eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙خدایـ.ـا شب را در 💫سکوت و تاریکـ.ـے آفریدے 💙تا همه از هیـ.ـاهو 💫و شلوغـ.ـے روز 💙به آرامش برسند. 💫پس آرامش حقیقـ.ـے 💙خیالــ.ـے آسوده و خوابـ.ـے آرام 💫نصیب دوستـ.ـانم کن… ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🔷 مرغاتونو بشورید تکه کنید دو سه عدد پیازو خلال خرد کنید یا میتونید دوتاپیاز چهارقاچ کنید درب قابلمه بسته بزارید روی حرارت تا اب مرغ بجوشه وکف کنه سپس مرغارو از صافی رد کنید و اب مرغو عوض کنید دوباره مرغاروبا پیازش بریزید تو قابلمه و روش اب ریخته اینبار نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید درب قابلمه را بسته تا گوشت مرغ بپزه اواسط پخت یک قاشق مربا خوری رب بریزید اگه میخواید رنگ مرغتون به این رنگ شه کم رب بریزید و سپس درب قابلمه بسته مرغ که پخت از قابلمه جدا کرده و توی روغن یا کره سرخ کنید از اب مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
جان چهارشنبه سوری مبارک🔥💥🔥 ┄┅┅┄┅✶❤️✶┅┄┅┅┄ ❤️ 🤩🤩🤩 ❤️ ┄┅┅┄┅✶☝️🏻✶┅┄┅┅┄ ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔶 کرونا در کمین است 🔹 🔹 در خانه می مانیم تا همراه وهم قسم باپزشکان و پرستاران از جان گذشته ی سرزمین مان درمقابل ویروس کروناسهیم باشیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
خدایا🙏 🌷🍃 در آخرین چهارشنبه اسفند ماه دستمان را پُر کن🌷🍃 و دلمان را خالی دستمان را از مهربانی و دلمان را از کینه 🌷🍃 بارالها دراین هیاهوی روزگار دوستانم رایاری کن🌷🍃 دستی به زندگیشان بکش وغرق درخوشبختی کن 🌷🍃 🔬 👇 ℓɨŋk »«☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ajaieb_Jahan 🔭
هدایت شده از پزشک ایرانی
⚠️یادمون باشه برای پیشگیری از ابتلآ به 🔹تمیز کردن "دستگیره در" این روزها خیلی مهمه، چون هم فلزی هست هم زیاد مورد استفاده قرار میگیره ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
🍗 👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات توی فیلم👆🏻👆🏻 ⁩ مواد لازم: آردشيريني پزي به مقدار لازم (تاجایی که خمیربدست نچسبدحدودابین ۱ کیلوونیم تا۲ کیلو) شکر: ۵۰۰ گرم(هريك ليوان فرانسوي دسته دار 120گرم هست) شیر: ۱ کیلوگرم،تخم مرغ: ۳ عدد سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری،کنجد: ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری،نمک: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری،روغن مایع: ۱/۲ لیوان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
: مواد لازم: روغن جامد=۱ پیمانه شیر=۱پیمانه بیکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری آرد=مقداری که به دست نچسبد میان قطاب: پودر گردو= ۵۰ گرم پودر بادام = ۵۰ گرم پودر شکر= ۲۰۰ گرم هل=۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم . پودر هل را اضافه می کنیم تا خمیر خوش طعم شود سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد (خمیر نباید زیاد سفت شود) سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته برای ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال می گذاریم برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به هم وصل کرده و لبه های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید. بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته بشه
😍 👈اگر مهمان دارید و می‌خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یك استكان آب در كتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم كنید و سپس كتری را پركنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق كنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم كشیدن نیاز نخواهید داشت. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢