eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر به دمای محیط رسیده دو سوم پیمانه ....تخم مرغ  دوعدد .... خمیر مایه یک ق غ سر پر .... نمک یک چهارم ق .... کره پنجاه گرم ...آرد تقریبا نیم کیلو ( باید کم کم اضافه کنید نوع آردها با هم متفاوته) ،شکر یک سوم پیمانه .. .آب ولرم یک چهارم پیمانه ، وانیل نصف ق چ ..... . . قبل از هر چیزی بگم که موادتون رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن . .1 . ابتدا آب ولرم را با خمیر مایه و یک ق شکر مخلوط کرده در ظرف را بزارید و  ده دقیقه استراحت می دهیم. ( تا عمل بیاد و حسابی پف کنه . حتما اب ولرم باشه )..... 2 . تخم مرغ و شیر و بقیه شکر و کره که در دمای محیط نرم شده و نمک را با هم مخلوط می کنیم . 3. سپس چهار  پنج ق غ از آرد را اضافه کرده و بعد هم خمیر مایه را اضافه کرده . 4.  بقیه ارد را کم کم اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر لطیفی  بشه 5. سعی کنید با ورز دادن و کوبیدن به زمین (ده پانزده بار بکوبید)  چسبندگی خمیر رو بگیرید و نصف  از آرد رو که ریختین مابقی رو قاشق به قاشق اضافه کنید ،تا به دست نچسبه.  اگر زیاد ارد بزنید دوناتها لطافتش رو از دست میدن و سفت میشه. ( در نهایت  باید خمیرنرم و لطیف و براق باشه) 6.  کف یه ظرف تمیز را کمی چرب کرده و خمیر مون رو با سلفون (یا نایلون) و یک پارچه بزرگ خوب میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم ( نه زیاد گرم تابستونها توی فر اجاق که  خاموش باشه  جای خوبیه) استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه . 7 . دوباره بعد از استراحت کمی ورز میدیم و بعد تخته کار  را ارد پاشی کرده و  باوردنه خمیر را باز کرده ( خمیر را پشت و رو کنید دوباره با وردنه باز کنید) و قالب می زنیم و مجدد بیست دقیقه  استراحت می دهیم و یک پارچه ی نازک روی اونا پهن میکنیم . 8 .  بعد در روغن داغ و شناور با قابلمه ی کوچیک و با حرارت خیلی کم به آرومی سرخ می کنیم .تا مغز پخت بشه  وقتی از روغن دراوردیم روی یک  آبکش یا دستمال تمیز قرار داده تا روغن اضافی کشیده بشه بعد تزیبن می کنیم . سالم بودن خمیر مایه و ولرم بودن آب و شیر و خوب ورز دادن ( نه خیلی زیاد و نه کم متعادل باشه ) و میزان آرد در بافت دونات و پف کردنش  تاثیر داره . اگر قالب دونات نداشتین با لیوان و در بطری قالب بزنید. 😋نوش جون😋❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آرد 1پ بکین پودر 2ق چ نمک یک پنس تخم مرغ 1عدد شیر 1پ سرخالی ماست 2ق غ شکر 3ق غ روغن مایع 3ق غ نوتیلا به اندازه کافی وانیل 1/4ق چ رنده پوست پرتقال نصف ق چ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل ورنده موست پرتقال را با چنگال کمی هم زده و شکر روغن شیر وماست را اضافه کرده هم میزنیم وکم کم به مواد خشک یعنی آرد وبکین پودر ونمک اضافه کرده وهم میزنیم تا یکنواخت شود. بعد ماهیتابه نسوزی روخیلی کم چرب کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی گرم شد با قاشق یا ملاقه کوچک از مواد وسط ماهیتابه میریزیم موقعی که پنکیک شروع به حباب زدن کرد وحس کردیم زیر پنکیک ها طلایی شد بر میگردانیم تا روی دومش هم بپزد. وقتی همه پنکیکها آماده شدند با نوتیلا روی اون رو تزیین میکنیم.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از  ایده های بانوان
❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان
هدایت شده از  ایده های بانوان