#روغن_دنبه مامان جونیم😻
این مقدار برای 5 کیلو دنبه بود
دنبه رو مکعبی ریز خورد میکنیم میریزم داخل قابلامه دوتا لیوان اب میریزیم اویشن و پیاز رنده شده کمی دارچین و زنجبیل میریزیم میزاریم روی گاز وقتی جوش اومد درب قابلامه میزاریم زیرشو کم میکنیم وقتی ب روغن نشست دو قاشق ابلیمو و دوملاقه ماست میریزم میزاریم کامل روغن بندازه و ابش کامل خشک بشه و روغن صاف و خالص بمونه روغن رو صاف میکنیم و در ظرف مورد نظر میریزم🍶
و جزغاله های باقی مونده رو میتونید داخل فتیر نان سبزیجات استفاده کنید 💫
با این روش عین روغن زرد گوسفندی میشه اصلن سفید نمیشه😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نان جزغاله بینهایت خوشمزه مامان پز😋🤤
دنبه گوسفندی رو مکعبی خورد کنید بزارید با اب خوب بپزه و روغن بندازه کامل روغنش جدا شه و تکه های دنبه ک روغنش خارج شده همون جزغاله هارو بزارید کنار برای داخل نون و روغنش هم برای غذا استفاده کنید خیلیم مقویه
حالا دستور نون رو میگم براتون
پیازچه خورد کنید شوید خورد کنید با روغن همون دنبه تف بدید (اگر پیازچه ها بزرگن بعد خورد کردن کمی بخار پبز کنید و بعد تف بدید) وقتی شوید و پیازچه تف خورد زرچوبه و کمی فلفل قرمز اضافه کنید تف بدید کمی کنجد اضافه کنید تف بدید جزغاله ها رو اضافه کنید تف بدید این از مواد نون ما
برای خمیر هم من از خمیر اماده نانوایی استفاده کردم ب اندازه نیاز یک یا دو دونه چونه خمیر از نانوایی بخرید مواد رو ب خمیر اضافه کنید ورز بدید و پهن کنید و درون تنور گازی بپزید
این نون خیلی خوشمزس و یک وعده غذایی محسوب میشه👌
حتما امتحانش کنید نوش جان🌼
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
3کیلوسیب روپوست کندم هسته هاش روجداکردم چهارقسمت کردم. بعدتوی قابلمه 6لیوان آب ریختم 2لیوان هم شکر گذاشتم روی حرارت شکرکه حل شد 3قاشق غ خوری آبلیمو ریختم وچندقاشق زعفران بعدسیب ها واضافه کردم ولحظه های آخرپخت 5قاشق گلاب زدم سردشد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۸ استفاده اشتباه از ضدعفونیکننده ها
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
🔴 کرونا روی بسته بندی مواد غذایی منجمد زنده میماند
🔸 مرکز ملی کنترل و پیشگیری از بیماری چین اعلام کرده است که ویروس کرونا را روی بسته بندی ماهی منجمد کشف کرده است.
🔸 آنها ویروس را روی بسته بندی وارد شده در شهر بندری چنگدائو پیدا کردند که اخیرا ویروس در آنجا شیوع پیدا کرده بود.
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
🔴کدام تست کرونا مطمئن تر است
🔹قابل اعتمادترین تستی که در حال حاضر برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار می گیرد، تست PCR است که نتیجه مثبت آن به معنی وجود ویروس است، اما نتیجه منفی آن ممکن است ۴۰ درصد خطا داشته باشد.
🔹نام تست سرولوژی و یا آنتی بادی نیز این روزها زیاد به گوش می خورد، این تست برای مطالعات جمعیتی مناسب است و تنها مشخص می کند که کسی قبلا کرونا گرفته یا خیر و آنتی بادی در بدن فرد موجود هست یا نه.
🔹این تست تا ۳۰ درصد نیز احتمال خطا دارد و اگر شک دارید که در حال حاضر مبتلا به کرونا هستید یا خیر، این تست به کارتان نمی آید.
🔹سیتی اسکن ریه نیز برای تشخیص اولیه کرونا و بدون تجویز پزشک خطرناک است و ممکن است تا ۴۵ درصد نیز خطا داشته باشد. این تست، فقط وقتی احتمال درگیری زیاد ریه است، باید انجام شود.
🔹اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به تست نکنید، زیرا خطای تست روز اول بسیار زیاد است، بنابر این باید به مدت یک هفته صبر کرده و بعد نسبت به انجام تست اقدام کنید، اما در این مدت باید ارتباط خود با دیگران را به حداقل برسانید./مهر
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
#ترشی_ذرت 🌽 😋
پیاز متوسط یک عدد
خیار یک عدد
فلفل یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
سرکه سیب دو پیمانه
ذرت دو پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
خردل یک ق چ
آرد ذرت یک ق س
گلپر یک ق س
🔸ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید.
سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
#تلنگــر
✍وقتی خدا خواست یوسف را از زندان
نجــات دهــد صاعـقهای نــفرستـاد
تـا درِ زنـــدان را از جـای بــکند
بلکه در آرامش شـب درحالیکه
پـادشــاه خـواب بــود رؤیایی
بسوے او روانه کرد
پس بـه خدایت اطمینان
داشـــته باش
اِنّ مـَعَ العـُسْرِ یـسْراً
همانا پس از سختی آسانی است
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
مواد لازم
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک
با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید
.
مواد لازم :👇
میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو
سرکه ۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱قاشق غذاخوری
.
دستور تهیه :👇
میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست.
نکته :👇
از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋✍طرز تهیه سبزی پلو حرفه ای
مواد لازم
برنج4 پیمانه
سبزی مخصوص سبزی پلو400 گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران آب کرده2 الی 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه🍲
برنج را به مدت ۳-۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.
سبزی مخصوص سبزی پلو را تمیز شسته و ریز خرد کنید.
سیر تازه را پوست گرفته، ریز خرد کنید و سپس با سبزی خرد شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
قابلمهای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید.
آب برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به آب جوش اضافه کنید.
اجازه دهید برنج حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا اطراف دانههای برنج کمی نرم شود، ولی وسط آن هنوز سفت باشد، سپس برنج را آبکش کنید.
قابلمه را شسته و روی حرارت قرار دهید تا خشک شود، سپس ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.
وقتی روغن داغ شد، ته دیگ موردنظر را در آن بچینید؛ سپس برنج، سبزی و سیر خرد شده را لایه به لایه در قابلمه بریزید.
در این مرحله حرارت را کم کنید و اجازه دهید سبزی پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
دسر بیسکوییتی دورنگ😍😍
5 لیوان شیر
1ونیم ق غ نشاسته ذرت
1ونیم ق غذاخغوری آرد (میتونین بجاش بازم نشاسته ذرت بزنین)
2 ق غ پودر کاکائو
نصف لیوان شکر
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
100 گرم شکلات
2 بسته بیسکوییت پتی بور (یکیش ساده یکیش کاکائویی)
1 بسته کرم شانتی یا پودر خامه یا دریم ویپ که با 100-200 میلی لیتر خامه فرم دادین ویا مقداری خامه فرم گرفته
80 گرم شکلات رنده شده برای تزیین
داخل قالب مربع شکل دلخواه، یک لایه بیسکوییت ساده بچینین، در قابلمه ای، شیر سرد، نشاسته و اگه آرد میزنین، آرد و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و روی شعله بپزین تا غلیظ شه. از روی شعله بردارین و وانیل و شکلات رو اضافه کنین و 5 دقیقه مخلوط کنین.وقتیکه ولرم شد، روی بیسکوییت ها بصورت یک لایه نازک بریزین .سپس یک لایه بیسکوییت کاکائویی و بعد پودینگ و بیسکوئیت
سپس روش خامه فرم گرفته بدین و صاف کنین، بعد روش یک لایه بیسکوییت کاکائویی، پودینگ، بیسکوییت ساده، پودینگ و خامه فرم گرفته بدین و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال و بعد با شکلات رنده شده تزیین کنین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢