eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
36.2هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷مواد لازم برای۳ نفر زرشک ۲ قاشق سوپ خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم کره آب شده ۱/۴ پیمانه ماست چکیده ۱/۲ پیمانه مرغ ۲۵۰ گرم برنج 1.5 پیمانه خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم 🌷طرز تهیه ۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. ۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید. ۳- برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید ۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید. ۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید. ۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود. ۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←•
🥟🥔 😋 سیب زمینی آبپز رو رنده کنید + پیاز داغ + زردچوبه + فلفل قرمز زیاد + کمی زیره + نمک و فلفل سیاه رومخلوط کنید، بین نون تست بذارید و در ساندویچساز پِرِس کنید.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاسه آبنباتی: برای کاسه آبنباتی توی دوتا بادکنک سایز متوسط تا جایی که تو کلیپ میبینید آب میریزیم و در بادکنکا رو محکم میبندیم نباید هوای اضافی تو بادکنکا بمونه، بادکنکا رو وارونه روی لیوان میذاریم، ۷۵ گرم شکر و ۳۰ گرم آب و ۱۵ گرم گلوکز مایع رو تو قابلمه ای میریزیم و بدون هم زدن روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد نوک قاشق مرباخوری پودرکاکائو یا یکی دوقطره رنگ خوراکی ژله ای بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه تا به دمای ۱۵۰ درجه برسه اگه دماسنج مایعات داشتین وقتی به دمای ۱۵۰ رسید گازو خاموش کنید ولی من دماسنج نداشتم وقتی مایع درحال جوش غلیظ شد و تا حدودی به سختی از قاشق سرازیر شد اونو سریع با قاشق روی بادکنکا میریزیم،باید سریع اینکارو انجام بدیم چون زود مثل نبات سفت میشه اجازه میدیم کاسه ها سفت و خنک بشن بعد با قیچی آروم در بادکنکو پاره میکنیم و آب داخلشو خالی میکنیم تا بادکنک از کاسه جدا بشه،این کاسه ها برای تزیین کیک و دسر خیلی شیکن،پیشنهاد میکنم حتما درست کنید. نکته:اگه قبل از غلیظ شدن مایع اونو از روی حرارت بردارین اون موقع کاسه هاتون سفت نمیشن هرچقدر زمان هم بگذره سفت نمیشن.   
جان دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان روز دختر پیشاپیش مبارک🌹 ┄┅┅┄┅✶❤️✶┅┄┅┅┄ @axe_porofil ┄┅┅┄┅✶☝️🏻✶┅┄┅┅┄
جان دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان روز دختر پیشاپیش مبارک🌹 ┄┅┅┄┅✶❤️✶┅┄┅┅┄ ❤️ @axe_porofil❤️ ┄┅┅┄┅✶☝️🏻✶┅┄┅┅┄
هدایت شده از مشتریان چمران
دختری⁉️ دخترداری ⁉️ چطور اینجا عضو نیستی👄 🤷🏻‍♀👇🏼 این‌ کاناله که پُر از ایده و خلاقیت جدیده😌 😍🌸 💜توش پر 💜 💜 💜 http://eitaa.com/joinchat/3671916546C44eee3628b http://eitaa.com/joinchat/3671916546C44eee3628b زود عضو شو فقط 10 نفر دیگه جا داره🤦🏻‍♀☝️🏻
هدایت شده از عجایب جهان
126.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫شب زیبای بهاریتون 🌸متبرک به 💫گرمی نگاه خدا 🌸الــهی... 💫دلخوشی‌هاتون افزون 🌸دلاتون مملو از شادی 💫و جمع خانواده‌تون 🌸پراز دلگرمی و عشق و لبخند‌ شبتون بخیر
هدایت شده از  ایده های بانوان
💥 ﺧﺪﺍی مهربانی ها ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻫﺮ ﭼﯿﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺪﯾﻪﺍی ﮐﻪ ﻫﺮ شب ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑـﻪ ما میدﻫﯽ از ﺗﻮ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭیم ﻫﺪﯾﻪﺍﯼ ﮐﻪ ناﻣﺶ آرامش اسـت ... شبتون آرام 🌙 فرداتون زیبا .... ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌
1.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیای 👌😉 😍 نحوه مربوط به ترشی گوجه فنگی پست بالاتر👆 گوجه هارو یک برش + بزنید و داخل آب جوش بریزید و بعد داخل آب سرد بندازید . به راحتی پوست ها جدا میشن
😍🤗 🥚 برای این که سفیده تخم مرغ زودتر کف کند ، قدری نمک به آن اضافه کنید ، سپس هم بزنید .