سلام🙋♀️
شام دیشب خونه ما یه غذای_نونی خوشمزه بود 😋
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ما که خیلی دوست داریم 😍
هر چند وقت یه بار درست میکنم😊
.
میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ...
.
.
من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇👇👇
.
.
کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم
یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه)
یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه
حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم
میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم
خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_در_سس_مخصوص
موادلازم:
2 عددسینه مرغ
1 قاشق چایخوری آویشن (میتونید ادویه دلخواه اضاف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/5قاشق چایخوری نمک
1 حبه سیررنده شده
2 عدد تخم مرغ
1 بطری(1 لیوان) آب گاز دار (یا ماءالشعیر بدون طعم )
1 پاکت بیکینگ پودر10 گرمی (یا 1 قاشق مرباخوری)
5 قاشق غذاخوری آرد
روغن برای سرخ کردن
.
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد(تخم مرغ +آب گازدار وادويه جات، بیکینگ پودر ) را اضافه ومخلوط کنید وآرد را به کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده وروی ظرف رو پوشانده وبزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند(مدت زمان بیشتر بشه مرغ تردتر ميشه ) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
هدایت شده از خصوصی اشپزی بانوان
#خورش_ترش_واش
اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم☺
بچه ها سبزی من آماده بود و سرخ هم شده بود
آجیا من اطلاعات دقیقی از این غذا ندارم ولی دوستم مینا خیلی بهتر توضیح داده و دستورشم کامل تره در ضمن خورشتاش حرررف نداره مینا جون مرسییی مهربونم ببخش با سوالاتم کلییی اذیتت کردم🙏😘😘💖💖 بچه ها معمولا سبزیش ترکیب ایناست 👇
ترش واش _ گشنیز _ نعناع _ تره _ چوچاق _ جعفری _ اسفناج
ولی بازم انگار سلیقه ایه حالا لطفا یه گیلانی عزیز بیاد بگه دقیقا سبزیهاش چیان مرسیی🙏😘💖
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
ران#مرغ وسس_مخصوص
ابتدا دو قاشق غذاخورى خامه را با سه قاشق روغن زيتون مزه دار شده و يك حبه سير رنده شده و نصف ليوان آب پرتقال تازه و ادويه جات(پاپريكا دو ق،پودر گوجه دو ق.چ،كمى زعفران،فلفل قرمز و سياه بنا به ذائقه و ادويه مخصوص مرغ ) مخلوط كرده .تكه هاى ران مرغ را نمك زده و از سس آماده شده به تمام قسمتها آغشته كرده و يك تا دوساعت داخل يخچال استراحت ميديم.مرغها رو داخل ظرفى بدون در داخل فر ميذاريم.من روى تورى كباب پز گذاشتم.دورچين:سيب زمينى ها رو با اسكاچ خوب ميشوريم با پوست خرد كرده داخل آب و نمك فقط در حد نيم پز شدن روى حرارت ميذاريم.بعد داخل آب كش ميريزيم و داخل سينى فر كمى روغن زيتون با ادويه ليمو فلفلى و كمى جعفرى گشنيز خرد شده و نمك دريا اضافه كرده و ميذاريم داخل فر تا تنورى بشه نخود و هويج رو هم با يك عدد عصاره مرغ ميپزيم.بعد روى هويج ها كمى آب نارنج يا ليمو ميريزيم و اينها رو به مرغهاى داخل فر اضافه ميكنيم تا گريل بشن.
پلوى مكزيكى: نخود فرنگى پخته رو با روغن زيتون و يك قاشق غ رب گوجه و فلفل قرمز و كمى پودری گوجه تفت ميديم و اين سس رو به نصف پيمانه برنج آبکش شده اضافه میکنیم و میذاریم دم بکشه
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#ماهیچه_پلو
#زرشک_پلو
#قورمه_سبزی
#تهچین_مرغ
طرز تهیه ماهیچه:ابتدا دووسه عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید و سرخ کنید بهش زردچوبه و ادویه بزنید و بعد ماهیچه رو بهش اضافه کنید و بزارید کمی دو طرفش سرخ بشه و روی ماهیچه آب میریزیم طوری که تا روی ماهیچه رو بگیره.و میزاریم با شعله کم پخته بشه در اوسط یک استکان زعفران دم شده بهش اضافه کنید و بزارید جا بیوفته.من کمی دارچین هم زدم ولی یادتون باشه دارچین زیادی ماهیچه رو تیره میکنه.
پ.ن. وقتی ماهیچه آماده شد فقط در حد یک لیوان باید آب داشته باشه
.
.
#سالاد_مرغ_کرفس
اینم سالاد مرغ و کرفس که البته بهش سس نزدیم تا ترکیباتشو مشاهده کنید .مرغ رو با پیاز و ادویه پختم گذاشتم آب مرغ خیلی کم بشه و بخورد مرغ بره خردش کردم، ساقه های ظریف کرفس رو خرد کردم خیارشوروذرت و تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز رو خرد کردم و یکعدد پیاز بنفش رو هم بهش اضافه کردم. چاشنی این سالاد خوش عطر و بو سس مایونز سس خردل و کمی آبلیمو و روغن زیتونه البته جعفری خرد شده هم میتونید به این سالاد اضافه کنید که اختیاریه. سالاد مرغ و کرفس انواع مختلف داره.میتونید این سالاد رو با سس مخلوط کنید و قالب بزنید .نوش جان
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فرنی با آرد ذرت
🍨🍨🍨🍨
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه ژیرانکه مخصوص افطار
🍨🍨🍨🍨
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خرما به شکل گل😍🌸
🌺🌼🌺🌼🌺
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش لیتی افغانی
🍵🍵🍵🍵
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین حلوا
🍂✨🍂✨🍂
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ترافل (توپک) خرما مجلسی و بسیار خوشمزه
🍢🍢🍢🍢
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
دسر #پاناکتا زعفرونی
یک لیتر شیر
یک پیمانه خامه قنادی یا یک پاکت خامه صبحانه
۶ تا ۸ قاشق غذا خوری شکر
دو سوم پیمانه آب سرد
سه قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
پودر زعفران ب میزان دخواه
پودر ژلاتین رو روی دو سوم پیمانه آب سرد میپاشیم و میزاریم حالت اسفنجی بشه بعد میزاریم رویه بخار کتری تا ب روش بن ماری ژلاتین داخل آب باز بشه.
یک لیتر شیر رو داخل ظرف میریزیم خامه و شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم تا ب جوش بیاد وقتی جوش اومد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم از رویه حرارت بر میداریم.
مایع دسر رو ب دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمتش پودر زعفرون و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم.
قالب پلاستیکی رو چرب میکنیم و لایه لایه دسرو اضافه میکنیم و میزاریم یخچال حدود ۵ ساعت بمونه تا کامل دسر خودشو بگیره. (نکته برای اضافه کردن هر لایه باید حتما ب دمای محیط رسید باشه اگر داغ باشه لایع قبلو باز میکنه و شکل دسر بهم میریزه)
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
..... #خورش_لوبیا_سفید
لوبیا سفید یک لیوان
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:
اول پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.
برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی ریختم ..میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید..
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله بستنی چند رنگ خوشمزه و مجلسی
مواد لازم ژله بستنی
∴ ژله رنگی :•: 3 بسته با رنگ و طعم دلخواه ∴
∴ بستنی وانیلی :•: ¾ لیوان ∴
∴ آب جوش برای حل کردن ژله :•: ¾ لیوان ∴
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله بستنی چند رنگ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ژله بستنی
بستنی وانیلی را در ظرف بریزید تا کمی نرم شود مراقب باشید بستنی شل نشود. سپس یک بسته پودر ژله را در لیوان آب جوش خوب حل کنید . یا در کاسه شیشه ای ریخته روی بخار کتری هم زنید تا شفاف شود.
وقتی پودر ژله حل شد بستنی را به ژله اضافه می کنید تا مواد صاف شود و در قالب مورد نظرتان میریزید و در یخچال به مدت 45 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از 45 دقیقه دوباره مرحله بالا را تکرار می کنید فقط با پودر ژله روشن تر که رنگ ژله ردیفی خودش را نشون بده.
بعد دوباره مواد آماده را روی اون ژله قبلی که گذاشتید خودش را بگیره میریزید و بلا فاصله در یخچال میگذارید که ژله زیری آب نشه و همینطور پودر ژله سومی را هم مانند اولی و دومی بعد از 45 دقیقه مواد دومی تکرار کنید و بگذارید یک تا دوساعت بسته بشه.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
مواد اولیه (برای 1 نفر) :
شیر: 1/2 پیمانه
بستنی شکلاتی: 1 پیمانه
سس شکلاتی: 3 یا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک

آکاایران: طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک
طرز تهیه :
تمامی مواد را باهم در ظرف مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود
نکته 1 : جهت زیبا شدن متوانید مقداری از سس شکلاتی را در کناره های لیوان مورد نظر بریزید.
نکته 2 : میتوانید مقداری چیپس شکلاتی نیز در ته لیوان بریزید.
نکته 3 : برای طعم بهتر و یا تزئین نیز میتوانید از مقداری خامه استفاده کنید.
نکته 4 : بعد از مخلوط کردن تمامی مواد آن را چند دقیقه ای در فریزر بگذارید تا خنک شود.





❣سیر مادهی غذایی شماره یک برای پاکسازی رگها محسوب میشود
👈اگرنمیخواهید رگهایتان به این زودیها دچار انسدادشود ومشکلات بعدی را به بار بیاوردسیررادربرنامهی روزانهتان بگنجانید
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
خواهر که داشته باشی
یعنی خدا یه طور ویژه ای دوستت داشته
که بهت یه مادر کوچولوی دوم
یه رفیق مهربون
و یه همبازیِ همراه داده😊😍
سلامتی خواهرا و هر کسی که برامون مثل خواهره💃
چهارشنبه روز گرامیداشت خواهر مبارک
❣
cнαɴɴεℓ↝
ℓɨŋk☞❥ @Madars ❥⊂⇝❤️⇜⊃
ℓɨŋk☞❥ @Fazsangein ☞❀❥•٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_چیکن_تیکا_ماسالا_یک_غذای_هندی
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#خورش_چغاله_بادام
مواد لازم :
گوشت:نیم کیلو
چاغاله بادام :نیم تا یک کیلو
پیاز متوسط:2 عدد
نعنا جعفری :نیم کیلو
نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم
آبغوره یا آبلیمو :به دلخواه
خورشت چغاله بادام
طرز تهیه:
مثل طرز تهیه اکثر خورشت ها برای تهیه این غذا هم اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.
حالا مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آنها را گرفته اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.
مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست وشو و خشک شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده ما در اینستاگرام
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#کره_فندقی🌰🌰 😍😍
200 گرم فندق خام
3 قاشق غذاخوری پودر قند
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرزتهیه:👇👇
فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری ما در اینستاگرام
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡