزان لازم - نمک و فلفل و ادویه و آبلیمو - آرد سوخاری 🍤ماهیها را به ادویه جات و آبلیمو آغشته کرده و درآرد سوخاری میغلطانیم و بعد یک طرف آنها را در روغن سرخ میکنیم . کف قابلمه روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رااز آن طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف و آبکش کردیم را روی آنهامیریزیم. ( میتوانیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) سپس دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه راباز میکنیم که بخار خارج شود تا ماهی ترد باشد . نوش جان 🌷 @AshpaziBano
🎈⛵️ 🔴مواد لازم 🔻🧀 ▫️كره آب شده : 3 قاشق غذاخوری ▫️پیاز خرد شده : نصف پیمانه ▫️آرد : نصف پیمانه ▫️آب مرغ یا آب گوشت : نصف پیمانه ▫️كلم بروكلی ( خرد شده )‌ :‌ 50 گرم ▫️هویج پخته ( پوره شده )‌ : یك قاشق غذاخوری ▫️پودر جوز هندی : به مقدار دلخواه ▫️پنیر چدار : 60 گرم ▫️نمك و فلفل : به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔻🍲 ⭕️ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن اضافه كنید و حدود 5 ـ3 دقیقه به هم بزنید. ⭕️سپس آب مرغ یا گوشت را به ظرف اضافه كنید. حرارت را كم كنید و بگذارید حدود 20 دقیقه بجوشد. حالا كلم بروكلی، هویج و بعد پیاز را كه كنار گذاشته بودید، به مواد درون ظرف اضافه كنید. ⭕️حدود 20 تا 25 دقیقه منتظر شوید تا سبزیجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنید. در این حال سوپ باید كاملا غلیظ شده باشد. مواد را داخل مخلوط‌كن بریزید. خوب به هم بزنید تا حالت پوره پیدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید. حرارت را كمی زیاد كنید و پنیر چدار را به آن اضافه كنید. ⭕️بگذارید تا مواد كاملا حالت یكنواخت پیدا كند. وقتی آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندی بزنید و پس از تزئین، سرو كنید. @AshpaziBano
مواد لازم برای قیمه بوشهری : لپه ۵۰۰ گرم گوشت ۲۵۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد زیره ۲ قاشق چایخوری لیمو عمانی مقداری رب گوجه ۲ قاشق عذاخوری ادویه به میزان لازم طرز تهیه قیمه بوشهری : پیاز را سرخ می‌کنیم زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم. (گوشت را می شود همراه با لپه جوش داد) لپه را جدا می‌گذاریم بپزد. وقتی گوشت و پیاز را تفت دادیم یک مقدار به اندازه نیم لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و سیب زمینی را هم اضافه می‌کنیم. وقتی همه مواد پختند با گوشتکوب آن را می کوبیم وقتی همه مواد را کوبیدید دوباره همه را بگذارید روی اجاق رب گوجه و یک لیوان آب و زیره کوبیده شده را به قیمه اضافه می‌کنید. در آخر هم کمی لیمو عمانی می‌ریزید. مواد لازم برای شکرپلو : برنج ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه گلاب ۱ فنجان زعفران مقداری طرز تهیه شکرپلو : برنج را جوش می دهیم ولی کم به اندازه ایی که برنج سفید جوش می هو آبکش می‌کنیم. برنج را که آبکش کردیم. گلاب روا جوش می دهیم و با زعفران مخلوط می‌کنیم و آن را دم می دهیم. وقتی زعفران و گلاب آماده شد با شکر آن را مخلوط می کنیم و آن را می ریزیم داخل برنج و خوب با هم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم دم بکشد. @AshpaziBano