eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن ی ناگت خوشمزه با بافتی نرم و طعم و عطر بینظیر لطفا به نکات زیر توجه کنید. اول اینکه هم ران و هم سینه مرغ با هم چرخ بشن اگر همش ران مرغ باشه که هنوز بهتره اما سینه ی تنها بافت ناگت رو خشک میکنه دوم اینکه اصلا اب پیاز رو نگیرید اب پیاز باعث نرمی بافت ناگت میشه سوم اینکه برای اینکه موقع سرخ کردن ناگت ها زیاد قهوه ای و بد رنگ نشن من یک نوع ارد سوخاری رو بهتون اموزش میدم درست کنید و استفاده کنید عاشقشق میشید. سس خردل هم که حتما باشه توی عطر و طعمش واقعا تاثیر داره طرز تهیه برای بیست عدد ناگت من یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران کامل مرغ را با هم چرخ کردم. بعد دو عدد پیاز متوسط را با یک حبه سیر رنده ریز کردم و به مرغ اضافه کردم بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ویک ق غ آرد سوخاری ریختم بعد یک ق غ سس خردل اضافه کردم و بعد نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه ریختم و حسابی مخلوط کردم. مواد رو کنار بگذارید و ارد سوخاری رو اماده کنید. یک بسته اسنک ذرت یا پفک نمکی لازم داریم حسابی پودر کنید و به همون مقدار هم ارد سوخاری( نان باگت خشک شده و پودر شده) ریخته و مخلوط کنید. پودر سوخاری امادس 😊😊به همین راحتی حالا به اندازه یک گردو از مواد رو برداشته گرد کنید و اول داخل ارد سوخاری و بعد سریع بزارید توی اب و بردارید و مجدد در ارد سوخاری حسابی همه سطحش رو از ارد سوخاری بپوشانید و بعد درون روغن سرخ کنید. دوستان میتونید فقط یک مرتبه در ارد سوخاری بزارید و بعد درون تابه سرخ کنید اما ممکنه پنیر پیتزاها از گوشه و کنار ناگت بزنه بیرون و روغن ها زود میسوزن. اما با این روش ک من گفتم هم یه لایه کرانچی و ترد مانند روی ناگت ایجاد میشه هم روغن زود نمیسوزه و کثیف کاریش کمتره. امتحان کنید و لذت ببرید . با این دستور به هیچ عنوان ناگت شما سفت نخواهد شد ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوله ای فوق العاده 😍👌 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
❣❣❣❣❣❣❣ ❣پودر ژله 1بسته ❣شكر 1پيمانه ❣آبميوه آناناس 1ليوان ❣آبليمو تازه 1ق چ ❣رنده ليمو 1 ق چ ❣رنگ بميزان لازم ابتدا توي قابلمه ابميوه و پودر ژله مورد نظر را ريخته وباهم قاطي ميكنيم بعد شكر را اضافه كرده ميزاريم روي حرارت ملايم تا كاملا شكر و پودر ژله حل بشه وقتي حل شد از رو حرارت برداشته بهش آبليمو ،رنده پوست ليمو و رنگ را اضافه كرده ميتونيد توي قالبهاي مخصوص پاستيل بريزيد يا توي ظرف پيركس سلفون كشيده و مايع پاستيل را داخلش ريخته بمدت يك ساعت داخل يخچال قرار داده بعد ب هر شكلي خواستين قالب بزنيد و توي يك سيني شكر پاشيده پاستيلهاي قالب زده را توي سيني ك شكر پاشيديم قرار ميدهيم بعد ميزاريم يخچال تا شكر جذب پاستيل بشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍌پودينگ موز 🍹اين دسر با اينكه سادست،ولي واقعا عاليه. مواد لازم:شیر سرد يك لیتر موز پوره شده دو عدد شکر اينجا به اندازه دو استکان کمر باریک استفاده ميكنه ولي شما ميتونيد مقدارشو تغيير بديد نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ دو عدد وانیل پودري نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری کره يك قاشق غذاخوری ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍥تزیین ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 ▫️چغاله بادام : 400 گرم ▫️گوشت خورشتی : 400 ▫️نعنا و جعفری : نیم کیلو ▫️گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل ) ▫️نمک و زردچوبه : به میزان لازم ▫️پیاز : 1 عدد 🔸ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢✍ ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ و نیم ق غ پودر کاکاعو ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ آرد شیرینی پزی ۱ ق غ کره ۱ ق چ وانیل ۸۰ گرم شکلات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🧉 😋 🔸برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه. ♦️این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و عالیه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت👨‍🍳 مواد لازم : آب ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه) پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (میتونین از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده کنید) نمک فلفل ۷ عدد سیبزمینی کوچک پخته پاپریکا پنیر پیتزا ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢