حلوا شکری خانگی
یک و نیم لیوان شیر خشک قنادی الک شده رو با یک و نیم لیوان پودر شکر الک شده مخلوط میکنم
یک لیوان ارده رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم وقتی به خورد مواد رفت کمی هم با دست مخلوط میکنیم تا حالت بریده بریده پیدا کنه
داخل مواد میتونین هل یا وانیل اضافه کنین اما اگه طعم خود ارده رو دوس دارین میتونین حذفش کنین
داخل قالب مورد نظرمون نایلون فریزر میندازیم و خلال پسته یا کنجد میپاشیم مواد رو کم کم روش میریزیم و با پشت قاشق یا لیوان حسابی فشرده میکنیم و این کارو ادامه میدیم تا قالب پر بشه بعد روشو میپوشونیم و چهار ساعت داخل فریزر قرار میدیم بعد میتونید داخل ظرف برگردونید و داخل یخچال قرار بدید و استفاده کنید
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
زرشك_پلو_مرغ_مجلسى
طرزتهيه📝
بهتر است ابتدا مرغ ها را تهیه بفرمایید بدین منظور مرغ ها را به سلیقه ی خود به قطعات چهارتایی یا هشت تایی تقسیم کنید البته استفاده از ران و سینه و چهار قطعه ای مجلسی تر است
سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید و آنرا داخل یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم سرخ کنید
پس از آنکه دو طرف مرغ ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج کنید در همان تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس رب و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه ی خود را هم اضافه بفرمایید و تفت دهید تا رب هم سرخ شود پس از سرخ شدن رب تکه های مرغ را که سرخ کرده اید را داخل تابه قرار دهید و سه لیوان آب هم اضافه بفرمایید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به همراه سس بپزند.
پس از پخته شدن کامل مرغ و غلیظ شدن سس آن ، کمی زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و داخل آن بریزید و پس از 5 دقیقه مرغ ها را از روی شعله بردارید.
حال نوبت به آماده کردن پلو میباشد ؛ اول باید برنج را خوب پاک کنید ، سپس خوب شسته و داخل یک ظرف پر از آب به همراه نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت خیس بخورد بعد از خیس خوردن یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوشیدن برنج را به آن اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه زمانیکه آب کمی کف کرد و برنج ها کمی نرم شدند و چند دانه از برنجها روی سطح آب آمدند زمان آبکشی آن رسیده است
پس از اینکه برنج را ابکش کردید ، داخل قابلمه دو قاشق روغن به همراه کمی زعفران ریخته و ته دیگ را با نان یا سیب زمینی ته قابلمه بچینید سپس برنج را داخل قابللمه ربخته و دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد.
حال نوبت به خلالها و زرشک است ، ابتدا در یک تابه با حرارت کم کمی کره بریزید و خلالها را با کره یک تفت کوچک دهید بطوریکه فقط طعم کره را به خود بگیرد نه اینکه سرخ شود.
بعد زرشک را هم با اب سرد شسته و به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس کنید بعد داخل تابه به همراه کره تفت کوچکی دهید طوریکه آب دار باشد کمی شکر و زعفران حل شده را هم اضافه کرده و مختصر تفتی بدهید.
پس از آماده شدن برنج با زشک و زعفران و خلال بادام و پسته آنرا تزیین کرده.
👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#جوجه_ناردونی_شیرینک
.
جوجرو رو بانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وباچند حبه سیر هم گذاشتم باکمی آب(نصففف یک بندانگشت) ویک قاشق روغن میزاریم هم بپزه وهم توروغن خودش سرخ شه اگع حین پخت آبش کشیده شد مجددا کمی آب اضافه کنید تابپزه خوب
واما خورشت ناردونی 👈تلفیق پیاز تفت داده شده وفلفل قرمز تند چرخ شده وسیر بعد اوجی(سبزی محلی و معطر 👈مختص مازندران ومیشه گفت معادل پونه شماست ) ساطوری و میزنیم تنگش ی ۲_۳قاشق کفایت می کنه باانارتیم خشک یاهمون اناردون ترش خشک شده وآلوملس وآلو جنگلی بارب انارترش وملس کمی تفت وآب مرغو بهش اضافه کردم تاآلوبپزه وجابیوفته
وقتی کمی آلوها مغزپخت شدن دوباره منتقل کردم به قابلمه مرغ یاهمون جوجمون واسه تلفیق مزه ها وشدچیزی که می بینین😋
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
سلام بچه ها روزتون بخیر
اینم از مراحل #پیتزا_تابه_ای خدمت شما عزیزانم ورق بزنید لطفا .
اول اینکه من از خمیر جادویی استفاده کردم دستورشو بارها گذاشتم بازم اگه لازمه بگید بزارم منتها با نصف دستور درست کردم خمیرمو تو تابه که چربش کرده بودم پهن کردم البته اینم بگم بازم خمیر زیاد بود گذاشتمش فریزر برای سری بعد یا اینکه پیراشکی درست کنم
خمیر و وردنه زدم و تا تونستم نازک گرفتمش که نون پیتزا نازک بشه ( ما اینجوری بیشتر دوست داریم ) ، بعد رو خمیر سس کچاب زدم و بعدم پنیر#پیتزا ریختم و خمیر و پوشوندم بعدم مواد پیتزا که من سوسیس و ژامبون و قارچ و فلف دلمه ای زدم همه رو با هم تفت دادم بعد روی مواد پنیر فراوون ریختم و رو پنیرم یکم فلفل دلمه ای خورد شده و ذرت و زیتون خورد شده ریختم گاهی قارچم میریزم بعد در تابه رو بستم و رو شعله متوسط گاز گذاشتم با شعله ملایم شعله پخش کنم گذاشتم و بیست دقیقه زمان دادم تا پیتزامون آماده بشه . یه نکته اینکه حتما واشر و جدا کنید .
بعد پختم با پیتزا بر تو همون تابه برش دادم خیلی راحت برش میخوره
خمیر نازک باشه واقعا نونش عالی میشه ترد میشه .
.
#خمیر_جادویی
یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق سوپ خوری خمیرمایه دو قاشق غذا خوری شکر در صورت تمایل کم یا زیاد نصف قاشق چایخوری نمک( اختیاری) شش قاشق سوپخوری روغن یک عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو ..... یک قاشق چایخوری شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بگذاری تا
خمیر به عمل بیاد بعد مابقی مواد را مخلوط و خمیر مایه را اضافه کرده و کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست اید و در اخر روی ان را پوشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید و به هر مدلی که خواستید استفاده کنید. و در اخر روی ان را با زرده یا شیر و زعفران و کنجد تزیین کرده به مدت یک ربع در دمای دویست درجه فر قرار داده. این خمیر برای انواع نان و پیراشکی گوشت و ... استفاده میشود
🍳🍭🍩🍽
#کتلت_برنجی
مواد لازم: برنج شفته شده یک پیمانه سیب زمینی خام یک عدد متوسط پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه تخم مرغ یک عدد
نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید )
فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی سماق یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید
من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم
این کتلت بینهایت روغن کم میبره
🍳🍭🍩🍽
💕عید فطر پاک ترین
🌷و مبارک ترین عیدهاست
💕چرا که پاداش
🌷یک مـاه عبـادت
💕و شست و شوی جان
🌷در نهر پاک رمضـان است
🌷خدایا
💕دراین شب اخر رمضان
🌷گره ازمشکلات همه بازکن
💕تمام خانه ها را لبریز از شادی
🌷و سرشار از برکت
💕وخوشبختی گردان
🌷این عیـد بزرگ
بر شمـا مبـارک باد💕
👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
در وصف پاکترین ماه خدا🌺
خداحافظ اي ربّناي غروب
خداحافظ اي رزق و روزي ِ پاك
خداحافظ اي جمع ِ افلاك و خاك
خداحافظ اي لحظه هاي سحر
خداحافظ اي ماه چشمان ِ تر
خداحافظ اي بغض افطارها
خدا حافظ اي ماه ِ ديدار ها
خداحافظ اي ختم ياسين و نور
خداحافظ اي ماه ِ عشق و سرور
خداحافظ ای ماه رو راستی
خداحافظ ای بی کم و کاستی
خداحافظ اي قدر زلفت دراز
خداحافظ اي اشتياق ِ نماز
خداحافظ اي لحظه هاي دعا
خداحافظ اي ماه ِ ارض و سماء
خداحافظ اي ماه ِ صبر و رضا
تو ای ماه آرامش مرتضي
خداحافظ ا ی گرمی آفتاب
خداحافظ اي خوابهايت ثواب
خداحافظ ای بهترین سرنوشت
تو پای مرا می کشی تا بهشت
خداحافظ ای ماه تقدیر من
سحرهای تو صبح تطهیر من
خداحافظ اي بركت سفره ها
👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💕🌸عـیـدتـون مـبارک🌸💕🌸
💕امروزجاودانه است و
🌸زيباترين روزدنياست
💕شادباش
🌸مهربان باش و
💕خوشحالی را
🌸فریادبزن
💕چهارشنبه تون قشنگ وشیرین
🌸و پر از خیر و برکت
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از یک ماه دوری از صبحونه،وقتشه یه کلپچ پر چرب بزنیم بر بدن 😋
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
الهی غصه تو قلبت بمیره🙏
الهی دشمنت عقده بگیره🙏
الهی هرکجایی مهربونم🙏
تنت سالم،دلت روزی نمیره🙏
الهی درد و غم از تو جداشه🙏
الهی صاحب قلبت خدا شه🙏
الهی هرکجا،باهرکه هستی🙏
خدا برصحن قلبت گل بپاشه🙏
. 🍰🍰🍰🍰
🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
______________
\ /
😁
( )
/ \
برید کنار شیرینی بهتون نخوره😉
نفری یکی بردارین به همه بچه های گروه برسه 😍😍
🌸عید سعید فطر بر شما دوستان عزیز مبارک 🌸😊
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
سمبوسه رژیمی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
خیلیا اینو با بنر تبلیغات دیدن ودرخواست دادن
کاملش در پست بعدی👇👇😍
اشپزی بانو ایرانی
سمبوسه رژیمی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕
#سمبوسه_رژیمی
اگر شما هم جزو طرفداران سمبوسه هستید ولی به خاطر ترس از چاقی این خوراکی خوشمزه را کنار گذاشته اید با دستور زیر می توانید سمیوسه رژیمی درست کنید.
مواد لازم :
آرد: یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده : نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده :نصف پیمانه
برنج نیمه پخته :نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده :۲عدد
آب لیمو :۲قاشق مرباخوری
شکر :یک قاشق مرباخوری
زنیان :یک قاشق مرباخوری
روغن :نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه :
آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#_چیز_کیک_آناناس
موادلازم:
یه بسته بیسکوییت ساقه طلایی
یه خامه کوچک
یه بسته پنیر خامه ای 100گرمی
کمی دارچین
کمی وانیل
شیر یک لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
پودر ژله هم رنگ میوه یک بسته
کره 100 گرم
✍طرزتهیه:
اول توظرفی که دیوار داشته باشه یا قالب کمربندی ... بیسکوییت کوبیده شده با دارچین و کره رو ورز میدیم وصاف میکنیم تا 30 دقیقه میزاریم یخچال ... مرحله دوم...خامه و پنیر خامه ای و وانیا و شیر و دو قاشق پورد ژلاتین کا با نصف لیوان اب جوش ترکیب شده را با همزن زده و رو بیسکوییت میریزیم و 3 ساعت میزاریم یخچال ... مرحله سوم ... میوه مورد نظر را چیده و ژله خنک شده را رو مواد ریخته و یک الی دو ساعت تو یخچال گذاشته شود.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_پنیر_خامه
فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای .
مواد لازم : فیله مرغ
سه ق غ کره
نمکو فلفل
آویشن یک ق چ
یکعدد پیاز خرد شده نگینی
چند حبه سیر له شده
گوجه فرنگی خشک آماده شده :
نصف پیمانه عصاره مرغ
نصف پیمانه خامه
شیرنارگیل نصف پیمانه
۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان
یک پیمانه اسفناج بخارپز
طرز تهیه
هر دو طرف فیله ها رو با نمکوفلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . .
برای تهیه سس : ابتدا پیاز
و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید .
خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید .
چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
بوهای آرامبخش
👥دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد
🍞استشمام بوي نان:
باعث ميشود شما مهربانتر شويد. در واقع بوي نان انسان را نرمتر ميکند
🌿استشمام بوي نعناع:
بهخصوص براي ورزشکاران باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوي افراد ميشود
☕️استشمام دانههاي قهوه :
استرس را به حداقل ميرساند و شادماني بيشتري را به سمت شما جذب ميکند
🍊🍋استشمام بوي پرتقال و ليمو:
باعث افزايش انرژي و به دنبال آن شادی و نشاط میشود
🍎استشمام بوی سیب:
افزایش امیدواری را افزایش میدهد خصوصا در صبح
🌸استشمام گل یاس:
عطر یاس میتواند شما را از غمگینی برهاند و افکار ناشی از افسردگی را از ذهن دور کند
🌲استشمام کاج:
عطر و بوی کاج دشمن استرس است و باعث میشود از ته دل بخندید!
🔸استشمام دارچین:
باعث افزایش حافظه و تمرکز میشود
🍂استشمام اسطوخودوس:
رایحه اسطوخودوس برای رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهن و جسم مناسب است
🌱استشمام چمن تازه
برای جلوگیری از آلزایمر و محرک شادی و نشاط است.
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
#تمبر_هندی
⚜✍ تمبرهندی یک اشتها آور طبیعی است
⚜✍ مصرف آن به همراه غذا به هضم آن کمک کرده و حالت تهوع را نیز کاهش می دهد
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
فینگر فود
۲ سيب زمينی پخته رنده شده
۴ ورق ژامبون خردشده
۱ هويج رنده شده
سس مايونز
پودر سير
فلفل
كمی فلفل دلمه ای
همه مواد را با هم مخلوط كرده نون تست ها رو قالب ميزنيم و لايه لايه ميچينيم 2-3ساعت در يخچال🌹
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
#رولت_گوشت_
با مخلوط گوشت گوساله و بوقلمون درستش کردم به این شکل که حدودا چهارصد گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده،سه قاشق سبزی خشک معطر،دو تا سه قاشق آرد سفید،نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و جعفری، ریحان و پیازچه خرد شده روش ریختم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب و به دلخواه تعدادی آلو اضافه کردم و کنار گذاشتم
دوستان دقت کنید که موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره.نکته ی آخر اینکه بجای هویج و سبزیجات میتونید جایگزینی به دلخواه خودتون انتخاب کنید مثلا قارچ و سیب زمینی نگینی یا
فقط تاکید میکنم که در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه😊
🎀 #آشپزی_بانو 😋👇
🎉 @ashpazibano 🎊
هدایت شده از خصوصی اشپزی بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر
اشپزی بانو ایرانی
کیک بدون فر
#کیک تر بدون فر
مواد لازم :👇
مقدار موادی رو ک بشما میدم بیست و دو تا تیکه کیک تر خوشمزه میده.
بچه ها دو مدل مواد لازم داریم یه مواد برای لایه سفید رنگ یه مواد برای لایه کاکائویی؛ اینم باز به دلخواهه خودتون هست میتونید هر دو لایه رو یک مدل کیک درست کنید. من دوس داشتم کیکم دو رنگ باشه اینجوری درست کردم.
خب مواد لازم برای کیک ساده__ آرد سفید (آرد مخصوص کیک و شیرینی) یک پیمانه سر خالی یعنی نود گرم__ تخم مرغ سه عدد وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ اب یا شیر ولرم یک چهارم پیمانه( پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) روغن
سه ق غ شکر سه ق غ
.
دستور تهیه :👇
طبق معمول ارد و بکینگ پودر رو الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با وانیل با همزن و با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را اضافه کرده و دو دقیقه با دور تند هم بزنید. بعد اب یا شیر ولرم را ریخته و یک دقیقه با دور تند هم بزنید. و بعد روغن را ریخته و ده ثانیه هم بزنید. و در اخر ارد و بکینگ را طی سه مرحله با هم زن و با دور کند هر مرحله پنج تا شش ثانیه هم بزنید. همزن رو خاموش کنید و همه مواد رو با لیسک ارام و دورانی هفت ثانیه هم بزنید .تابه رو ده دقیقه از قبل روی شعله متوسط گاز با شعله پخش کن و دو لایه کاغذ روغنی گرم کنید (با دم کنی) ( حرارت مثل زمانی ک برنج رو دم میدید) بعد مواد را یک باره در مرکز تابه ریخته و با پشت قاشک یا لیسک صاف و یکدست کنید. سریع درب تابه رو بزارید و بعد از نیم ساعت چک کنید اگه روی کیک کاملا سفت شده خیلی ارام دور کیک رو از تابه جدا کرده و کیک رو برگردانید کاغذ را حدا کنید تا اون سمتش هم کمی طلایی شود( یک ربع با درب بسته کافیه) و بعد از پخت روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. تمام
خب حالا مواد کیک کاکائوی هم دقیقا به همین شکل فقط یک ق غ از آرد را کم کرده و به جاش یک ق غ پودر کاکاو با ارد و بکینگ الک شود به همین راحتی.
حالا هر دو کیک خنک شده. یکم اب و عسل یا اب میوه یا اب و شکر رو باهم قاطی کنید ک شیرین شه بعد با برس همه فقط یک سمت از کیک ها رو کاملا شربتی کنید حسابی شربت بمالید. بعد یه لایه خامه فرم گرفته رو روی کیک ساده پهن کردم و با کاردک صاف و یکدست کردم و بعد اروم کیک کاکائویی رو روش گذاشتم و با کف دست کمی فشار دادم
.
از کدبانوی هنرمند :👇
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید