eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد دوپيمانه پودر قند نصف پيمانه كره قنادي ١٢٥ گرم تخم مرغ يك عدد بكينك پودر نصف قاشض غذاخوري وانيل مقداري پودر پسته ابتدا پودر قند وكره روخوب هم ميزنيم تا نرم بشن بعد تخم مرغ اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط بشن بعد آرد وبكينگ پودر كه از قبل سه بار الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير با دست ورز بديد تا يكدست بشه خمير با وردنه پهن مبكنيد قالب ميزنيد روش پودر پسته بريزيد فرازقبل گرم شود درجه ١٧٥ زمان ١٣ تا ١٥ دقيقه بيشتر باشه خشك میشه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
براي پخت ماهيچه ،اول اونها رو با مقدار زيادي پياز سرخ كردم و با مقدار كمي اب و با حرارت كم و زمان طولاني اجازه دادم بپزه(ميتونيد از زودپز هم استفاده كنيد اما اين غذا هرچقدر ارومتر بپزه خوشمزه تر ميشه)نيم ساعت اخر پخت يه تيكه چوب دارچين و نمك و زعفرون هم اضافه كردم ماهيچه غذاي سنگينبه و اگه در كنارش باقالي پلو سرو بشه به خاطر وجود شويد به هضم زودتر و همينطور اب كردن چربيهاي اين غذا كمك ميكنه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مقلوبه بادمجان يا به عبارتی ته اندازبادمجان بسيااااار خوشمزه... ابتدا بادمجان ها رو كه نيم ساعتی در آبنمک قرار داديم تفت ميدهيم سپس ته قابلمه اول پياز حلقه ای فلفل دلمه ای وسپس گوجه حلقه ای و بادمجانها و دوباره گوجه و سيب زمينی و هويج حلقه ای قرار دادم و سپس برنج آبكش شده كه ميتونيد از عدس پلو آبکش شده هم استفاده كنيد و لابلای برنج رو دارچين و زعفران آبكرده ميريزيم... ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍆😋 مواد لازم: بادمجان متوسط 2 عدد سیب زمینی پخته 2 عدد پنیر پیتزا نصف لیوان پیاز 1 عدد متوسط تخم‌مرغ 1 عدد آرد سفید یا سوخاری دو قاشق.غ زردچوبه، نمک،فلفل پاپریکا (یا ادویه جات دلخواه) . بادمجان را روی شعله گاز کبابی میکنبم و پوستش رو میگیریم و ساطوری میکنیم *سیب زمینی پخته را با رنده ریز و پیاز را با رنده متوسط، رنده میکنیم. پیاز را خوب می فشاریم تا آب آن گرفته شود. *تخم مرغ+نمک+فلفل+زردچوبه و پاپریکا را به مایه می افزاییم. بعد پنیر پیتزا میریزیم. در آخر پودر سوخاری یا ارد را نیز به مایه کتلت اضافه میکنیم تا جایی ک مایه کتلت رقیق نباشه و بشه قالب زد یا با دست بهش شکل داد. سپس در تابه میزاریم وبا حرارت متوسط سرخ میکنیم.😍👌🍆 . نکته *کوکو بادمجان را میتونین با سیب زمینی خام هم درست کنین. *پنیر پیتزا قابل حذفه *به مایه کوکو: گوشت، سویا، فلفل دلمه رنده شده، سبزی یا جعفری یا تره خورد شده،پودر سیر، و ... هم میتونین اضافه کنین. *حتی میتونین فقط با چندتا بادمجان و تخم مرغ و ادویه جات کوکوی بادمجان در تابه درست کنین. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پيتزا :يه گوجه رنده تفت ميديم و يه ق رب و سيروادويه هايي كه دوس دارين همروباهم تفت ميديم تابحالت سس دربياد سس رو زياد بريزين كه بره تو پاستاها بعد كه تو ماكرو گذاشتين در حد اينكه پنيرش ابشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه 🏺میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 شیر١/٥لیوان شڪر٣/٤ لیوان ڪره ۱۵ گرم طرز تهیه شیروشڪر رو بگذاريد بجوش بیاد وقتی١/٢شیر تبخیر شد،ڪره رو اضافه ڪنین وهم بزنین تا غلیظ بشه. در آخر در مخلوط كن بريزيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 ‌ ‌ مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد نونوایی ۱ لیوان نمک‌ ‌ طرز تهیه: همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.‌ ‌ دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍 . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
یک غذای بی نظیر از شهر تبریزه 😋😋 مواد لازم گوشت گوسفندی هویج خلال و باریک خرد شده آلو رب و نمک و فلفل و آبلیمو . . . .اول گوشت را با پیاز داغ و رب و ادویه های لازم تفت بدید ..مثل بقیه خورشت ها.... بعد آب اضافه کنید و بزارید تا حسابی بپزد هویج های خلالی خرد شده رو با یک مقدار روغن تفت بدید تا سبک بشوند بعد از پخت کامل گوشت..هویج و آلو را اضافه کنید تا بپزد...در آخر هم نمک و مقداری آبلیمو اضافه کنید این خورشت ...ترش مزه است ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
1-2 پاکت رولت شکلاتی حاضری 4 پیمانه شیر 1 پیمانه آب پرتقال تازه 1 تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حدود 1 پیمانه شکر (خودتون کم یا زیاد کنین) 1 قاشق غذاخوری کره وانیل خامه صبحانه 100-200 گرم (اختیاری)بعد از سرد شدن پودینگ اضافه کنید و هم بزنید برای سس_پرتقالی: 2 پیمانه آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر(به نسبت شیرینی پرتقال ها کم یا زیاد کنین) داخل قالب کمربندی، رولت شکلاتی رو که به ضخامت های 1 سانتیمتری بریدین رو در دیواره ها بچینین، بعد کف قالب بچینین. برای پودینگ، همه مواد بجز کره و وانیل رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا خووب غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید، حالا نصف پودینگ رو داخل قالب بریزین و روش تکه های شکلات یا حتی شکلات آب شده بریزین بعد بقیه پودینگ رو روش بریزین. برای سس هم، همه موادو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد که کمی سرد شد روی پودینگ بریزین و یک شب بزارین یخچال. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢