مواد لازم:
۱ـ خرما ۶ یا ۷ عدد
۲ـ تخم مرغ یک عدد
۳ـ آشپز خسته یک نفر😅
طرز تهیه:
هسته خرماها را درآورید ودر کمی روغن تفت دهید.
حدوداً ۴/۱ پیمانه آب ریخته و بگذارید تا خرما بپزد و به روغن بیفتد.
بعد تخم مرغ راداخل آن شکسته وهم بزنید، وقتی تخم مرغ در خرما پخت، در ظرف مورد نظر بکشید وبا نان میـل کنید.
به همین راحتی🤗
گاهی میتوان یک قاشق غذا خوری برنج را شسته و با کمی آب بپزیم وبقیه دستور تهیه قیساوا را انجام دهیم.
پیشنهاد میکنم این غذای مقوی رو به عنوان صبحانه بخورید😋
✅ لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد اولیه:
گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و گوجه فرنگی هر کدام ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ دو عدد
سیر یک حبه
برنج یک قاشق غذاخوری
آب نیم لیتر
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز ریز رنده شده مخلوط میکنیم. برنج را که از قبل خیس کردهایم آسیاب کرده و به این مواد اضافه مینماییم. یک سیبزمینی متوسط را چرخ کرده به این مواد میافزاییم. نمک، فلفل و زردچوبه زده و آنقدر ورز میدهیم تا دیگر مواد به دستمان نچسبد. سپس سیبزمینیها را به صورت مکعبهای سه سانتیمتری خرد کرده. پیازداغ را داخل قابلمه ریخته، آب، نمک و زردچوبه همراه را هم اضافه میکنیم. گوجهفرنگیها را پوست گرفته و پوره کرده داخل قابلمه میریزیم. پس از اینکه چند جوش زد گلولههای کوچک از مواد گوشت برداشته به اندازه سرگنجشک به قابلمه اضافه مینماییم. سیبزمینیهای خرد شده را هم افزوده سیر و روغن هم میریزیم. در ظرف را میببندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد، غذای ما آماده است.
نکته:
استفاده از سیبزمینی چرخ شده و برنج آسیاب شده در مواد گوشت به خاطر پف کردن کله گنجشکیها پس از پختن است. به جای گوجهفرنگی میتوانید از دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
✅ لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم:
1- آرد برنج یا برنج خرد کرده ۲۰۰ گرم
2- سماق خشک نیم پیمانه
3- گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
4- سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) یک کیلو
5- پیاز درشت یک عدد
6- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود، ولی اگر خردهٔ برنج باشد، باید اول برنج را بار کنیم.
برنج که پخت، سبزی را که قبلا شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود.
سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و کوفتههایی به اندازه یک گردو از آن درست میکنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش میریزیم.
وقتی که کوفتهها پخته شد، سماق را تمیز کرده، میشوییم و در آب خیس میکنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچهای رد کرده و فشار میدهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگ است میگیریم.
آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ میکنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه میداریم.
آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین میکنیم.
نوش جــــان😋
باید توجه داشته باشید که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزید، بسیار خوشرنگ میشود.
✅ لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*بیورینگ بادمجان*
بیورینگ بادمجان خوشمزه و مجلسی
بیورینگ بادمجان یه غذای خوشمزه برای کسانی که عاشق بادمجان هستند. پیشنهاد می کنم این غذا را حتما بپزید و ازخوردن اون در کنار خانواده و اقوامتان لذت ببریید، چون پشیمان نخواهید شد به جرات می توانم بگم خوشمزه ترین غذا است.
*مواد لازم:*
🔸 بادمجان حلقه ای سرخ شده و له شده
🔸 پیاز سرخ شده
🔸 مرغ پخته و مکعبی خرد شده
🔸 هویج آب پز و رنده درشت
🔸 سیر رنده شده
🔸 گردو خرد شده
🔸 سس مایونز
🔸 سیب زمینی خلالی سرخ شده
🔸 جعفری
نکته : سیب زمینی و جعفری خرد شده را موقع سرو کنار غذا میگذاریم.
*طرز تهیه:*
بادمجان رو ورقه ورقه سرخ کرده و له می کنیم. مرغ رو خوب آب پز کرده و نگینی خرد کنید.
بعد همه ی مواد رو به غیر سیب زمینی قاطی کنید. بعد سیب زمینی رو رنده کرده خوب سرخ کنید.
غذا را تو ظرف ریخته سیب زمینی رو اطرافش بریزید و با مقداری جعفری و گردو و اگه خواستین پیاز داغ تزیین کنید.
🍛🍲🥘🥗🍛🍲🥘🥗
*لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...*
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم برای آش:
ـ عدس ۱ پیمانه
ـ پیاز ۴ عدد بزرگ
ـ نمک به میزان لازم
ـ کره محلی ۲۵ گرم
ـ آب قلم (دلخواه) ۱لیوان
ـ سبزیجات معطر (ریحان - تره -مرزه-) ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای اوماج:
ـ آرد ۲قاشق غذاخوری
ـ آب به میزان لازم
ـ زردچوبه سر قاشق چایخوری
ـ نمک خیلی کم
طرز تهیه:
آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به آن نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم. تا جایی آب را بهارد اضافه میکنیم که به شکل خمیر معمولی در بیاد بعد آنرا به گلولههای ریز تر از عدس در آورده و در سینی چیده و میگذاریم تا کاملاً خشک شود. میشود جلوی بخاری یا شوفاژ هم گذاشت تا زودتر خشک شود.
طرز تهیه آش:
پیازها را خرد میکنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم کرده نصف آنرا با کره تفت کمی میدهیم در حد ۱دقیقه و با اضافه کردن زردچوبه و نمک به آن عدس را ضافه کرده و آب قلم یا اب معمولی را اضافه میکنیم. (با آب معمولی هم خوشمزه میشه چون عدس خودش لعاب خاصی داره که به آش میده اما آب قلم هم مزه اونو خوشمزه تر می کنه) سپس سبزیهای معطر را به آن اضافه میکنیم.
میتونیم از سبزی خشک هم استفاده کنیم. میگذاریم تا وقتی عدس کاملاً بپزد بجوشد و اگه آب کم داشت به آن اضافه میکنیم. وقتی عدس پخت اوماجها را به آش آرام آرام اضافه میکنیم تا به هم نچسبد و بارها هم میزنیم. بعد ازاینکه حس کردیم اوماجها به اندازه کافی باد کرده و پخته از روی گاز برداشته و سرو میکنیم.#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍲🍲🍲🍲🍲
*آش گندم*
آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو میشود. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی برای رشد کودکان و نوجوانان است.
*مواد لازم تهیه آش گندم :*
🔸 پیاز: ۲ عدد
🔸 سیر: ۱۰ حبه
🔸 نخود: ۲۵۰ گرم
🔸 لوبیا چیتی: ۲۵۰ گرم
🔸 گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
🔸 سبزی آش: یک کیلوگرم
🔸 نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
🔸 کشک به میزان لازم
🔸 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
*طرز تهیه آش گندم :*
لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید. این کار برای این است که نفخ حبوبات از بین برود و بهتر پخته شوند.
در قابلمه ای گندم را بشویید و بگذارید با حبوبات خیس خورده شده، بپزد و نرم شود.
سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آنها افزوده و تفت دهید تا به خورد هم بروند.
پس از اینکه حبوبات خوب پخته شدند، سبزی آش را با پیاز داغ و سیر داغ به آش بیفزایید.
سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده کنید.
شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد و غلیظ شود. در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید.
نمک آش را در انتها اندازه کنید. چون کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.
آش گندم گوشت ندارد. ولی میتوانید با گوشت چرخ کرده، کوفته قلقلی درست کرده و با آن سرو کنید.
وقتی آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
برای تهیه نعناع داغ، نعناع خشک را در مقداری آب خیس کنید. سپس آب اضافه را گرفته و نعناع را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی تیره شود.
آش گندم را با نان و پنیر و سبزی سرو کنید و از آن لذت ببرید.
*لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...*
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سوپ_جعفری 🍃🥘
#ويژه_رمضان🌙
يك پيشنهاد خوب براى افطار🌹
برنج نیم دانه معطر نصف لیوان
لپه نصف استکان
آب مرغ یا گوشت مقداری
جعفری خورد شده ۱لیوان
نمک و کمی زردچوبه
کره
🌀طرز تهیه: برنج و لپه و آب گوشت رو همراه با نمک و زردچوبه وکره میزاریم خوب بپزه و برنج دونه هاش باز شه.و میریم سراغ کارای دیگه مون بعد اواخر پخت جعفری خورد شده رو به سوپ اضافه میکنیم.این سوپ چون با برنج نیم دونه س زود میپزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#خورشت_پرتقال_یا_مرغ پرتقالی
ابتدا تکه های مرغ را به مخلوط زعفران و آبلیمو و نمک آغشته کردم و همراه پیاز داغ و کمی زردچوبه و یک ق م رب گوجه توی قابلمه قرار داده و درشو گذاشتم تا با حرارت ملایم رب گوجه و دو طرف مرغ ها سرخ شدند و مرغ نیم پز شد و آب مرغ تمام شد بعد آب پرتقال اضافه کردم برای یک مرغ ۴ لیوان آب پرتقال نیاز است
اجازه دهید تا دوباره با حرارت ملایم گوشت مرغ کاملا پخته شود.زعفران دمکرده را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تست کنید در صورتیکه پرتقال ها شیرین نبود اگر مزه ملس دوست داشته باشید کمی شکر به خورشت اضافه کنید.آب پرتقال من شیرین بود برای همین دیگه شکر نزدم .
و با خلال پرتقال شیرین شده و پیاز داغ تزیین کردم نوش جان .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#چند_توصیه_برای_خوشطعم کردن گوشت
👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را میخواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! .
2. بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. .
3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. .
4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#استامبلی(بعضیام بهش لوبیاپلو میگن)😐
پیاز داغ کردم گوشت رو باهاش تفت دادم به همراه فلفل زردچوبه دارچین و یه پیاله کوچیک رب گوجه فرنگی، نصف کاسه لوبیا رو هم اضافه کردم و تفت دادم و آب ریختم تا بپزه آخر هم نمک ریختم. سه چهار پیمونه برنج رو که خیس کرده بودم رو گذاشتم روی حرارت و آبکش کردم و سس رو بهش اضافه کردم و دم کردم.میتونید بصورت دمپختک درست کنید.بیشتر وقتا هویج رو اندازه بند انگشت خلال خلال میکنم و به همراه لوبیا تفت میدم و میذارم باهم بپزن اونجوری هم عالی میشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano