مواد غذایی كه در ماه رمضان تشنگی را از شما دور میكنند.
#رمضان
#تغذیه
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
دو توصیه برای روزهدارانی که تحمل گرسنگی و تشنگی در ماه رمضان براشون خیلی سخت هستش👆
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🔴 #روزه گرفتن از نظر علم #پزشکی
🔸در #شش روز نخست ماه مبارک رمضان:👇
حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند، عفونت بدن کاهش پیدا می کند.
🔸از روز #ششم ماه مبارک رمضان تا #دهم:👇
عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و همچنین کلسیم مازاد از بدن خارج می شود، معده شروع به پاکسازی می کند و مواد زائد را خارج می کند.
🔸از روز #دهم تا #چهاردهم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی سیستم عصبی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد.
🔸از روز #چهاردهم تا #بیست_و_یکم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی عروق و قلب انجام می گیرد. غلظت خون در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود.
🔸از روز #بیست_و_یکم تا #سی_ام ماه مبارک رمضان:👇
تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود.
🔸در #پایان ماه مبارک رمضان:👇
با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم، به شرط تغذیه ای صحیح در ماه رمضان
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🍃🌷 این سلامم را در یکے از
زیباترین روزهاے خــ💗ــدا پذیرا باش
یک دل خــوش
یک لب خنــــدان
یک روز پر از برکت
دعای امروز من برای شماست🌷🍃
#روزتون_پربرکت🌸🍃
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
♦️نباید های تغذیه ای در وعده سحری
🔹انواع فست فودها؛ پیتزا، سوسیس، کالباس.
🔹انواع غذاهای پر ادویه، تند یا شور از جمله ممنوعات لیست غذاهای مناسب سحری است.
🔹وعده شام خود را به دو ساعت بعد از افطار موکول کنید.
🔹در وعده سحری از غذاهایی کاملی مانند پلوعدس یا لوبیاپلو استفاده کنید.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#آش_عباسعلی مخصوص افطار
#ویژه_افطار
🍵🍵🍵🍵🍵🍵
مواد لازم :
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
لوبیا سفید نصف پیمانه
گندم پوست کنده 1/5 پیمانه
برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
گوشت دنده گوسفندی300 گرم
پیاز درشت برای پیاز داغ5 عدد
سیر برای سیر داغ10 حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم روغن حیوانی به میزان لازم
نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم
طرز تهیه:
آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده و از محبوبیت خاصی بر خوردار است .
این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#حلوای_عربی_یا_شیر_خشک
1پ شیرخشک ترجیحا نیدو و1پ نشاسته ذرت و1پ ارد سفید رو با روغن درحدی که غلظت ماست رو پیدا کنه تفت میدیم وقتی طلایی شد 1پ اب و2پ شکر وزعفران رو که گذاشتیم رو حرارت در حد حل شدن شکر کافیه قطره ای از اب نباید تبخیر بشه کم کم اضافه میکنیم به مخلوط ارد طلایی وبا همزن دستی به سرعت هم زده ومخلوط میکنیم حلوا اماده است واز رو حرارت برمیداریم
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
22.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_چکن_مرچی_رول
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
چه دعاهای زیبایی تقدیم به
شما هم گروهی های عزیزم ....♥️
🌸اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن
🌸 اللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن
🌸اللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن
🌸اللّهُمَّ ارْحَمْنا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اخْذُلِ الْکُفّارَ وَالْمُنافِقینَ بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اشْفِ مَرضانا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ ارْحَم مَوْتانا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوفیقَ الطّاعَةَ بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ ارْزُقنا حَجَّ بَیتِکَ الْحَرامَ بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ تَقَبَّل صَلاتَنا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ تَقَبَّل تِلاوَتَنا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اسْتَجِب دُعاءَنا بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُصَلّینِ بِالْقُرآن
🌸اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُتَّقینِ بِالْقُرآن
امیدوارم 🌼🍃🌺
نماز و روزه هاتون قبول باشہ 🙏
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🍃🍃🍃🍃🍃
✨نیایش صبحگاهی؛
ای همه عشق و زیبایی💖
امروز را زیباتر زندگی خواهم کرد🌸 زیرا معبودی دارم که در زیبایی و عشق همتایی ندارد و مرا در نهایت زیبایی آفرید🌸
امروز را آرام و رها خواهم بود🌸چراکه به پروردگارم اعتماد دارم🌸 پس نگران نیستم و همه چیز را به دستان توانمندش سپرده ام🌸
ای خالق عشق💞
تو در درونم رسوخ کردی و من به عشق داشتنت عادت کرده ام🌸 من تمام آرامشم را از خدایی چون تو دارم🌸 خدایی که لذت احساسش را با هیچ چیزی نمی توان قیاس کرد🌸 من تمام نعمتهایم را از تو دارم🌸 تویی که بخشنده ترین عالمیان هستی🌸 و امروز فراموش نخواهم کرد چه کسی مرا نعمت تنفس بخشید🌸 چه کسی به من سلامتی و نعمت حضور عزیزانم را بخشید🌸
و من با همین داشته ها شاد و خوشبخت هستم🌸 من با نعمت وجود آفریدگاری چون تو خوشبخترین مخلوق روی زمین هستم🌸 و به داشتن پروردگاری چون تو به خود افتخار میکنم🌸 وقتی احساس میکنم که در درونم خداوندی جای دارد🌸 که جهانی به این بزرگی را آفریده به ارزش خود بیشتر پی میبرم🌸 و آگاه میشوم که چرا انسان را اشرف مخلوقاتت نام نهادی🌸 و تا زنده هستم قدردان این ارزش هستم🌸
خدایا بابت وجود لطیفت سپاسگزاریم💕
خدایا حس خوشبختیمان را سپاسگزاریم💕
خدایا نعمت زندگی این فرصت تکرار نشدنی را سپاسگزاریم💕
امروز به نعمتهایی توجه کنیم که روحیه سپاسگزارانه را در ما تداعی می کند🌷
خدایا بابت همه چیزهایی که بخشیدی عاشقانه سپاسگزارت هستیم...💫
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#مشكوفي(#ماه_رمضان)
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود. قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡