eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍣🍬 .یک پیمانه آرد بادام(بادام درختی رو آسیاب کنید )یک پیمانه پودر قندالک شده و کمی وانیل همه رو مخلوط کنید و قاشق قاشق گلاب بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد دوستان حتما قاشق قاشق گلاب اضافه بشه برا همین مقدار گلاب گقته نمیشه بعد با دست شکل بدید میتونید رنگ خوراکی بزنید من واسه توتها از رنگ طبیعی لبو استفاده کردم دوستان فقط روی شیرینی رنگ بشه نیاز به رنگ همه شیرینی نیست شما میتونید از آب آلبالو(مربا )هم استفاده کنید.و توی شکر بغلتونید برای دم شیرینی از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
دسر شکلاتی 😍😍 شیر ۵ لیوان شکر ۱/۵ فنجان نشاسته ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۱/۲ فنجان شکلات تخته ای ۱۲۰ gr کره ۱ ق غ شیر،شکر،نشاسته و کاکائو در یک ظرفی بریزید و با یک الک به ظرفی مناسب جهت پختن انتقال بدید و خوب هم بزنید و روی حرارت بزارید وقتیکه جوشید شکلات تخته ای و کره اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید باید قوامش کشدار بشه.اگه غلیظ بود بهش شیر یا آب اضافه کنید،مواد رو در قالب بریزیدمبذارید پودینگ به دمای اتاق برسه و به یخچال منتقل کنید و حداقل نیم ساعت بذارید بمونه و نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨مواد لازم:شیر سرد يك لیتر موز پوره شده دو عدد شکر اينجا به اندازه دو استکان کمر باریک استفاده ميكنه ولي شما ميتونيد مقدارشو تغيير بديد نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ دو عدد وانیل پودري نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری کره يك قاشق غذاخوری طرز تهيه:شیر (حتما سرد)+شکر+نشاسته رو مخلوط كنيد بعد زرده ها رو اضافه و مخلوط كنيد.اين تركيب رو روي شعله ملايم بذاريد و هم بزنيد تا به غلظت برسه بعد وانيل و نمك رو اضافه كنيد و كره رو هم ميريزيم.تا اين مرحله داريم.موز پوره شده رو اضافه ميكنيم كه ميشه .اگر شكلات يا پودر كاكائو اضافه كنيد ميشه . در آخر هم همونطور كه مشخصه تا گرمه روي بيسكويت ميريزه و روشو با پودر كاكاپو تزيين ميكنه.چند ساعت در يخچال بمونه آماده ي سروه.
✅دسر طالبی 😋 یک عدد طالبی رو خرد کرده میکس میکنیم بعد نصف لیوان شیر و نصف لیوان بستنی طالبی یا وانیلی اضافه کرده دوباره مخلوط میکنیم پودر ژلاتین بن‌ماری شده سه ق غ خوری هم بهش اضافه میکنیم قالب رو‌چرب کرده میریزیم قالب یخچال چند ساعت بمونه.. شکر و‌خامه هم میتونید اضافه کنید که من نکردم....
سس شکلاتی آسان برای تزیین کیک و شیرینی واقعا خیلی آسونه و کاربردهای زیادی در آشپزی داره حتما امتحان کنید مواد لازم 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو آب به مقدار لازم 1/2 لیوان دسته دار پودر شکر مراحل 5 دقیقه پودر شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و یک قاشق آب اضافه کنید و هم بزنید و اگر مواد سفت بود دوباره یک قاشق آب اضافه کنید و هم بزنید این سس شکلات رو میتونید روی دونات کیک و پنکیک بریزید میتونید بعد از ریختن این سس روی کیک آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. 10دقیقه کافی است  
شب زیباتون متبرک به گرمی نگاه خدا الهی دلخوشی هاتون افزون دلاتون از غم وغصه خالی و جمع خانواده تون پراز دلگرمی و عشق و لبخند‌ شبتون بخیر♥️
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام گلهای مهربون🌷🍃 آخرين پنجشنبه بهـار 99 و 29 خرداد ماهـتون بخير انشاالله🍃🌷 لبخند رو لباتون بركت تو كاراتون🌷🍃 وآسمان زندگیتون سرشاراز زیبایی وصداقت و نگاه خدا شامل حالتون باشه🌷🍃 ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح يعنی عشق 🕊عشق يعنی حس خوب زندگی 🌸وزندگی يعنی زيباترين هديہ ی خدا 🕊ســــ💓ـــلااااام 🌸صبحتون بخيرونيکی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتان بخیرونیکی من با سلامی، صدایتان میکنم، با لبخندی نگاهتان، وبا حسی از،اعماق قلبم دعایتان خدایا بهترینها را ،به دوستانم هدیه فرما!!! ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🍆 😋 ▫️گردو آسیاب شده ...........150 گرم ▫️سبزی معطر شمالی (چوچاق,نعنا,وارمبو,خالواش,گشنیز).....70 گرم ▫️رب انار +رب آلوچه ......از هر کدام 1 ق غ ▫️پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه ......1 ق غ ▫️پیاز رنده شده ..........1 عدد متوسط ▫️سیر...2 حبه ▫️نمک,فلفل,گلپر به میزان لازم 🔸 همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط کرده همراه روغن کنجد 25دقیقه ای تو تابه تفت میدید و در آخر تو شکم بادمجونی که سرخ شده میریزیم و بعد داخل تابه روغن بریزید البته میتونید چندحلقه گوجه فرنگی بزارید کف تابه و بعدبادمجون های شکم پرو بچینید روش روی حرارت حدود 30 الی 40 دقیقه بعد آماده است ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍛 😋 ▫️برنج چهار پیمانه ▫️اسفناج یک کیلو ▫️چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط ▫️پیاز یک عدد ▫️زرد چوبه و نمک به میران لازم 🔸ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍅اگر هنگامی که رب ها را در ظروف شیشه ای قرار  دادید، روی سطح آن کمی روغن زیتون بریزید، ماندگاری آنها را افزایش داده اید.
🔸با این روش هنگام استفاده، آرد وشکر، اطراف پخش نمیشوند . 🔹 بعد از خرید با یک قیف بزرگ آنها را به بطری انتقال دهید 🔸این روش برای استفاده از پودر لباس هم عالی وراحت هست. 🔹بهتراست برای سالمتربودن این روش از بطریهایی با جنس شیشه استفاده شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده‌ی خوشمزه با بیسکویت و لیمو و شکلات😍😍 🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
🍫🍭🥤 برای تهیه این لیوان های خوشمزه فقط کافی است شکلات آب شده (بر حسب سلیقه تلخ یا شیری) را درون لیوان های یک بار مصرف ریخته و به صورت بر عکس بر روی سطحی قرار دهید تا تمام لیوان به شکلات آغشته شود. لیوان ها درون فریزر یا یخچال قرار دهید تا کاملا خنک و سفت شوند. می توان درون لیوان های شکلاتی را از بستنی ، پودینگ، کیک ،موس و ژله و … پر کرد
🙋‍♀️🙋‍♀️💜 دلمه_برگ_مو : برگ مو: نیم کیلو لپه : 2 پیمانه پلوپز برنج : 3 پیمانه پلوپز سبزی های دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز): یک کیلو گوشت چرخ کرده : 400 گرم نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه پیاز بزرگ : سه عدد بلغور : دو پيمانه پلوپز . پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم. نمک،فلفل و ادویه هم میزنیم از روی حرارت برمیداریم. تو یه ظرف دیگه میریزیم. بعد لپه را که قبلا خیس کرده و پختیم به گوشت اضافه می کنیم .سبزی پاک کرده و شسته شده رو به مواد گوشتی اضافه می کنیم. برنج راشسته به مواد اضافه ميكنيم. بلغور رو که از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده به مواد گوشتي اضافه ميكنيم. اگه روغن موادمون کم بود کمی روغن بهش اضافه میکنیم. بهتره از برگهای تازه استفاده کنیم. . من برگهایی که طعم ترش دارن دوست دارم. برگها را شسته و دمبرگ آنها را میچینیم. از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو جمع كرده رول كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن به رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته با پياز داغ و زرشک سرو ميكنيم. .