#ترفند_آشپزی
برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده،آنرا درشیرنمك زده یا خامه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید.
برای گرفتن بوی ماهی به روغن قبل ازقراردادن آن روی حرارت آبلیمواضافه كنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مادر آفریده شد
تا ما در به در نشویم
مادر آفریده شد
تا ما در پیچ خم و زندگی با دعایش به سلامت عبور کنیم
مادر آفریده شد برای دلگرمی،دلسوزی،دلداری
آفریده شد تا دل ببرد از آدمی
و اگر نباشد جای خالیاش زندگی را خالی کند از سکنه..
آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه ،هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند..
بهشت اگر زیر پای مادران است ،
ما بهشت را هر روز در آغوش میکشیم❤️
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
💞💍⭐️
❌چه چیزی را نباید به نامزد و یا همسرتان بگویید:
♨️اگر اشتباهات و لغزشهایی را در دوران #مجردی انجام دادهاید و كسی هم از آنها باخبر نشده اما شما به اشتباه خود پی برده و به این نتیجه رسیدهاید كه انجام آن كار اشتباه بوده و قصد ندارید آن را دوباره تكرار كنید، لزومی ندارد درباره ی آن با شخصی كه قرار است #شریک زندگی شما شود، صحبت كنید
❌❌علاوه بر این هرگز از طرف مقابلتان نخواهید كه به مسائلی این چنینی درباره ی خودش اشاره كند و درباره آنها به شما توضیح دهد.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده_آشپزی
يك شيوه عالى براى مزه دار كردن مرغ
دو ق غ روغن رو با دو ق غ آرد و نصف لیوان زعفران دمکرده (نیاز نیست زعفرونتون غلیظ باشه،منظور از نصف لیوان با آبه) همراه با نوک ق چ نمک همه رو با هم کاملا هم بزنید
و دو تا سه ساعت توى يخچال بزاريد(هرچى بيشتر بزاريد بهتره)
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*#رول_شکلاتی
یه دسر آسون و خوشمزه، مال کشور #ترکیه، بدون نیاز به فر
برای دو عدد سینی فر کوچک
مواد لازم :👩🍳👩🍳
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر(خودتون کم یا زیاد کنین)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق مرباخوری کره
پودر نارگیل
موز(اختیاری)
برای بین #رولها:👇👇
خامه فرم گرفته و یا کرم شانتی(پودر خامه حاضری) که با 1 لیوان شیر درست کردین
طرز تهيه
شیر، شکر، آرد و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و روی شعله متوسط بجوشونین و مدام هم بزنین، سپس از روی شعله بردارین و کره و وانیل رو اضافه کنین و 5 دقیقه با همزن بزنین، بعد ته سینی فر، پودر نارگیل بریزین بصورت یکنواخت همه جاش و محلبی رو روش بریزین و صاف کنین و بزارین خوب سرد شه.
بعد روش خامه فرم گرفته بمالین و حداقل 4-5 ساعت الی 1 شب بزارین یخچال.از یخچال دربیارین و ببرین و رول کنین.میتونین داخلش موز هم خرد کنین بریزین
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#اموزشبامیه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#اموزشبامیه #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
*آموزش شیرینی بامیه*
مواد لازم:
آرد: ۱ لیوان
آب: ۱ لیوان
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر: ۲ لیوان
آب: ۱ لیوان
گلاب: ۱/۲ لیوان
زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت بامیه برای ماه رمضان
۱. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود؛ سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید (در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).
۲. آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
۳. حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
۴. داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیهها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول میکشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.
۵. قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیهها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صافتر و قشنگتری پیدا میکند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود.
۶. آنها را روی دستمال حولهای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود. سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند (حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است).
فوت و فنها:
- در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.
موقعی که خمیر را داخل روغن میریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمیکند و ترد نمیشود.
منبع: ایرنا زندگی
🌸🌸🌸
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
97.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💜🌹🌸🍀 🍀🌸🌹💜
🌳سلام به جمعه اردیبهشت خوشآمدید🌳
🌳وقتی ناراحتی،
🌹ميگن خدا اون بالا هست...
🌳وقتی نا اميدی،
🌹ميگن اميدت به خدا باشه
🌳وقتی مسافری،
🌹ميگن خدا پشت و پناهت
🌳وقتی مظلوم واقع باشی،
🌹ميگن خدا جای حق نشسته
🌳وقتی گرفتاری،ميگن
🌹خدا همه چيو درست ميکنه
🌳وقتی هدفی تو دلت داری
🌹ميگن از تو حرکت از خدا برکت
🌳پس وقتی خدا حواسش به همه
🌹و همه چی هست..ديگه غصه چرا
🌹روزتون پراز امید و در پناه خدا🌹
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
نان خامه ای خانگی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*آموزش تهیه نان خامه ای خانگی *
مواد لازم :
آرد ۲۰۰ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ ۵ عدد
طرز تهیه نان خامه ای:
ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را میریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود، چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.
بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمیشود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.
مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست میتوانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نانها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.
دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغها تمام شد میتوانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.
برای این میزان نان خامهای دوبسته خامههای جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با ۱۵۰ گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود
پشت نان خامهای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم.
منبع: بیتوته
🌸🌸🌸
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
بستنی شکلاتی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢