eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: به ذکرت مدام مشغولم کن ، ای تنها مونسم. به یادت مدام سرگرمم کن ، ای تنها معبودم. با حضورت در قلبم به من معنا ببخش. راه ، کوره راه است‌ ، اگر دستم را نگیری! ثانیه هایم بی ارزش است ، اگر بی تو بگذرد! عمر در غفلت است ، اگر به ذکرت منور نگردد! با یادت ، امید در دلم میخندد و دلگرمم میکند. خدایا هر لحظه شکرت. ____🍂🌻🍂____
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سلام صبحتون بخیر🍁🍂 🍁آرزو دارم که خدای ☕️مهربون امروز به شما 🍁دلی شــــــــــــاد ☕️لبی خنـــــــــــدان 🍁و لحظاتی مملواز 🍁حس خوب زندگی 🍁و سلامتی عطا کنه یکشنبه تون پراز موفقیت🍁🍂
هدایت شده از عجایب جهان
❣صـبح‌ هـا بایـد بلنـد شـد... در امتـداد وقـت قـدم زد، گل را نگـاه کرد، ابهـام را شنیـد و دویـد تا تـه ِ بـودن... باید از نـور تا خـدا رسیـد... ✍🏻 سهراب سپهری روزتون پُراز عشق و امید بهترین ها... امیدوارم خداوند برای امروزتون سبدسبد اتفاقات خوب و خوش رقم بزنه.🍃🍃🍃🍃 ____🍂🌻🍂____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یتیمچه بادمجان بادمجان نیم کیلو گوجه فرنگی نیم کیلو سیب زمینی متوسط یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد سیر سه حبه پیاز یک عدد بزرگ بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم ) گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لحاف مواد لازم کیک: لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان آرد ۳ لیوان پودرکاکائو ۳ ق غ وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ) برای مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۳ ق غ نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
بیدارتر میشویم 【☜‌‌‌‌‌‌‌‌عجایب جهان☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌】  .↶🇯‌🇴‌🇮‌🇳↷. cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم ژله دورنگ یلدایی با تمام نکات👌 🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم ناهار👆😍👌 {ظهرتون بشادی ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ 🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینی‌‌‌ِ طالبی داره). طرزتهیه: ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه. یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آلبالو رو خوب میشوریم ... و با همون هسته روی حرارت میزاریم و کمی آب بهش اضافه میکنیم کمی نمک و مقداری شکر یک یا دو قاشق غذا خوری ، به حدی که نه شور و نه شیرین بشه ... وقتی جوشید حرارت رو کم کم میکنیم و اجازه میدیم تا آلبالو ها خوب بپزن و کمی له بشن و آبی رو که اضافه کرده بودیم به شکل سس در اومده بیاد ... میتونید توی ظرف های تک نفر ه .(مثل لیوان های یک بار مصرف ) بسته بندی کنید و فیریز کنید تا هر وقت دوست داشتین ترشک آلبالو داشته باشین .. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥮 😋 ارد ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان سرخالی شیر ۱ لیوان سرخالی روغن مایع ۱ لیوان پودر کرم کارامل یک بسته بیکینگ پودر ۱ ق غ وانیل نصف ق چ 🔸تخم مرغ ها،شکر،وانیل میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر رو اضافه میکنیم و بعد روغن و پودر کرم کارامل و در نهایت آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله اضافه می کنیم و در قالب ریخته و در مایکروفری که از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
تقدیم بہ قلب هایـے ڪہ غیر از دوست داشتن چیز دیگرے نیاموختہ اند! تقدیم بہ تڪ تڪ شما دوستان مجـازی با آرزوے بهترین ها براے شما همراهان همیشگــے نگاه همیشگــے خدا را برایتان آرزو دارم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مــراقب باشیم رشته محبت بین ما انسانها پاره نشود و نیازی به گره زدن نداشته باشد 🍎🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم : پودرقند ۱۸۰ گرم آرد سفید ۱۸۰ گرم آرد نخودچی ۱۸۰ گرم روغن جامد یا کره ۱۸۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری هل ۱ قاشق مربا خوری گلاب ۱/۲ پیمانه پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم طرز تهیه : روغن جامد یا کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج استفاده کنید) و در مغز های مختلف یا پودر نارگیل رنگی یا زعفرانی بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم نوش جان 💖 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
🥙پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.بعد رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل افزوده و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنیدو پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم بگذارید.سپس گوشت چرخ کرده را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را قاطیکنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍵پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده، نخود را با مقدار کافی آب به آن اضافه کنید و بگذارید نخود بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با برنج داخل سوپ بریزید. پس از آن که برنج پخت، شوید را اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملاً لعاب بیندازد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥣ابتدا نخود از شب خیس کرده با به خوبی بپزید تا کاملا نرم شود. پیشنهاد می کنیم از کنسرو نخود استفاده کنید که در این صورت نخودهای کنسرو را حدود 15 دقیقه داخل آب بجوشانید. داخل دستگاه غذاساز ابتدا ارده و ‌آبلیمو را بریزید و چند پالس بزنید تا یک کرم بسیار نرم بدست آورید. باقی مواد به جز آب سرد را داخل دستگاه بریزید. مواد که یکدست شد، کم کم 3 قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و پالس بزنید تا حموس شما یک دست شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌸بیایید در این عصر زیبا 🎋تمام احساس های 🌸پوچ را مچاله کنیم 🎋و منتظر شکوفه های 🌸اجابت شویم 🎋آرزو دارم 🌸در این عصر زیبـا 🎋هر چه آرزو 🌸بر دلتان گذشت 🎋مورد استجابت قرار بگيرد 🌸 عصر زیباتون دلپذیر 🌸 🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
🔸استفاده از دمنوش ها به صورت لوسیون و همچنین مصرف خوراکی آن ها موجب می شود که پوستی زیبا و شفاف و در عین حال نرم و لطیف داشته باشید. ☺️یکی از حساس ترین قسمت های بدن پوست می باشد که مراقبت از آن تاثیر بسزایی در زیبایی دارد. برای نرم و لطیف کردن پوست و همچنین رفع خشکی پوست می توانيد از جوشانده های گیاهی یا دمنوش استفاده کنيد. 🍃گیاه جعفری یکی از گیاهانی است که استفاده از لوسیون آن باعث شفافیت روشن شدن پوست و تقویت آن مى شود.برای درست کردن لوسیون جعفری یک مشت جعفری را در نیم لیتر آب بریزید و سپس به مدت 5 دقیقه آن را بجوشانید و مرتب به صورت خود بزنید در عرض یک هفته شما روشن شدن رنگ پوست صورت خود را احساس خواهید کرد. ‎‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍲 😋 🔸تقریبا ۱ کیلو اسفناج رو خورد میکنیمو به همراه ۱ عدد هویج بزرگ خوردشده توی قابلمه ریخته و بهش آب مرغ و یا اگه در دسترس ندارین آب معمولی اضافی میکنیم نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و میذاریم بپزه موادمون. بعد از تقریبا نیم ساعت توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ریخته بهش ۱ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ(برای جلوگیری از بریده شدن آش) اضافه کرده و با همزن به خوبی میزنیم( ماست ترجیحا ترش باشه خوشمزه تر میشه)سپس به آرامی به مواد در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از تقریبا ۵ دقیقه بهش ۱ پیمانه برنج دانه گرد یا همون برنج نیم دانه اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه اما نذارین برنجا له بشه توی آش. میتونین به جای برنج از جو هم استفاده کنید در هر دو حالت عالی میشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است🍂🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌❣به جای خسته نباشید؛ بگوییم : خدا قوت بجای دروغ نگو؛ بگوییم : راست میگی؟ به جای لعنت بر پدر کسی که اینجا آشغال بریزد؛ بگوییم: رحمت بر پدر کسی که اینجا آشغال نمی ریزد به جای پدرم درآمد؛ بگوییم : خیلی راحت نبود به جای بدرد من نمی خورد؛ بگوییم : مناسب من نیست ... گاهی خدا آنقدر صدای کلماتت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها برایش حرف بزنی پس زیبا سخن بگوییم 🌺🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
عروسکی زیبا ‌‌╭┅─────────┅╮ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡