eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش پختن شیرینی قرابیه یونانی مناسب برای : 10 نفر 👤 زمان پخت : 20 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 250 گرم 2⃣ وانیل 1 قاشق چایخوری 3⃣ خاک قند 1 لیوان پر 4⃣ آب 1 فنجان 5⃣ پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 6⃣ گلاب 2 قاشق چایخوری 7⃣ پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری 8⃣ پودر و خلال بادام 100 گرم 9⃣ آرد 450 گرم 🔟 تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه : ابتدا کره و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه اسانس وانیل، جوز هندی و پودر بادام را بریزید و مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و بیافزایید. مواد را بخوبی مخلوط نمایید تا خمیری یکدست درست شود، خمیر را ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید. خمیر را به شکل گلوله هایی یک اندازه درست کرده و روی هر کدام چند عدد خلال بادام بگذارید و کمی فشار دهید تا بچسبد. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. بعد از اینکه شیرینی ها پخته شد آن ها را از فر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط آب و گلاب فرو کرده و سپس در پودر قند بغلطانید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تا شادۍ مان بۍ حد و اندازه شود تا باغ بهـارمان پر آوازه شود خورشـید شو و پنجره ها را بگشا لبخند بزن ڪه صبحمان تازه شود.. سلام. صبحتون بعشق😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای فوق العاده 🍜🍜🍜🍜 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
با توکل به خدا و توسل به اهل بیت روی حرز بزنید😍👇👇 🌸 🌺☆ 🌼☆ 🌺☆ 🌸★ 🌺☆ 🌸★ 🌺🌸🌺🌸🌺🌸★ 🌺☆ 🌸★☆★☆★☆★☆ 🌸★ 🌺☆ 🌺☆ 🌸★ 🌸★ 🌺☆ با پرداخت مبلغ کمی صاحب حرزی بشید معتبر که درای خوشبختی رو روتون باز میکنه، حاجاتتون رو روا و آسمونتون رو پرستاره🤩 بی بهره نمونید 👏👏👏
🍹 😋 ▫️2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده) ▫️1 پاکت بیسکوییت 🔸برای کرم ▫️4 لیوان شیر ▫️1 لیوان شکر ▫️2 قاشق غذاخوری آرد ▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته ▫️1 عدد تخم مرغ‌ ▫️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔸برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍮 😋 🔸یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو‌ حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم و‌یکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥗 هنگام تهيه سالاد الويه👇🏻 🔸برای پخت مرغ داخل آب مرغ یک عدد پیاز بزرگ، فلفل دلمه و یک تیکه هویج بیندازید و کمی فلفل و مقدار خیلی کم زرد چوبه به آب مرغ اضافه کنید تا مرغ خوب بپزد و با این مواد بوی ضخم مرغ گرفته شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍢 ادویه کباب تابه ای👇🏻 فلفل سیاه زردچوبه زعفرون گل پر ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با خوشمزهه🤩 شیر ۲۵۰ میلیلیتر(تقریبا یک لیوان) روغن نباتی ۳ ق غ پودر خمیر فوری ۵ گرم شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم برای پر کردن: ۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی جعفری و شوید نمک و فلفل پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم روغن ۱ ق غ کره ۲۵ گرم ابتدا برای مایه گوشتی: گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی خورد شده و جعفری و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و به سه قسمت مساوی موادو تقسیم میکنیم ، برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل‌ شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ،خمیرو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با قطر ۳۰ سانتی متر پهن میکنیم لبه هارو ازمایه گوشتی پر میکنیم و لبه های خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتی رو میریزیم و‌روش رو‌با پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو‌ بقیه روغن نباتی میزنیم و در فر ۲۲۰ درجه ازقبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم بپزه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ساندویچ میکر فقط تو 2 دقیقه 😳😌 فوروارد برای کدبانوها اجباری😍
هدایت شده از عجایب جهان
از خواجه عبدالله انصـاری پرسیدند عــــبادت چیست ؟ فـرمود: عـبـادت خدمــت‌ ڪـردن بــه خلـــــق اسـت پرسیدند چگـــــونه؟ گـــــفت: اگـر هر پیـشه‌ای ڪه به آن اشـتغال داری رضـــای خدا و مردم را در نظـر داشته باشۍاین نامش عبـادت‌است پرسیدند: پس نماز و روزه و خمـس.. این‌ها چـه هستنـد؟؟؟ گــفت: این‌ها اطاعـت هستند ڪه باید بنده برای نزدیک شـدن به خــدا انجـام دهد تا انوار حــق بگیرد.
هدایت شده از پزشک ایرانی
💛 تاگفتم السلام علیڪم دلمـ💔شکست نام بنـدِ دلم را، زِهم گُسَسْت ای اسم بہ زبانم عَلَی الدَّوام ماجاءَ غَیرُ اِسمُڪَ فی مُنتَهی الکلام😍✋ 🌸 🌸
پوست پرتقال رو خشک کنید و موقع درست کردن‌گوشت و مرغ داخل غذا بندازید بوی بد گوشت رو میگیره و به غذا بو و عطر خوبی میده ویتامین هم داره 👌🍊 🎀 🌸 🎀 ✨ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ماست ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لیمو ترش رو مثل تصویر برش های نازک بزنید داخل یک ظرف مناسب اونهارو دور هم بچینید و با خلال دندان محکم کنید تا شکلشون خراب نشه دورشون رو سبزی بچینید و یک گل زیبا داشته باشید 🍋🌼 🍃 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا شوید را بچینید خوب بشورید خشک کنید و بصورت ریز خردید کنید بزارید در مکان درون ظرفی کاملا خشک بشه بعد درون بطری نگهداری کنید نکته حتما شوید هاتون خشک باشه بعد بزارید درون بطری روی کلیپ صداگذاری شده ، با صدا گوش بدین🔊 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری بزن👌💝 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شیرینی بهشتی 🍪 😋 ▫️آرد برنج 100 گرم ▫️آرد نخودچی 60 گرم ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️پودر قند 75 گرم ▫️روغن جامد 50 گرم ▫️هل پودر شده نصف ق چ ▫️شیر 1ق غ ، گلاب 1ق م ▫️زعفران با گلاب خیس شده 1ق چ 🔸روغن و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه، تخم مرغ و هل را اضافه و 30ثانیه با دور کند هم میزنیم، آردها را الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت به آرامی مخلوط میکنیم گلاب و شیر و زعفران را هم اضافه میکنیم تا به صورت خمیر درآید، (زیاد ورز ندین بعد از پخت خشک میشه) خمیر را نیم ساعت درون یخچال استراحت می‌دهیم، فر را با درجه 180روشن کرده کاغذ روغنی درون سینی قرار می‌دهیم، از مواد شیرینی به اندازه های کوچک توی دست گرد کردم و روشو با مهر تزیین کردم و تخم خرفه پاشیدم(میتونید داخل قیف با ماسوره درشت هم شکوفه بزنید،یا مقداری از مواد رو توی دست گرد کنید و روی سینی قرار بدین، سلیقه ایه) 10الی 12دقیقه تو فر گذاشتم، بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم. اگه خواستین شیرینی تون کاکائویی بشه بجای زعفران پودر کاکائو بزنید، اگه خواستین سفید بشه آرد نخود چی رو حذف و آرد سفید بزنید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍛 😋 🔸اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم. 🔸حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍑ان شاءالله 🍰عصرتون پر باشه از 🍑لحظه های خوب 🍰لحظه های پر از آرامش 🍑لحظه های سربلندی وخوشبختی و منم ازینا😕😕👆👆👆