#ناپلئوني
خميرهزارلاروتهيه كنين وبه قطرنيم تا يك سانت به شكل مربع ويامستطيل برش بزنين محيط كارحتما سردباشه وسريع عمل كنين ،ميتونين يك تكه برش بزنين وبذارين توفروبعدازخامه كشي برش هاي يك نفره بزنين ،فرروي ٢٢٠ درجه رويك ربع قبل روشن كنين .
روي خميروباسوراخ كن وياچنگال چندتا سوراخ بزنين وبعدبذارين يخچال تا خنكه خنك بشه وبذارين داخل فربه مدت يك ربع تالايه هابالا بيان وبعدحرارت روبيارين رو١٨٠ تا زماني كه روي شيريني كمي طلايي بشه .بعدازپخت ازفردربيارين وبذارين سردبشه وبعدباچاقوي بزرگ لايه هاروازهم جداكرده وبين لايه هاروخامه زده شده ويا كرم وانيلي ويا كرم پاتيسيربمالين ،٣ تا٤ لايه تكراركنين ودرنهايت روي شيريني روباخرده هاي شيري پوشش بدين وباپودرپسته تزيين كنين .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کرم_وانيلى
شير:۱پ
خامه صبحانه:۱/۲پ
پودروانيل:۱/۸ق چ
شكر:۳ق س
پودر ژلاتين :۱ق غ
اسانس موز کمی
موز خرد شده:۱_۲ عدد
زعفران دمکرده یا رنگ زرد کمی
پودر ژلاتين رو توى نصف استكان آب مخلوط كرده و پنج دقيقه صبر كنين، بعد بذارين روى بخار آبجوش تا كاملاً حل بشه.خامه و شير و شكرو توى قابلمه بريزين و بذارين روى شعله متوسط و مرتب هم بزنين.وقتى داغ شد و اطراف قابلمه شروع به حباب زدن كرد،از روى حرارت بردارين و وانيل رو اضافه كنين.وقتى مقدارى از حرارت افتاد ژلاتين حل شده رو اضافه كنين.مخلوط كنين تا ژلاتين به خورد شير بره و بعد از الك معمولى رد كنين اسانس و موز خرد شده و زعفرون رو اضافه کرده در قالب دلخواه ریخته و ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌹
#سلامتی
🍈ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺷﻠﻐﻢ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺟﻮﺵ صوﺭﺕ ﺍﺳﺖ .
🍈آﻧﻬﺎﯾﯽ ﻛﻪ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ کﻪ ﺷﻠﻐﻢ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ .
🍈ﺷﻠﻐﻢ ﺷﺐ ﻛﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ .
🍈 ﺷﻠﻐﻢ ﺑﻌﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B1 ﻋﻼﺝ کم ﺧﻮﻧﯽ ﺍﺳﺖ .
🍈ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺷﺪ ﻭ ﻧﻤﻮ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎ مفید ﺍﺳﺖ ﺑناﺑﺮﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﻭ ﺷﯿﺮﺩﻩ حتما ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻨﺪ .
🍈زﻥ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ شلغم ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﺍﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺭﺷﺪ کرده ، ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺯﻭﺩﺗﺮ رﺍﻩ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺍﻣﺮﺍﺽ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ
ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ .
🍈آنهایی ﻛﻪ ﻏﺪﻩ ﺗﯿﺮﻭﺋﯿﺪﺷﺎﻥ ﻛﻢ ﺗﺮﺷﺢ
ﻣﯽ ﻛﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ شلغم ﺑﻌﻠﺖ ﺩﺍشتن ﯾﺪ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺗﺮﺷﺤﺎﺕ
ﻏﺪﻩ ﺗﯿﺮﻭﺋﯿﺪ ﺭﺍ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ .
🍈ﺷﻠﻐﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﮔﯿﺎﻩ ﺿﺪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺍﺳﺖ وﺣﺘﯽ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﯽ
ﻛﻨﺪ .
🍈ﺷﻠﻐﻢ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯾﻬﺎﯼ پوستی ﺍﺳﺖ .
🍈 ﺷﻠﻐﻢ ﭘﺨﺘﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ برﻭﻧﺸﯿﺖ ﺍﺳﺖ .
ﻭ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﻌﯽ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻓﺼﻞ پاییز و ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ برﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﺮﻣﺎﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﻭ بیماریهاﯼ ﺗﻨﻔﺴﯽ ﺍﻗﻼ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﻫﻔﺘه شلغم ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺷﻠﻐﻢ ﭘﺨﺘﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ . ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺳﻤﯽ ﺭﺍ از بدن ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﺩ.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
#روغن_دنبه مامان جونیم😻
این مقدار برای 5 کیلو دنبه بود
دنبه رو مکعبی ریز خورد میکنیم میریزم داخل قابلامه دوتا لیوان اب میریزیم اویشن و پیاز رنده شده کمی دارچین و زنجبیل میریزیم میزاریم روی گاز وقتی جوش اومد درب قابلامه میزاریم زیرشو کم میکنیم وقتی ب روغن نشست دو قاشق ابلیمو و دوملاقه ماست میریزم میزاریم کامل روغن بندازه و ابش کامل خشک بشه و روغن صاف و خالص بمونه روغن رو صاف میکنیم و در ظرف مورد نظر میریزم🍶
و جزغاله های باقی مونده رو میتونید داخل فتیر نان سبزیجات استفاده کنید 💫
با این روش عین روغن زرد گوسفندی میشه اصلن سفید نمیشه😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نان جزغاله بینهایت خوشمزه مامان پز😋🤤
دنبه گوسفندی رو مکعبی خورد کنید بزارید با اب خوب بپزه و روغن بندازه کامل روغنش جدا شه و تکه های دنبه ک روغنش خارج شده همون جزغاله هارو بزارید کنار برای داخل نون و روغنش هم برای غذا استفاده کنید خیلیم مقویه
حالا دستور نون رو میگم براتون
پیازچه خورد کنید شوید خورد کنید با روغن همون دنبه تف بدید (اگر پیازچه ها بزرگن بعد خورد کردن کمی بخار پبز کنید و بعد تف بدید) وقتی شوید و پیازچه تف خورد زرچوبه و کمی فلفل قرمز اضافه کنید تف بدید کمی کنجد اضافه کنید تف بدید جزغاله ها رو اضافه کنید تف بدید این از مواد نون ما
برای خمیر هم من از خمیر اماده نانوایی استفاده کردم ب اندازه نیاز یک یا دو دونه چونه خمیر از نانوایی بخرید مواد رو ب خمیر اضافه کنید ورز بدید و پهن کنید و درون تنور گازی بپزید
این نون خیلی خوشمزس و یک وعده غذایی محسوب میشه👌
حتما امتحانش کنید نوش جان🌼
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
3کیلوسیب روپوست کندم هسته هاش روجداکردم چهارقسمت کردم. بعدتوی قابلمه 6لیوان آب ریختم 2لیوان هم شکر گذاشتم روی حرارت شکرکه حل شد 3قاشق غ خوری آبلیمو ریختم وچندقاشق زعفران بعدسیب ها واضافه کردم ولحظه های آخرپخت 5قاشق گلاب زدم سردشد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۸ استفاده اشتباه از ضدعفونیکننده ها
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
🔴 کرونا روی بسته بندی مواد غذایی منجمد زنده میماند
🔸 مرکز ملی کنترل و پیشگیری از بیماری چین اعلام کرده است که ویروس کرونا را روی بسته بندی ماهی منجمد کشف کرده است.
🔸 آنها ویروس را روی بسته بندی وارد شده در شهر بندری چنگدائو پیدا کردند که اخیرا ویروس در آنجا شیوع پیدا کرده بود.
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
🔴کدام تست کرونا مطمئن تر است
🔹قابل اعتمادترین تستی که در حال حاضر برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار می گیرد، تست PCR است که نتیجه مثبت آن به معنی وجود ویروس است، اما نتیجه منفی آن ممکن است ۴۰ درصد خطا داشته باشد.
🔹نام تست سرولوژی و یا آنتی بادی نیز این روزها زیاد به گوش می خورد، این تست برای مطالعات جمعیتی مناسب است و تنها مشخص می کند که کسی قبلا کرونا گرفته یا خیر و آنتی بادی در بدن فرد موجود هست یا نه.
🔹این تست تا ۳۰ درصد نیز احتمال خطا دارد و اگر شک دارید که در حال حاضر مبتلا به کرونا هستید یا خیر، این تست به کارتان نمی آید.
🔹سیتی اسکن ریه نیز برای تشخیص اولیه کرونا و بدون تجویز پزشک خطرناک است و ممکن است تا ۴۵ درصد نیز خطا داشته باشد. این تست، فقط وقتی احتمال درگیری زیاد ریه است، باید انجام شود.
🔹اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به تست نکنید، زیرا خطای تست روز اول بسیار زیاد است، بنابر این باید به مدت یک هفته صبر کرده و بعد نسبت به انجام تست اقدام کنید، اما در این مدت باید ارتباط خود با دیگران را به حداقل برسانید./مهر
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
#ترشی_ذرت 🌽 😋
پیاز متوسط یک عدد
خیار یک عدد
فلفل یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
سرکه سیب دو پیمانه
ذرت دو پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
خردل یک ق چ
آرد ذرت یک ق س
گلپر یک ق س
🔸ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید.
سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
#تلنگــر
✍وقتی خدا خواست یوسف را از زندان
نجــات دهــد صاعـقهای نــفرستـاد
تـا درِ زنـــدان را از جـای بــکند
بلکه در آرامش شـب درحالیکه
پـادشــاه خـواب بــود رؤیایی
بسوے او روانه کرد
پس بـه خدایت اطمینان
داشـــته باش
اِنّ مـَعَ العـُسْرِ یـسْراً
همانا پس از سختی آسانی است
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
مواد لازم
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢