فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه ی_ کدو
ترجمه از سایتهای ترکیه
,
به روش #ترکیه
مواد لازم : گوشت چرخ کرده نیم کیلو، کدو یک کیلو حدودا ، پیاز رنده شده یک عدد، آرد بلغور یک لیوان، روغن مایع نصف فنجان یا سه قاشق، فلفل یک قاشق چایخوری یا کمتر و نصف استکان آب گرم و رب گوجه یک قاشق غذاخوری نمک هم یک قاشق چایخوری.
حالا میتونید از جعفری هم استفاده کنید واسه داخلش یا ریحون و شوید و یا حتی برنج نیم پز.
برای سس روش هم ماست رو با قاشق هم بزنید و فلفل قرمز رو در کره تفت بدید بریزید حالا دلخواه هست.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#مرغ_یونانی 🍗
نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه .
در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کمپوت_سیب
پنج عدد سیب رو پوست گرفتم و قاچ کردم تو یه قابلمه دو لیوان آب و دو قاشق شکر و سه قاشق گلاب و کمی زعفران ریختم شکر رو من بخاطر بابام کم ریختم شما شیرین دوس داشتین بیشتر بزنید آب که جوش اول رو زد برش های سیب رو توش چیدم اصلا تو طول پخت در قابلمه رو نذاشتم در حدی سیب ها تو شربت بمونن که له نشن قبل اینکه شل بشن از شربت جدا کردم و مجدد شربت رو گذاشتم تنهایی کمی قوام بیاد . و در آخر شربت رو روی سیب هام کشیدم و گذاشتم یخچال سرد بشه این روش رو میتونین برای هر میوه ای که دوس داشتین اجرا کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتون بخیر و عالی
صبح بقچه🌷🍃
مهربانیش را باز کرده
امروز هم لبخند خورشید🌸
سهم من و توست
دلت که گرم شد🍃🌸
در فنجان چای آدمها
لبخند بریز🌷🍃
صبح بوی زندگی بوی💐
راستگویی بوی دوست داشتن
و بوی عشق و مهربانی می دهد
الهی زندگیتون مثل صبح پراز🍃🌸
عطر خوش مهربانی باشد
و روز خوبی داشته باشین🌸🍃
💖
🍃🌸 🌸🍃.
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آمد که امید را در دلت زنده کند برای ساختنِ روزی بهتر!🍃🌸
پس
بیخیالِ دیروز و دیروز ها...🍃
امروزت رابساز...🍃🌸
💖
🍃🌸 🌸🍃.
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
#كباب_تابه_اي_در_سس
گوشت چرخ كرده رو با دوتا پيازرنده شده و آب گرفته،فلفل قرمز،كمي زردچوبه ،نمك ،خيلي كم خامه(براي لطافت گوشت) خوب ورز دادم تا حالت چسبندگي بگيره،
داخل تابه روغن ريختم ودوطرفش رو سرخ كردم،
سس كباب:
گوجه پوست كنده و مكعبي خورد شده رو داخل تابه ي ديگه ريختم وباروغن كمي تفتش دادم،فلفل دلمه اي نگيني خورد شده،سيرِ كوبيده،فلفل قرمز،نمك وزردچووبه رو هم اضافه كردم،كباب تابه اي رو تو اين سس گذاشتم تا مغز پخت بشه...
عطر وطعم فوق العاده اي داره...❥┅┄→•☆↓ ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_بدون خمیرمایه
ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
#خلاقیت_درخانه_پیراشکی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#سوسيس_هندى 🌭 😋
🔸۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنم با ی ق نمک و اب میذارم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنم سرخش میکنم زردچوبه میزنم تفت میدم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنم و چن دیقه ای تفت میدم.یق رب اضافه میکنم فلفل فراوون اویشن میزنم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنم و همرو باهم ی تفت میدم و آمادس
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#باسلوق_شیره_انگور😍😍
موادلازم
نشاسته یک پیمانه
آب چهار پیمانه
بادرنجوبه یک پیمانه
شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم.
اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌺تقدیم به شمـــــا
🍖🍃🌸امیدوارم چشمــاتون
🥗🍃🌸جز زیبایے نبینــه
🍗🍃🌸دستانتون سرشــــار از
🥙🍃🌸نعمت و برکت باشہ
🥓🍃🌸دلتون پراز عشــ💖ـــق و
🍱🍃🌸محبت و بخشندگے باشه
ظهــــــرتــون_دلچسب☺️😋
💖
🍃🌸 🌸🍃