#فینگر_فود
نان باگت برش خورده
مقدارى سبزى جعفرى
كالباس سرخ شده
مقدارى سالاد الويه
خلال دندان
كالباس هارو خيلى كم روى حرارت سرخ كنيد
مقدارى سالاد الويه بينشون بزاريد و بپيچونيدشون
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
💢 افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مرغ ترش مازندرانی به شیوه خودم
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
.
ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم.
بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره.
کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون)
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋
نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋
همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد.
مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#دونات
آرد ۴ لیوان
شیر ولرم ۱ لیوان
کره ۶۰ گرم
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند و شکلات برای روی دونات
روغن مایع کمی
خمیر مایه، شیر ولرم و یک ق غ شکر را داخل کاسه ای بریزید، مواد را مخلوط کنید و به مدت ده دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کند.
سپس تخم مرغ ها، کره ذوب شده و بقیه شکر را مخلوط کرده سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم و آرد را تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبد و بعد خمیر را به مدت ده دقیقه ورز میدیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥗 رولت
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۹۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
روغن مایع
نسکافه ۲ قاشق
پودر کاکائو
آب جوش ۱ قاشق
وانیل نیم قاشق
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرمرنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#توجه 👇
لیمو عمانی در خورشت بیشترین مقدار چربی را به خود جذب می کند و بهتر است هنگام میل کردن غذا از خوردن لیموی داخل خورش صرف نظر کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
چیپس کلم🥦
✍️مواد لازم
1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
فلفل سیاه ( یا چاشنی لیمو و فلفل الیت)
❌فر را در دمای 400 درجه روشن کنید.
❌ را شسته سپس با حوله کاغذی خشک کنید. روغن زیتون و سس سویا را در ظرفی ریخته را در آن بغلطانید سپس در سینی مخصوص فر بچینید و 10 دقیقه در فر بگذارید. آنها را از فر بیرون آورده کنجد و فلفل را روی آن بریزید و مجددا 7 دقیقه در فر قرار دهید ( تا زمانیکه برشته نشود)
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ترفند😍😍
🔅براى پخت شيرينى👇🏻
🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀تزیین #کوکو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀 خلاقیت در تزیین #دسر #میوه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀 تزیین #غذای_کودک
🌭دیزای🍟ین زیبا🥗🍡
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#شیرینی_بادام
طرز تهیه
کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
زرده یک عدد
وانیل یک چهارم ق.چ
دارچین یک ق.چ
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر بادام ۸۰ گرم
آرد ۱۶۰ گرم
مواد لازم
کره و پودر قند با همزن زده شود بعد زرده اضافه کنین و بعد وانیل و نشاسته ذرت و آرد و دارچین همه مخلوط شود الک شور و پودر بادام اضافه کنین و بعد مواد آردی اضافه کنین همه کاملا با هم مخلوط کنین خیلی ورز ندین که زود به روغن میاد بعد به گلوله های ۱۰ گرمی وزن کنین و داخل بادام بلغوری بزنین تو سینی فر که کاغذ روغنی داشته باشه میزارین دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر باشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢