eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خامه فرم گرفته (خامه زده شده قنادی) با استفاده از پودر خامه. با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای ۳ نفر سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۴ عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت ۲ تا ۳ ق غ آرد سفید ۱ ق غ شیر ۱ لیوان کره ۲۵ گرم پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم . پوستش رو گرفتم و رنده کردم . بهش یه کم کره ( یا روغن) ، نمک و فلفل اضافه کردم . سینه مرغ رو هم همراه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و فلفل پختم و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم . قارچ ها رو خرد کردم و تفت دادم بهش مرغ ریش ریش شده و فلقل دلمه ای خرد شده و کمی ذرت اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ریختم . سس_بشامل_معصومه : برای سس سفید داخل ظرفی آرد رو یه کم تفت دادم و کره رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کمی نمک و فلفل ریختم . داخل ظرف مورد نظر کفش رو یه کم با سس سفید چرب کردم و بعد یه کم از پوره سیب زمینی ریختم و پهن کردم و روش کمی پنیر پیتزا و از مواد مرغ و باز روش کمی پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و همین کار رو دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ‌ بده . توی تابه روی گاز هم می تونین درست کنین فقط رویه اش تغییر رنگ‌پیدا نمی کنه .❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🥀 حالِ من سخٺ وخیم اسٺ، دوایے بفرسٺ یڪ عیادٺ بڪن از نوڪرِ بیمار حرم ڪاشڪے خانہ من ڪرب و بلا بود بود ، همسایہ ے دیوار بہ دیوارِ ❤️ 🌷
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85 ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85 🔻اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین...🔺👇 http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85
هدایت شده از عجایب جهان
خُدایا جُورِے دَسـتَم را بِگیر وَ بُـلَندَم ڪُن ڪہ هَمہ اَطرافیانَم یادِشـاڹ بِـمانَد مـَڹ هَـم خُدایے دارَم....!!! یادِشـاڹ بِـمانَد ژِسـٺِ خـدایے بَـرازَنده بَـنده ے خُـدا نِیست...!!! یادِشـاڹ بِـمانَد حَـرفهایِشان تـــا هَمیشـہ دَر خــاطِرم خواهَد مـاند....!!! حٺـے اَگـر بہ رُویــِشان لَبخـند بـِزَنم وَ هـِیچ نـــَگویم...!!! یادِشــــاڹ بِـمانَد هَـمانُگونہ ڪـِہ دِلمَ را شِــڪَستند با حَــــرف هایِشــــاڹ.....!!! تــو آن بالا همــہ را شِـنیده اے....
🌹🌹آشپزخانه بهشتی🌹🌹 📌توصیه های برای خانم هایی که دوست دارن سفره هایی که برای عزیزانشان پهن میکنند نورانی و با برکت باشد... ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
گذشته را به گذشته بسپارید ظالم را به چوب خدا ! 🍃🌸 تعریف قانون کارما : اگر زدی زندگی و هست و نیست و و آبروی یکی رو نابود کردی فکر نکن تموم شده و رفته باور کن این اصلا به اعتقاد و باور ربطی نداره که بگی من باور ندارم یا اعتقاد ندارم🍃🌸 و بالاخره یه روزی یه جایی در همین دنیا تقاص پس خواهی داد دلی که می شکنی تاوان دارد به صورت خلاصه قانون کارما رو در تصویر زیر می بینید. اعمال انسانها یک دومینو است که به خودشان بر می گردد و اون آقا زرنگه که خیلی زرنگه در واقع فکر میکنه زرنگه چون به زودی خواهد فهمید که دنیا حساب و کتاب دارد !🌸🍃  بدی مکن که درین کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که می‌کاری🍃🌸 💖
هدایت شده از پزشک ایرانی
هر "شب"🌸 پنجرہ های "ملکوت آسمان"🍃🌸 بسوی "قلبها" گشودہ می شود.. الهی "امشب"🍃🌸 "ﮐﯿﻨﻪ" ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍﯼ و "نور ایمانت" را در "قلبهایمان" جاری کن...🍃🌸 آمین🙏 ✨شب زیبـاتون بی غم✨💫 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ 💖👇 🍃🌸 🌸🍃
عکس قلب شخص چاق فوت شده در اثر سکته قلبی، چربی‌های دور قلب رو ببینید !☝️🏻 + چاقی یکی از دلایل اصلی سکته قلبی است. اضـافه وزن رو شوخی‌ نگیرید !❌ ⊱◌⊰ ↶⛑↷ Jõıň•➲•☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Dooctor •⊱•◌•⊰•
هدایت شده از عجایب جهان
❤️ باز هم این دل دیوانہ تو را مےخواهد دل بشڪستہ ز دسٺ تو عطا مےخواهد خستہ‌ام از همہ دنیا و گرفتارانش ڪرمے ڪن ڪه دلم مےخواهد
ایده تزیین خیار و گوجه🥒🍅 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
اگر خسته هستید یک نوشیدنی انرژی زا برای خودتان درست کنید 👌 1 قاشق غذاخوری آب زنجبیل را با 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید.1 لیوان آب ساده به این ترکیب اضافه کنید و آن را به آرامی هم بزنید و نوش جان کنید 😋 اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد، می توانید چند قالب یخ هم اضافه کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🎗🎗 برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید. اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد☺️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی برای حدودا ۲۰ تا ۲۲ عدد به این شکل تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۷۵ گرم (۳/۴ لیوان) ماست ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ عسل ۱ ق غ تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ،میتونین ۱ق عسل هم اضافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک روغن مایع و ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم.میتونین ۱ق هم گلاب داخلش بریزین آرد و بیکینگ پودر و هل رو با هم سه بار الک کردم مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم روی موادم رو با یه کارد چربشده، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه.کنجد هم پاشیدم فر رو از ۱ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم.سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .۱ربع گذاشتم با دمای ۲۰۰درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به ۱۸۰درجه رسوندم و گذاشتم ۱ربع دیگه هم با این زمان بپزه یعنی ۱ربع اول با دمای ۲۰۰ درجه، ۱ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه. درکل نیم ساعت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تزیین حلوا🤗 ✔برای فرم دادن حلوا از دو سایز قاشق استفاده کردم؛چایخوری و مرباخوری ✔لبه قاشق هر چه نازک تر باشه تزئین ظریف تر در میاد ✔وقتی حلوا داغه توی ظرف بکشید و روشو صاف کنید . ✔بذارید کمی حلوا ولرم بشه و بعد شروع به تزئین کنید...اگه داغ باشه چسبندگیش زیاده و نمیتونید راحت تزئین کنید. ✔برای تزئین حلوا با ماسوره حتما حلوا ولرم باشه...اگه داغ باشه قیف پاره میشه. ✔از ماسوره گل رز و قیف یکبار مصرف استفاده کردم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ترکی مواد لازم: 1 فنجان آب گرم 1.5 فنجان شیر گرم روغن نیم فنجان (60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته مخمر 6.5-7 فنجان آرد در یک کاسه شیر ، آب ، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن و نمک را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. 1 ساعت استراحت دهید خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده به یک ورقه پخت روغنی منتقل دهید. دست ها را با روغن کنید و با انگشتان نان ها را فشار دهید. بگذارید نیم ساعت استراحت کند. سس را بریزید برای سس👇👇 2 تخم مرغ 1 فنجان ماست کنجد 100میلی لیتر روغن نباتی در اخر در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید ، تا قهوه ای طلایی شوند. نوش جان😘❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کرونا تشنج می‌آورد مینو صادقی متخصص بیماریهای عفونی: ◀️ تب شایع‌ترین علامت در مبتلایان به کرونا بوده و در صورتی که جدی گرفته نشود منجر به تشنج شده و بویژه برای افرادی که صرع دارند، بسیار خطرناک است. ◀️ افرادی که دچار تب بالا می شوند باید سریع به مراکز درمانی انتقال یابند زیرا تب نشانه کرونا است و اگر درجه حرارت بدن بیشتر از ۳۷.۵ درجه سانتی‌گراد بود، حتما باید از داروی ضدتب استفاده و در صورت ادامه دمای بالای بدن، به پزشک مراجعه کنید. ◀️ با توجه به اینکه به فصل سرما نزدیک می شویم و آنفلوآنزا نیز از بیماریهای شایع این فصل است و تب نیز از علایم آن بوده، افراد با وجود شرایط کرونایی باید اگر دچار تب شدند حتما آن را جدی بگیرند./ایرنا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🍃🌸🌤 بہار زندڪَانـے را دلم خواسـت حیا‌ط و شمـعدانی را دلم خواســت ♥️ ○ ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
‌‌⚘آموزش آشپزی 👇👇👇👇 📝مواد لازم: قارچ ۴۰۰ گرم هویج ۴عدد پیاز ۱عدد گشنیز ۳۰ شاخه جعفری ۳۰شاخه خامه ۱۵۰ گرم کره ۲۰ گرم پودر سیر ۱ق.غ آرد ۲ق.غ تخم گشنیز ۱ق.غ نان تست به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا در قابلمه چدنی پیاز خرد شده،هویج رنده شده،جعفری و گشنیز خرد شده را می ریزیم کمی با تفت داده سپس قارچ خرد شده،تخم گشنیز،پودر سیر،نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلط می کنیم. در ظرفی خامه،۱/۵ لیتر آب سرد و آرد را ریخته هم زده تا یکدست شود سپس به سبزیجات اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته تا جابیوفتد. در تابه چدنی کره،نان تست مربعی خرد شده،پودر سیر و کمی روغن زیتون می ریزیم با هم کمی تفت می دهیم. سوپ آماده شده را در ظرفی کشیده نان تست ها را ریخته و آماده سرو است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‌‌ 📝مواد لازم: مرغ خلال شده ۲۰۰ گرم برنج ۳‌پیمانه تخم مرغ ۳عدد ماست ۳۰۰ گرم زعفران دم کرده ۱استکان کشمش ۲۰۰ گرم لپه ۲۰۰ گرم دارچین ۱ق.غ زرشک به مقدار لازم خلال بادام و پسته به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1️⃣ابتدا در قابلمه چدنی آب را به نقطه جوش رسانده برنج و نمک را میریزیم تا بجوشد بعد آبکش می کنیم. 2️⃣در تابه چدنی کشمش،لپه،زعفران،دارچین،خلال پسته و بادام و زرشک را با هم تفت می دهیم.بعد در ظرفی ریخته سپس مرغ خلال شده و سیر را اضافه می کنیم. 3️⃣در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را ریخته به همراه کمی نمک، فلفل،زعفران و ماست موسیر خوب هم زده تا یکدست شود،سپس نیمی از برنج را اضافه کرده سپس نیمی از مایه آماده شده را را می ریزیم و با هم مخلوط کرده. 4️⃣در کف قابلمه کمی روغن می ریزیم مایه ته چین را ریخته بعد برنج ساده،مایه آماده شده را به همین ترتیب می ریزیم و در انتها کمی دارچین پاچیده درب قابلمه را گذاشته تا کاملابپزد. 5️⃣در تابه کمی روغن و آب ریخته زرشک خلال پسته و خلال بادام را می ریزیم کمی تفت داده بعدا ز پخت روی ته چین می ریزیم و آماده سرو است ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←•
✍🏻دستور سالاد خوشمزه امروز👇🏻 📝مواد لازم: اسفناج ۱کیلو انار دان شده ۱عدد مغز گردو ۱۰ عدد مغز تخم آفتابگردان ۳ق.غ گشنیز ۲۰ شاخه گوجه فرنگی ۳عدد سس خردل ۳ق.غ رب انار ۳ق.غ شکر ۷۰ گرم روغن زیتون ۳ق.غ سرکه خرما ۱استکان نارنگی ۳عدد پرتقال ۳عدد نمک و فلفل به مقدارلازم طرز تهیه: 1️⃣ابتدا در تابه چدنی شکر را می ریزیم کاراملی شود.در ظرفی مغز تخم آفتابگردان و مغز گردو را می ریزیم شکر کاراملی شده را روی مغز ها ریخته تا خشک شود. 2️⃣در تابه چدنی سرکه خرما و رب انار را ریخته کمی که حرارت دید در ظرفی می ریزیم تا خنک شود.سپس روغن زیتون،نمک و فلفل،آب ۱عدد نارنگی و پرتقال،سس خردل را اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم. 3️⃣در ظرفی دیگر برگ اسفناج ها را می ریزیم بعد نارنگی و پرتقال ها خرد کرده اضافه می کنیم سپس،انار دان شده،برگ گشنیز و کارامل خرد شده را می ریزیم و در آخر سس آماده شده را ریخته و حال سالاد ما آماده سرو است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
❖ "زیباترین گلها"🌷 همیشه مختصِ بهترینهاست🍃 کوتاه دستی ام را ببخشید که وسعت توانم اندک است.. اما همین اندک را با ♡عشق♡ پیشکشتان میکنم..... هرجای سرزمینم هستید این گل های زیبا را🌷 تقدیم نگاه پرمهرتان میکنم♥️🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
❖ وقتی "ایمانتان ضعیف شده" ، وقتی همه ی "امید ها" و "آرزوهایتان برباد رفته" ، به ندای فرشته ای گوش دهید که زمزمه می کند : "هدف را فراموش نکن" ، "ناامید نشو" ، "صبر داشته باش"..!🦋 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(بدون ‌فر) کیک فنجونی با بافتی نرم و مرطوب برای دوستانی که دسترسی به فر ندارند. . مواد لازم :👇 تخم مرغ : 3 عدد وانیل مایع : 1 قاشق چایخوری. شکر : 2/3 پیمانه. روغن مایع : 2/3 پیمانه. پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری. آرد : یک و 1/4 پیمانه. بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. نمک : کمی. مغز گردو به میزان لازم. . دستور تهیه :👇 ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن برقی میزنیم سپس شکر رو افزوده و دوباره مخلوط میکنیم. روغن، پودر کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط میکنیم. داخل فنجان ها رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم. 2/3 فنجان ها رو با مواد پر کرده و کمی مغز گردوی خرد شده روشون میریزیم. سپس فنجان ها رو داخل قابلمه روی توری قرار می‌دهیم و درب قابلمه رو می‌بندیم. با حرارت کم به مدت 30 دقیقه. با این مواد پنج تا کیک فنجونی خواهید داشت. امیدوارم از دیدن این کليپ لذت ببرین 😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢