#نان_بادکنکی
#نان_تینا
براتون یه #نان_هندی اوردم
به اسم #نان_روتی یا #نان_چاپاتا
درست کردنش سخت نیست ولی بادکنی دراوردنش دقت زیادی میخواد
من چندیدن چندبار این و پختم تا به این رسپی که میخواستم رسیدم
لطفا اگه خواستید درست کنید حتما به نکات کپشن دقت کنید 🌱مواد لازم🌱
ارد ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان و یک سوم لیوان
اب ۱۲۰ گرم تقریبا نصف لیوان
نمک نوک ق م 🔻این نون مخمر نداره بنابراین مدت زیادی نمیتونید نگه دارید چون زود نرمی خودش و ازدست میده 🔻و باید بلافاصله مصرف بشه 🔻با این میزان ۶الی ۷تا نون اندازه ی نون های من میشه 🔻ارد بهتره سبوس دار یا همون ارد سنگک باشه من توخونه نداشتم ارد سفید استفاده کردم 🌻طرز تهیه🌻
ارد و نمک مخلوط کنید
اب در حال جوش اضافه کنید با قاشق یا همزن دستی هم بزنید و بعد با دست خمیر جمع کنید ؛ در زمان جمع کردن خمیر اگه احساس کردید خمیر چسبنده هست ارد اضافه کنید و اگه حس کردید خمیر داره جمع میشه ولی هنوز ارد کنار ظرف هست ابجوش اضافه کنید
خمیر که جمع شد
دستهاتون بشورید خشک کنید اول صد بار خمیر به سطح کار بکوبید و بعد ده دقیقه ورز بدید (مثله فیلم خمیر رو ورز بدید )
روی خمیر یه کاسه بذارید و ده دقیقه بهش استراحت بدید
بعد خمیر کمی حالت چسبندگی داره که کاملا طبیعی هست و این یعنی خمیر خوبی اماده کردید یه چونه اندازه ی نارنکی از خمیر جدا کنید
داخل ارد بغلطونید سطح کار ارد پاشی کنید ابتدا با دست و بعد با وردنه خمیر باز کنید
ضخامت خمیر نباید خیلی کم باشه و نباید خیلی زیاد باشه و ضخامت تمام نون باید یک اندازه (کناره های نون ضخیم تر از وسط نون نباشه)
و سطح نون کاملا صاف باشه این نکته به بادکنی شدن نون خیلی کمک میکنه
تکون بدید ارد اضافه ی خمیر بریزه
داخل تابه داغ بدون روغن (ترجیحا تابه جنسش چودن باشه یا از تابه ای استفاده کنید که کف ضخیمی داشته باشه)
بذارید
مدام چک کنید وقتی سمتی که کف تابه هست کمی قهوه ای شد و پخته شد نون برگردونید وفقط ۵ ثانیه طرف دیگه رو بپزید
توی این ۵ ثانیه نون کمی پف میکنه سریع بردارید و روی شعله مستقیم گاز بذارید (شعله ی کوچک با حرارت متوسط)
نون کاملا پف میکنه و حالت بادکنکی میگیره ؛ پفش رو با کفکیر بگیرید و بلافاصله روش کره ی ذوب شده و گشنیز بکشید البته این مرحله اختیاری هست
بهتره این نون سریع مصرف کنید و اگه خواستید یه تایم کوتاه بمونه لای یه پارچه ی نخی داخل سفره نگه داری کنید#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بادکنکی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_در_ماهیتابه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#اسموتی_خرما 😍😍
🔸برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
♦️این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و عالیه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#فالوده_طالبى 😍😍
خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه .
براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه! 👌🏻
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#چیکن_وینگز
بال مرغ
سرکه بالزامیک
شکر قهوه ای
سس کچاپ
نمک و فلفل و زنجبیل
روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_تهيه_کيک_سه_دقيقه_اي_بدون_فر 🍰🍰
آموزش با تمام نکات مهم 👌
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
إذا صُنِعَ إليكَ معروفٌ فَاذكرْ، إذا صنعتَ مَعروفا فَانْسَه
هرگاه به تو خوبى شد،آن را ياد آورى كن و هرگاه تو خوبى كردى، آن را از ياد ببر
#امام_علی_علیه_السلام
#میزان_الحکمه_جلد7_صفحه312
💡 گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری،
بدان که دست دیگرت در دست خداست🌹🌹
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پاستای_قارچ 🍝 😋👆
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کته_کباب_چوبی 🍢 😋
🔸گوشت چرخ کرده ربع کیلو، پیاز رنده شده یکعدد(آب پیاز رو بگیرید )دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده.نمک و زردچوبه و ادویه بمقدار لازم.
همه رو مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کنه و به سیخهای چوبی یا مثل مال من سیخ فلزی کوچیک بگیرید و توی ماهیتابه با کمی روغن کنجد یا هر روغنی که دم دست دارید سرخ کنید و نوش جان.میتونید کمی هم آرد سوخاری برای منسجم شدن بیشتر بهش اضافه کنید (یک قاشق غذاخوری )
اون گوجه گیلاسی ها رو هم میتونید سرخ کنید یا مثل من رو اجاق گاز کباب کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢